Wordless Wednesday #5: Hahaha

wordless wednesday # gelak

TehrDemikian kisah 'Wordless Wednesday #5: Hahaha' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


20 Comments

  1. ketawa ke menguap tu..
    errr nama kawe yg teratas lagi ker? he he :D
    Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah Wordless Wednesday #4 – Vroooommmm….My Profile

    1. mungkin ia sedang buat bubling :)
      Kamarul Azri™ baru je tulis kisah Wordless Wednesday: InnityMy Profile

  2. Norgadis says:

    Mengantuk agaknya kucing tu…
    Norgadis baru je tulis kisah Pisang Tanduk Ku BerbuahMy Profile

  3. maza says:

    Wah,.. letih sudah..

    letih membaca atau bacaan itu membosan kan?

    time to go to sleep.. hehehhe
    maza baru je tulis kisah Wordless Wednessday: Togetherness for better life..My Profile

  4. akubiomed says:

    Anak kucing Siam pun dah menguap mengadap monitor komputer melihat tuannya asyik blogging
    akubiomed baru je tulis kisah Wordless Wednesday #5 – Trafik blogMy Profile

  5. ghost writer says:

    kucing harus dididik-ikan agar celik komputer.

  6. sud@is says:

    teman inspirasi dah menguap tuh…

    1. bak orang kata, bak mengantuk di sorong bantal pun bloeh jua kan.. :)

  7. macam geram je tu… :)

  8. Mus says:

    kucing tengah mengendap tetikus kot..
    Mus baru je tulis kisah WW #2 – Jenis-Jenis Kurma Di DuniaMy Profile

    1. ini kira geramkan tetikus la ni :)
      Kamarul Azri™ baru je tulis kisah Wordless Wednesday: InnityMy Profile

  9. mie says:

    kekucing!!!
    heheheeee

    agak lama tak singgah….
    semakin mantap blog ni..
    mie baru je tulis kisah Tiket Percuma vs Voucher PercumaMy Profile

  10. padin says:

    hehee.. kucing tu geram pasal tak dapat2 buat pantun
    macam Tehr, ekekee
    padin baru je tulis kisah Kelebihan BersyukurMy Profile

  11. dnoBiz says:

    hahah Kucing buat blog walking ke tu :D
    dnoBiz baru je tulis kisah Tukar Jantina – Luahan Lelaki Tukar JantinaMy Profile

    1. padin says:

      kalau boleh, aku pon nak bela kucing la kui3..
      agak2 lapar bagi la dia rest n makan sekejap keh3
      padin baru je tulis kisah Kelebihan Tinggal Di AsramaMy Profile

  12. ohcikgu says:

    hehe..terbaiklah menguap..
    ohcikgu baru je tulis kisah Berita GSTT terbaru – Govt to absorb temp teachersMy Profile

  13. titan says:

    baik punyer menguaapppp…haha..
    titan baru je tulis kisah Dapat RM219 dari Cabaran Pegawaikerajaan.comMy Profile

  14. Hadi Rofiee says:

    Terbaik dan menarik. Lain daripada yang lain. Kelakar. :D
    Hadi Rofiee baru je tulis kisah Terima kasih untuk 366 hariMy Profile

  15. toyol says:

    hehe..
    mana tuan kucing ni..
    toyol baru je tulis kisah SESATMy Profile

  16. Hafizul says:

    Haha..lawak la gambar ni..dan lagi nye wak aksi depan monitor tu…tengok cite ke tu??
    Hafizul baru je tulis kisah Sukarnya Menambat Hati GoogleMy Profile

Leave a Reply to ohcikgu Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun