tehramuan

cahayacinta hafizmd apacerita
berita utama pondokkecil hairulafiz kakiblog

Wordless Wednesday #19: Suram

Suram

TehrDemikian kisah 'Wordless Wednesday #19: Suram' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Sebarang teguran dan cadangan boleh ditinggalkan pada ruangan komen dibawah.



41 Comments

  1. chii says:

    tempat yang sama ya cikgu…skrg ni mmg tgh musim suram :)
    chii baru je tulis kisah Wordless Wednesday #20 – Nasihat KakakMy Profile

    1. tehr says:

      Yups, tempat yang sama

  2. akubiomed says:

    Mendung memberi kebimbangan akan banjir melanda.
    akubiomed baru je tulis kisah Wordless Wednesday – #Aksi panas dedah tubuhMy Profile

    1. tehr says:

      Tapi rasanya tak banjir sebab di luar musim

  3. eiela says:

    kadang-kadang bila tengok awan macam nih, mood kita pun dibawanya sekali pergi.
    eiela baru je tulis kisah Emosional Kerana NadirahMy Profile

    1. tehr says:

      Tu la pasal, eiela
      Hati pun ikut jadi suram

  4. LadyBird says:

    gambar ni memang suram…

    1. tehr says:

      Gambaran hati…

  5. nurmisnan says:

    nak hujan jer…
    nurmisnan baru je tulis kisah Wordless Wednesday #36My Profile

    1. tehr says:

      … tak lama, hujan memang turun

  6. iza says:

    Assalam..
    Macam nak hujan pun..
    Kalau tunggu lama-lama nanti boleh basah ni..
    iza baru je tulis kisah Limousine : Wordless Wednesday # 16.My Profile

    1. tehr says:

      Betul sangat tu, iza
      Kami beredar sebelum hujan lebat

  7. mie says:

    macam jeti je…
    kat cni pun tengah hujan..
    ehheee
    mie baru je tulis kisah Wordless Wednesday #9 Betty BoopMy Profile

    1. tehr says:

      Memang benar, bro

  8. kimmie says:

    hari nak hujan lagi kot cikgu.
    kimmie baru je tulis kisah Wordless Wednesday 20 – Cukup tak niMy Profile

  9. gambar ni pun macam nak hujan jugak
    sabree hussin baru je tulis kisah Bagaimana Menjadi Lebih Kaya Selepas Berhenti Kerja?My Profile

    1. tehr says:

      Memang gambar kawasan sama

  10. azura says:

    suram pada cuaca…bagai emosi
    azura baru je tulis kisah Termimpi-mimpi drama Vanila CoklatMy Profile

    1. tehr says:

      tu la pasal
      terus bawa mood blogging ke laut

  11. titan says:

    apa yang suramnya???
    titan baru je tulis kisah Pertarungan epik dua lelaki kacak.My Profile

    1. tehr says:

      Yang suramnya langit dan taman hati
      Huhu

  12. kat mana ni? dekat ngan umah ke?
    melatiqistyna baru je tulis kisah WW #12 (Budi Bahasa Budaya Kita)My Profile

    1. tehr says:

      Pemandangan Tanjung Lumpur, Kuantan

  13. mcm nak mendung je cuacanya.. kena balik cepat tu…
    New blog Hairul baru je tulis kisah Suami Isteri Kena Rajin Memuji Tanda SayangMy Profile

  14. rahman says:

    tempat tempat macam ni bagus cari ilham buat entri :)
    rahman baru je tulis kisah Lolipop pendafluor merbahayaMy Profile

  15. Syukur di sini cuaca baik sepanjang hari ni. Kalau tidak mesti suram juga nak bersiar-siar.
    Kak Long Mawar Merah baru je tulis kisah Sudah sampai di HighlandMy Profile

  16. benjy says:

    Benjy nengok macam ada orang berenang kat tengah-tengah ? … ada ke tu ? atau Benjy silap nengok ?
    benjy baru je tulis kisah CARA MENYEMAK PENYATA BAKI PINJAMAN PTPTN SECARA ONLINEMy Profile

  17. jauh perjalanan berbatu-batu
    meredah paya bukit dan hutan
    Cuaca sekarang tak menentu
    Pagi cerah petang hujan

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    diy pemasangan sticker bomb kereta

  18. Rakan Blog says:

    ^___^ hari yg suram……

    p/s:nak ajak join rakanblog.com ..exchange website utk bantu membantu sesama bloggers

  19. Jebeng Otai says:

    gelapnya awan..gerenti lebat..
    Jebeng Otai baru je tulis kisah Memilih Hosting Paling JimatMy Profile

  20. Ad-Dien says:

    Moga cikgu sentiasa ceria hendaknya, amin :)

  21. Juan says:

    bukan suram, tp tenang
    Juan baru je tulis kisah Download John Carter Movie 3D MediafireMy Profile

  22. Norizwan says:

    hari nak hujan ni…tentu air pasang ni…tak boleh nak bersantai tepi pantai huhu…
    Norizwan baru je tulis kisah Risiko penyakit Minuman BerkabonatMy Profile

  23. yas says:

    musim suram skg nih….bole kata tiap2 ari hujann
    yas baru je tulis kisah TIARA BEACH RESORT, PORT DICKSONMy Profile

    1. suri says:

      ipoh asalpetang sahaja hujan..tahun2 dahulu sblm ni mana ada awal2 tahun nak hujan..klu hujan pun hujung atau pertengahan tahu kerap hujan

  24. suri says:

    hari mahu hujan…mujur mood semgu baru2 ini masih stabil cume kerja bayk blog terpaksa d tinggallkan..

  25. suri says:

    hujan rahmat rezeki dan mas aorg utk berehat dan berfikir..dan bukan shja masa utk berkeja shaj..

  26. Ladfe Amir says:

    semua cuaca pun aku suka
    Ladfe Amir baru je tulis kisah Istinsyaq Petua Untuk Penyakit ResdungMy Profile

  27. Cindy says:

    gambar ni memang suram…
    Cindy baru je tulis kisah Free Cinema TicketsMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge