cahayacinta pondokkecil bayuk3nangan
tak kenal maka tak cinta
akubiomed pondokkecil apacerita
tehramuan

Wordless Wednesday #18: Hari Nak Hujan

Hari Nak Hujan

TehrDemikian kisah 'Wordless Wednesday #18: Hari Nak Hujan' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Sebarang teguran dan cadangan boleh ditinggalkan pada ruangan komen dibawah.



34 Comments

  1. kimmie says:

    wah…hari begitu mendung. Di mana ni cikgu?
    kimmie baru je tulis kisah Wordless Wednesday 20 – Cukup tak niMy Profile

    1. tehr says:

      gambar tanjung lumpur, kuantan

      1. kimmie says:

        oh…kat kuantan rupanya.
        kimmie baru je tulis kisah Wordless Wednesday 20 – Cukup tak niMy Profile

  2. chii says:

    eh eh..apa yg mereka bertiga buat tu..tunggu hari nak hujan ya :p
    chii baru je tulis kisah Wordless Wednesday #20 – Nasihat KakakMy Profile

    1. tehr says:

      sedang tengok perahu tu
      pertama kali sampai kat tepi ni

      1. chii says:

        owh…nak balik ke darat semula kan
        chii baru je tulis kisah Wordless Wednesday #20 – Nasihat KakakMy Profile

  3. nurmisnan says:

    Ini hujan pun nak juga naik pengayuh tuh..
    cantik pula tempat tuh. mcm titiwangsa.. yer ker?
    nurmisnan baru je tulis kisah Wordless Wednesday #36My Profile

    1. tehr says:

      pemandangan memang cantik sangat

    2. kimmie says:

      walaupun saya org pahang, tak pernah sampai lagi kat tempat ni
      kimmie baru je tulis kisah Wordless Wednesday 20 – Cukup tak niMy Profile

  4. kulanz says:

    Dah kerap sangat hujan sekarang ni..
    cantik tempat tu bro, perkampungan nelayan.. hampir sama dengan tempat aku
    kulanz baru je tulis kisah Wordless Wednesday: Masih Ada KudratMy Profile

    1. tehr says:

      Memang cantik
      Aku suka tengok perahu yang banyak tu

  5. Norizwan says:

    hujan…pemandagan cantik….membuatkan mata berat jer huhu…bestnya tido uheuhe…:)
    Norizwan baru je tulis kisah Polis mahu menangkap suspek ugut Ibu Nurul Nadirah (Dirang)My Profile

    1. tehr says:

      Haha
      Memang sangat best kalau merengkok dalam selimut

  6. akubiomed says:

    Gelapnya langit memang sudah ada tanda-tanda bakal hujan lebat.
    akubiomed baru je tulis kisah Wordless Wednesday – #Aksi panas dedah tubuhMy Profile

    1. tehr says:

      Memang hujan sepanjang hari, bro
      Kami memang tak dapat banyak bergerak

  7. Mus says:

    sediakan payung sebelum hujan.
    kalau berhujan, demam nanti
    Mus baru je tulis kisah Terokai Kehidupan Tepi Sungai Di Weston Wetland Park, SabahMy Profile

    1. tehr says:

      Hehe
      Satu payung untuk 3 orang
      Memang tak cukup

  8. mie says:

    sediakan payung sebelum hujan
    heheheeee
    mie baru je tulis kisah Wordless Wednesday #9My Profile

    1. tehr says:

      Kami kejap je kat tempat ni
      Sebelum hujan lebat kami dah cabut lari :-)

  9. cikgu naman says:

    tapi kadang² bila gelap macam ni tak hujan, sebaliknya angin tolak ke kawasan lain..tapi jarang berlakulah..hehe
    cikgu naman baru je tulis kisah Ultrabook Toshiba Portege Z830 Pengganti Toshiba Satellite L510?My Profile

    1. tehr says:

      Yups, kadang2 hujan tak jadi

  10. LadyBird says:

    alhamdulillah bawa payung :D.
    LadyBird baru je tulis kisah Tanda-Tanda Awal KanserMy Profile

    1. tehr says:

      Bawa satu je, lady
      Tak cukup

  11. eiela says:

    gelapnya, mesti lebat hujan yang turun.
    eiela baru je tulis kisah Emosional Kerana NadirahMy Profile

    1. tehr says:

      Terpaksa la kami cepat beredar…

  12. nampak macam akan turun dengan sangat lebat tu
    sabree hussin baru je tulis kisah Berhenti Kerja Untuk Jadi KayaMy Profile

    1. tehr says:

      Nampaknya
      Tapi hujan hanya sederhana lebat je

  13. azura says:

    hujan pun turun membasah bumi penghuni alam rasa bersyukur….
    azura baru je tulis kisah Termimpi-mimpi drama Vanila CoklatMy Profile

    1. tehr says:

      Hujan turun membawa berkat
      Makhluk di bumi mendapat rahmat

  14. titan says:

    huh, tempat aku. hari-hari hujan. best kalau tdo.
    titan baru je tulis kisah Cabaran SEO Lelaki Kacak 2012My Profile

    1. tehr says:

      Haha
      Jangan lupa update blog, bro

  15. terima kasih ucapan diberi
    luahan kata syukur sipenjaja
    hujan lebat saban hari
    Sedia payung kemana sahaja

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    diy pemasangan sticker bomb kereta

  16. benjy says:

    dihujung titi tu macam tak ada guard rel … bahaya tu boleh jatuh laut tu …
    benjy baru je tulis kisah CARA MENYEMAK PENYATA BAKI PINJAMAN PTPTN SECARA ONLINEMy Profile

  17. yas says:

    Memang gelap betul tu bro….
    yas baru je tulis kisah KISAH ANAK DERHAKA?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar