Wordless Wednesday #17: Bunohan

bunohan

TehrDemikian kisah 'Wordless Wednesday #17: Bunohan' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


33 Comments

  1. Melatiqistyna says:

    Tu Nama tmpat kat Kelantan kan? Kat area mana tu? :)

    Org kata cite ni best…
    Melatiqistyna baru je tulis kisah Rutin Biasa – Pediatrik KLMy Profile

    1. tehr says:

      Bunohan ni tak jauh dari pengkalan kubor

      1. rahman says:

        bunohan dekat dengan pengkalan kubor.. uurrpp ngerinya bunyi :)
        rahman baru je tulis kisah gambar Mia Sara Nasuha di sekolahMy Profile

        1. tehr says:

          hahaha
          sangat berkebetulan

  2. nurmisnan says:

    Bunohan… hmmmmm… yang aku nampak
    van berdepan dgn keta. ekkkk???
    nurmisnan baru je tulis kisah Wordless Wednesday #35My Profile

    1. akubiomed says:

      Saya pun nampak kereta saling mengadap antara satu sama lain. :-)
      akubiomed baru je tulis kisah Wordless Wednesday – #Bantuan diperlukanMy Profile

      1. azura says:

        ada dengar juga filem Bunohan buat dekat kelantan
        azura baru je tulis kisah Al-Quran bersadur emas dari Dinasti MingMy Profile

        1. tehr says:

          tak berkesempatan pulak lihat mereka berlakon

          1. yas says:

            Ohhh…derang berlakon kt sini la bro?
            yas baru je tulis kisah KARNIVAL PROTON – POWER OF 1My Profile

    2. padin says:

      tapi bukan pada barisan yang sama, :D
      padin baru je tulis kisah Waktu Rehat MerekaMy Profile

      1. iza says:

        tak eksiden la tu maknanya kan?hehe…
        iza baru je tulis kisah Asal Usul Tidak Dilupa : Wordless Wednesday # 15.My Profile

        1. tehr says:

          memang tiada sebarang kemalangan :-)

    3. chii says:

      chii pun nampak perkara yg sama..mahu berentap kah mereka?? :p
      chii baru je tulis kisah Khalifah Ganti SupermanMy Profile

  3. mie says:

    bunohan??
    adakah ini lokasinya?
    ehehee
    mie baru je tulis kisah Gift Shop Terbaik Di Yokohama, JepunMy Profile

    1. azura says:

      bla klik gambar keluar Pasar Segar Bunohan Kada…
      azura baru je tulis kisah Al-Quran bersadur emas dari Dinasti MingMy Profile

      1. tehr says:

        pasar yg sesuai untuk kami
        hanya bermula jam 3petang dan berakhir 7malam

  4. Juan says:

    kurang faham
    Juan baru je tulis kisah Download SEO Untuk SemuaMy Profile

    1. tehr says:

      Gambar pasar je, bro

  5. ghost writer says:

    glamer lar tempat tuh nanti..
    ghost writer baru je tulis kisah bentangkan aku laluan yang mudahMy Profile

    1. tehr says:

      Memang bertambah2 terkenal nanti, bro

  6. shraqs says:

    Nama ni ada kat Ktan ke? Glamer la nanti :)
    shraqs baru je tulis kisah Official ICS 4.0 Untuk Samsung Galaxy SII – 15 Mac 2012My Profile

    1. tehr says:

      Memang nama sebuah kampung di tumpat, kelantan

  7. Bunohan? Kenapa pulak bunohan ni
    sabree hussin baru je tulis kisah Projek Bisnes Kedai RuncitMy Profile

    1. tehr says:

      pasar basah tempat kami selalu singgah :-)

  8. kimmie says:

    oh..ada nama tempat bunohan rupanya, mungkin ada sejarah yg tersimpan di sebalik nama tempat ini
    kimmie baru je tulis kisah Wordless Wednesday 19 – Pernah jumpa tak?My Profile

    1. tehr says:

      tak tahu pulak aku pasal sejarah kat bunohan ni

      1. kimmie says:

        mula – mula ingatkan nak promosi filem terbaru bunohan tu

        hehehe
        kimmie baru je tulis kisah Santai: The LoraxMy Profile

  9. iza says:

    Assalam..
    Mana pasarnya?
    iza baru je tulis kisah Asal Usul Tidak Dilupa : Wordless Wednesday # 15.My Profile

    1. tehr says:

      ada tu, iza
      sederhana je besarnya

  10. chii says:

    chii ingtkan cikgu nak bercerita pasl filem bunohan yg bakal ditayangkan ..ehehe..
    chii baru je tulis kisah Khalifah Ganti SupermanMy Profile

    1. yas says:

      Sama…ingatkan pasal tu jugak…hehehe
      yas baru je tulis kisah KARNIVAL PROTON – POWER OF 1My Profile

  11. kulanz says:

    baru tahu yang bunohan tu nama tempat juga.. ingatkan sekadar tajuk filem
    kulanz baru je tulis kisah Projek Budak SekolahMy Profile

  12. Juan says:

    rupanya bunohan ni nama tempat yer
    Juan baru je tulis kisah Google Analytic Traffic Sources OverviewMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun