Wordless Wednesday #16: Idaman

idaman

TehrDemikian kisah 'Wordless Wednesday #16: Idaman' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


34 Comments

  1. nurmisnan says:

    How sweet.. Not only u brother.. Aku pun suka..

    Fresh udara dan tak perlu o air cond.. bestnya minum
    teh kopi waktu petang… hermmmmmmm… ^___^
    nurmisnan baru je tulis kisah Wordless Wednesday #23My Profile

    1. tehr says:

      jempul la singgah, nur :D

      1. hafizmd says:

        pergh…mmg tenang..

        mana nak cari pulau yg kosong ni? =)
        hafizmd baru je tulis kisah Sesi jawab tag si cantik manisMy Profile

  2. Cik Siti says:

    tak takut dilambung ombak ke En Tehr? he..he…he…
    Cik Siti baru je tulis kisah Lirik Lagu: Perhentian (Wings)My Profile

    1. tehr says:

      eh, dak aih :D

  3. padin says:

    fullamak!!! dapat minum petang kat situ dgn bro pun jadilah hehee,

    1. tehr says:

      line broadband laju kat sini, bro :D

      1. surihati_ku says:

        wah mmg best aku suka hee..patut line kt kg saya laju rasa nak terbang ke sumatera jer heee
        surihati_ku baru je tulis kisah Bukan Wangi Bau Pengantin Part IIMy Profile

        1. padin says:

          jaga2, terlampau laju nanti kena saman plak, keh3
          padin baru je tulis kisah Letupan Gas LPGMy Profile

  4. yas says:

    Aku suka…aku suka…tapi yg paling tak tahan bila dok kat sini, barang2 yg dibuat dr bosi cepat berkarat ehhh…
    yas baru je tulis kisah Wordless Wednesday – Double StandardMy Profile

    1. tehr says:

      semua kita tukar, yas
      pakai stainless steel :D

      1. hafizmd says:

        takpun fiber…keh3

  5. kwengz says:

    This is the perfect get away please. Just perfect to relax and beat the city and work stress. Wow! that is a very wonderful rest house.
    kwengz baru je tulis kisah How Do Men Handle Rejection When It Comes To Online Dating?My Profile

    1. tehr says:

      yups, wonderful house

  6. akubiomed says:

    Wah yang ini ada privasi sedikit. :-)
    akubiomed baru je tulis kisah Wordless Wednesday #20 – Sama tapi tak serupaMy Profile

    1. tehr says:

      tanjung tu tanah dia sorang je
      memang tak ada gangguan

      1. akubiomed says:

        Kalau ada kereta tentu cepat berkarat kerana terkena air garam laut.
        akubiomed baru je tulis kisah Wordless Wednesday # – Stopping timeMy Profile

  7. kakyong says:

    auww.. rumah siapa tu…
    saya pun suka kalo dpt dok rumah mcm tu…
    aman damai.. segar.. mekar.. hati lapang..
    kakyong baru je tulis kisah Review blog Alycia – Hot Mama WannabeMy Profile

    1. tehr says:

      penuh bunga2 di taman hati, kakyong

  8. chii says:

    chii nak datang singgah untuk bercuti boleh tak?? ehehe

    1. tehr says:

      boleh2
      kunci ada kat jaga, minta je :D

      1. surihati_ku says:

        satu malan berapa hee… aisyh..
        surihati_ku baru je tulis kisah Oh Abang..Oh SayangMy Profile

        1. hafizmd says:

          kawan2 punya pasal…kira FOC :D

          boleh cikgu?
          hafizmd baru je tulis kisah Sesi jawab tag si cantik manisMy Profile

  9. sud@is says:

    o best kalau dpt singgah sedut udara segar
    sud@is baru je tulis kisah SalamMy Profile

    1. tehr says:

      kena pulak dengan kopi + karipap panas
      fuh, memang best

      1. kena plak karipap tu rain yang buat.. memang 3 mangkuk la bro tehr tambah haha
        rainbowcloudy baru je tulis kisah feminin bukan maskulinMy Profile

  10. LadyBird says:

    bestnye kalau rumah tu lady yang punya.. :)..
    LadyBird baru je tulis kisah Perjuangan Mencari CintaMy Profile

    1. tehr says:

      boleh la nanti cari tapak satu kat mana2, lady

  11. hanimun ka bro tehr? heheh

    layan teh panas hujan hujan memang terangkat!
    cecah plak biskut kering ummph :D
    rainbowcloudy baru je tulis kisah feminin bukan maskulinMy Profile

  12. surihati_ku says:

    nak bulan madu lagi ar ok tak?
    surihati_ku baru je tulis kisah Kenali Bed Bugs! Part IIMy Profile

  13. surihati_ku says:

    saya nak balik melaka…24 duduk tepi pantai bash gak smbil minom air kopi or munm minuman kegemaran saya heee
    surihati_ku baru je tulis kisah Kenali Bed Bugs! Part IIMy Profile

  14. titan says:

    huh..bahaya rumah tu..
    titan baru je tulis kisah Komisen ke 5 dari BidvertiserMy Profile

  15. Juan says:

    rumah mana la nih, lawa sungguh
    Juan baru je tulis kisah Projek Hari JumaatMy Profile

  16. Pacifista says:

    lawanya rumah kat situ.tu kalau tsunami tu,memang menangis tak berlagu.huhu… :P
    Pacifista baru je tulis kisah Contest Gadget Impian: Like, +1, Tweet, Tolonglah…My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun