Wordless Wednesday #15: Lompat Terbang

lompat terbang

TehrDemikian kisah 'Wordless Wednesday #15: Lompat Terbang' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


33 Comments

  1. Pisang emas dibawa belayar,
    Masak sebiji di atas peti;
    Beli motor bapak bayar,
    Minyak motor emak isi.

    Kalau ada semur di ladang,
    Boleh hamba menumpang madi;
    Jangan diharap kami kan pulang,
    Selagi ada minyak di tangki.

    Tapi ni kan motor crosss tak leh rempit cuma boleh main terbang-terbang ajerrr…. kalau aku maunyerrr gayattt – gayatttt beb

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    tip pentingnya nama pemandu kedua dalam insurans kereta
    azli.afzainizam baru je tulis kisah Tip periksa kerosakan dan Servis RadiatorMy Profile

    1. tehr says:

      haha
      tak balik selagi minyak tak kering
      tak balik selagi kepala tak pening
      tak balik selagi pungguk tak bising
      tak balik selagi tak merasa boring

  2. yas says:

    Ni bro tehr ke yang “lompat terbang” nih…??

    #Teringat kat member yg minat m/cross ni satu ketika dulu..
    yas baru je tulis kisah Menarik!!! ~ Band Padang Jambu,Dungun.My Profile

    1. nurmisnan says:

      kalau dia ler sure dia dah bukak helmet.. hik3
      nurmisnan baru je tulis kisah Wordless Wednesday #20My Profile

    2. tehr says:

      bukan la, yas
      aku ambil gambar je

  3. Mus says:

    ada sorang member yang minat motorcross ni..
    sanggup berhabis ribuan ringgit untuk minat dan hobi
    Mus baru je tulis kisah Jom Jelajah Jepun Bersama AirAsiaMy Profile

    1. tehr says:

      kawan kat sekolah aku ada 2 orang
      saja2 beli motor ni cari jalan berlubang :D

  4. akubiomed says:

    Dekat mana bro. Saya minat juga Scrambler ini :-)
    akubiomed baru je tulis kisah Aksi pelumba MotoGP 2011 di Litar SepangMy Profile

    1. nurmisnan says:

      ahhhhh.. tadi nak sebut scrambler susah betul…
      kenangan aku dgn arwah nenek naik scrambler dgn pakcik
      pegi noreh getah.. syok wohhhh… bayangkan jam 5 pagi
      naik motor… sampai2 keras.. sejukkk.. hik3
      nurmisnan baru je tulis kisah Wordless Wednesday #20My Profile

      1. tehr says:

        memang sesuai benar bawa masuk kebun ni, nur

    2. tehr says:

      gambar dekat jambatan sultan yahya ni
      sekarang dah tak ada lagi kawasan ni
      dah dikambus jadi lembah sireh

  5. nurmisnan says:

    aku nak sangat naik motor cycle nih tapi tak reti..
    motor bot blh ler… hik3
    nurmisnan baru je tulis kisah Wordless Wednesday #20My Profile

    1. tehr says:

      motor bot? :D
      saya boleh juga tunggang motor ni
      tapi nak lompat memang tak reti
      tak berani la

  6. kakyong says:

    gayat kalo terbang dgn motor nih… hahhaha…
    kakyong baru je tulis kisah WW (5) : Buku Zoo by FikriMy Profile

    1. surihati_ku says:

      ttp mata kiri kanan kak yog uikk
      surihati_ku baru je tulis kisah Petua Melembutkan Jemput-JemputMy Profile

      1. tehr says:

        haha
        tutup mata terus je masuk sungai
        tak jauh dah tu :D

    2. tehr says:

      saya pun memang tak berani
      takat nengok je

  7. chii says:

    teringin gak nak merasa bawa moto ni..sgt adventure je kan
    chii baru je tulis kisah GilaMy Profile

    1. tehr says:

      boleh la beli sebijik, chii
      saya tunggu nanti, ambik gambar :D

  8. surihati_ku says:

    harap dpt tayarnya dpt jejak ke tanah..motornya landig dgn smpurna hrrrr
    surihati_ku baru je tulis kisah Kellies Castle Bhg IIIMy Profile

    1. tehr says:

      rasanya semua selamat, suri
      alhamdulillah

  9. Ikhwan says:

    Nak terbang jauh nampak.. hehe
    Ikhwan baru je tulis kisah #3 Wordless Wednesday Kos Sara Hidup Kian MeningkatMy Profile

    1. tehr says:

      aku ambik gambar je, bro :D

  10. ghost writer says:

    kat Grik ada satu tempat nak praktis game xtreme nih..
    ghost writer baru je tulis kisah khayalan tingkat tinggiMy Profile

    1. tehr says:

      ada kawan aku
      nak lepas gian main kat sawah je :D

    1. tehr says:

      kat tepi sungai kelantan, bro
      gambar lama ni
      sekarang kawasan ni dah tak ada lagi

  11. ok dah blog nie.. semalam abis bandwidth kan?
    Terus mengganas dan melompat tebang nampaknya :D
    Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah Sayap Ayam Dan Ikan Bakar Di Alamesra KKMy Profile

    1. tehr says:

      ntah macam mana bulan ni tak cukup bandwidth lagi sekali
      pikir punya pikir, aku tukar plan je

  12. Pacifista says:

    uih…ko ke tu bro? :D
    Pacifista baru je tulis kisah Download Video Maharaja Lawak Mega Minggu 1My Profile

  13. ohcikgu says:

    wahh, tingginya lompat..
    ohcikgu baru je tulis kisah Lirik lagu dan Video Lelaki seperti Aku – Alif SatarMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun