Wordless Wednesday #13: Bukan Kuih Tradisional

pizza

TehrDemikian kisah 'Wordless Wednesday #13: Bukan Kuih Tradisional' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


37 Comments

  1. adah says:

    kuih moden…kekeke

    1. tehr says:

      malangnya saya tak suka
      huhu

  2. Cik Siti says:

    pizzza……. nak satu….

    1. mmg tinggal satu pon :D
      Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah Why More People Prefer To Work From Home?My Profile

      1. dnoBiz says:

        itu masa gambar diambil… sekarang dah tingal gambar je :D
        dnoBiz baru je tulis kisah Bantuan Diperlukan – Ibu berjalan kutip derma untuk anak sakit jantungMy Profile

        1. tehr says:

          rasanya dah jadi baja sekarang ni, dno
          huhu

          1. zik says:

            baja organik..hehe…
            zik baru je tulis kisah What is SMS Text MessageMy Profile

    2. tehr says:

      silakan, cik siti
      tu je yang ada :D

  3. padin says:

    aii nape lah dah tinggal 1 keping je lagi..
    kalau banyak lagi nak juga tumpang sekaki hehee
    padin baru je tulis kisah 6 Tips Mengoptima Rekabentuk BlogMy Profile

    1. Bro kita ni makan tak pandang belakang ehhh.. :D
      Kawe ni belum breakfast lagi ni rasa lapar lak tiba2.. adeh…
      Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah Wordless Wednesday #14 – Fastest Ever?My Profile

    2. tehr says:

      yang satu tu bahagian aku tu, bro
      tapi aku tak suka makan benda ni
      sudahnya tak tahu siapa yang habiskan

  4. PCL says:

    dah ramai suri rumah boleh buat sendiri di rumah…emm lazat!
    PCL baru je tulis kisah Wordless Wednesday – better services for someone?…My Profile

    1. tehr says:

      isteri saya tak pernah buat, pcl
      sebab saya tak suka makan
      biasanya bawa anak2 ke kedai je

  5. dinar says:

    Naik biru mata tengok spaghetti bolognaise tu…emm yummy…
    dinar baru je tulis kisah Wordless Wednesday # 4 – EMAS pilihan pelaburan zaman-berzaman..My Profile

    1. tehr says:

      yups
      jangan malu2, jemput la ambik :D

  6. bEe says:

    Ini namanya kuih utk menjamu selera kalau malas masak (utk bEe) :lol:

    Baru semalam menjamahnya utk besday danish… ;)

    1. tehr says:

      memang mengenyangkan ni kan, bEe
      kalau anak2 suka, memang mudah la

  7. Zulkbo says:

    salam..
    lempeng itali nih..
    hehe..mrs saya selalu
    buat sendiri je..
    Zulkbo baru je tulis kisah Bahasa Jiwa Bangsa : Wordless WednesdayMy Profile

    1. tehr says:

      salam kembali
      kami singgah kat kedai je, bro
      hanya sesekali

  8. ghost writer says:

    wah..layan pizza ek.sesekali boleh lar,selalu..rabak dompet.
    ghost writer baru je tulis kisah antagonisMy Profile

    1. tehr says:

      hehe
      memang bukan makanan harian ni, ghost
      tak pasal2 nanti biru mata hitamku :D

    1. tehr says:

      last.
      bahagian aku tu

  9. nurmisnan says:

    Itu pasal dia tinggalkan satu..
    dah tau ramai punya nak kongsi makan… har3
    nurmisnan baru je tulis kisah Wordless Wednesday #17My Profile

    1. tehr says:

      haha
      tunjuk gambar je, nur
      dah habis pun :D

  10. iwan delaroc says:

    gaji baru masuk..leh makan besar skit..ahakss
    iwan delaroc baru je tulis kisah khilafMy Profile

    1. tehr says:

      gaji pekerja kerajaan dah nak habis dah ni, iwan
      huhu

  11. titan says:

    wahh, bak sikit wehh. aku lapar nih..
    titan baru je tulis kisah Komisen kedua dari PakarCoklat.comMy Profile

    1. tehr says:

      haha
      hanya tinggal gambar je, bro

  12. sud@is says:

    eh tehr tinggal sepotong untuk iklan ke..
    sud@is baru je tulis kisah LAU KANA BAINANAMy Profile

    1. tehr says:

      iklan percuma :D

  13. Hadi Rofiee says:

    Ya. Bukan kuih tradisional. :-)
    Hadi Rofiee baru je tulis kisah 12 Cara Mengekalkan MotivasiMy Profile

    1. tehr says:

      saya tak suka pizza
      tapi yang herannya, mak saya mahu pula makan benda ni
      hehe

  14. zik says:

    lama tak merasa…. kalau banyak2 muak pulak… tapi cepat lapar balik…
    zik baru je tulis kisah low-cost copy Evening Gowns On the web Flies All around the SkyMy Profile

    1. tehr says:

      aku lebih suka makan nasi, zik
      lebih kenyang

  15. adele says:

    kuih origin from Italy :D

  16. Juan says:

    dua hari lepas ada makan pizza domino sempena kawan habis tamat kerja :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun