Wordless Wednesday #12: Don’t Tell Us

don't tell us

TehrDemikian kisah 'Wordless Wednesday #12: Don’t Tell Us' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


16 Comments

  1. Cik Siti says:

    kalau dah pakaian tu kurang kain…. sendiri mau ingat! memang dah mengundang bencana

  2. padin says:

    hahah setuju dengan cik siti.. patutnya tulis
    “kami pakai elok2, kamu pun kena berperangai baik ya”..
    padin baru je tulis kisah Transformasi JenteraMy Profile

  3. Gayahspears says:

    cara berpakaian melambangkan keperibadian :)
    Gayahspears baru je tulis kisah SemutMy Profile

  4. rasanya ni kat Indonesia kan. mereka ni dah terlampau dimanjakan oleh prinsip pancasila hingga lupa peraturan agama.
    shameel iskandar baru je tulis kisah Filem Hantu Bonceng menghina Rasulullah SAWMy Profile

  5. akubiomed says:

    Ini susah tegur salah tidak tegur salah. Menegur untuk kebaikan

    1. liberlisasi… hampeh!
      Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah Wordless Wednesday #12 – LTI 20/20 TruCAMMy Profile

  6. kakyong says:

    kdg2 yg berpakaian sopan pun menjadi mangsa.. ini kan pulak kalo yg tak cukup kain & dedah sana-sini..
    kakyong baru je tulis kisah Kempen RM10 seorang–membantu sahabat yang memerlukanMy Profile

  7. Khidhir says:

    hmmm dari sudut pandangan yg berbeza oleh mereka yg berpakaian sedemikian..
    Khidhir baru je tulis kisah Memastikan Kemampuan DNS Resolve Sesuatu Nama DomainMy Profile

  8. ohcikgu says:

    emmm…payah ni..payah nih..
    ohcikgu baru je tulis kisah Harimau Muda VS Samurai BiruMy Profile

  9. suri says:

    tak sedar mmg bermasalahlah tu..
    suri baru je tulis kisah How To Peel AlmondMy Profile

  10. bEe says:

    Hurrmmm
    Susah susah susah

  11. adele says:

    siyes lawak..pentingkan diri sendiri pun ye jgk :D
    adele baru je tulis kisah Cara Berhadapan dengan Bandwidth Limit ExceededMy Profile

  12. Hadi Rofiee says:

    Namun kadangkala yang berpakaian elok juga menjadi mangsa. Saya beranggapan ini akibat ini datang daripada mereka yang tidak berpakaian elok.

    Wallahu’alam. Semoga Allah memelihara kita semua. Amin. :-)
    Hadi Rofiee baru je tulis kisah Pengalaman Menjadi Pemandu PelancongMy Profile

  13. Juan says:

    org nak rogol kita x tau bila dia nk buat, sedangkan yg pakai seksi dia tau apa yg bakal dia hadapi, dan seksi juga menambah daya tarik utk org yg merogol, berpakaian sopan supaya dapat mengurangkan daya tarik yg berlaku
    Juan baru je tulis kisah Live TV StreamingMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun