Terima Kasih Mei

Entri khas yang menjadi rutin bulanan ini sebagai penghargaan dan terima kasih kepada sahabat blogger yang banyak meninggalkan komen dan memberikan trafik kepada blog tehramuan ini. Di sini Mr Tehr letakkan 15 nama sahabat blogger yang paling atas dalam senarai pengomen di blog ini sepanjang bulan Mei. Kepada sahabat yang tidak tersenarai, tak lupa Mr Tehr ucapkan jutaan terima kasih.

terima kasih suri juga top referrer mei 2011mie
Ismail nMus serta benjy
letak avatar buat penyeri
korang top five sekali lagi

akubiomed, bEe memang rajin
Cik SitidnoBiz berserta padin
singgahlah lagi di ketika lain
bersama di sini kita bermain

tengkorak emas dan zik juga ke sini
ghost writerzulkbo tak berkecuali
Gayahspears sempat menyelit diri
terima kasih kepada semua sekali

Penghargaan khas diberikan kepada sahabat kita Cik Siti [Bayu Kenangan] yang menjadi penyumbang trafik paling banyak kepada blog tehramuan ini. Banner khas Mr Tehr disediakan untuk Cik Siti sebagai tanda terima kasih yang tidak terhingga.

cik siti itu bayu kenangan
jenguklah ia bila kelapangan
punya cerita juga panduan
terdapat kisah juga teladan

TehrDemikian kisah 'Terima Kasih Mei' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


53 Comments

  1. decrewz says:

    Dengan ini mengeratkan lagi hub sesama blogger.. :)
    decrewz baru je tulis kisah Tonton Live Download Video Maharaja Lawak Astro Minggu Ke 10 FullMy Profile

    1. tehr says:

      macam serampang dua mata juga tu, jai :D

    2. Mus says:

      memang tepat sekali tu bro..
      Mus baru je tulis kisah Edit Gambar Macam Pro Dengan PhotoScapeMy Profile

    3. padin says:

      itu yang kita cari dalam blogosphere ni, bukan caci mencaci..

  2. Mus says:

    bulan ni nak perbaiki ranking..
    Mus baru je tulis kisah Pantai Kenangan Di Bongawan Wajib Dilawati Kalau Ke SabahMy Profile

    1. tehr says:

      thanks, mus
      kadang2 masa dan keadaan tak izinkan perbaiki ranking
      huhu

  3. Cik Siti says:

    tak sangka lak Cik Siti jadi penyumbang trafik tertinggi…. waduh…waduh… kembang kempis hidung ni… terima kasih dengan penghargaan yang diberi… Terima kasih banyak-banyak…. :) :) :)
    Cik Siti baru je tulis kisah Betapa Bangganya akuMy Profile

    1. tehr says:

      sama2
      sepatutnya saya yang mengucapkan terima kasih, cik siti :D

      1. suri says:

        ct siti mmg terbaik ar hee…

        ada kish dia buat hati tercuit menguntum malu heeee

  4. tips-kurus says:

    meriah sesi pantun ni.. :-)

    1. tehr says:

      thanks kerana singgah untuk memeriahkan lagi majlis :D

  5. padin says:

    aku memang suka mundar mandir kat sini

    1. tehr says:

      sambil mundar mandir tu
      jangan lupa sapu sawang, bro :D

  6. cikmin says:

    salam tehr…

    terima kasih kerana sudi singgah berkomen ke cikmin.com walaupun cimin sgt2 jarang singgah ke sini dah…bizi sgt lah tehr..kdg2 dah mcm takde privacy diri sendiri dah..semua masa yg ada hanya tuk macarons je..tapi takpe lah..kawan2 tetap diingatan..bila ada terlapang masa..sampai lah ke sini macam lewat tengah malam ni…

    p/s tahniah untuk pencapaian May ye tehramuan.com!!

    1. tehr says:

      ada masa lapang, ada masa sempit
      dah memang macam ni, cikmin

      asal saja segala tugasan dapat siap
      dah syukur sangat2

  7. kaizen says:

    sama2 june~ hohoho….

    1. tehr says:

      hahaha

  8. DaHLia says:

    nak tekan LIKE jer :D
    selamat bercuti cikguuu :D
    DaHLia baru je tulis kisah Pelajar dibelasah GuruMy Profile

    1. tehr says:

      tekan je, cikgu
      free je :D

  9. Ismail N says:

    Burrpppp…. amboi banyak rupanya kawe minum teh bulan lepas :D
    Ismail N baru je tulis kisah Sabahan Bloggers Club June 2011 GiveawayMy Profile

    1. tehr says:

      pelanggan vvip :D
      thanks

    2. Bro Ismail ni semua dia minum…. :)
      Saya tak boleh minum kopi jer….
      Sabahan Bloggers Club baru je tulis kisah add Blogspot 1 buttonMy Profile

      1. bEe says:

        Hehehehe
        Bro Ismail N yg hot gitew :oops:

  10. zik says:

    terima kasih kembali… datang dan pergi… pasti akan kembali… biarpun tidak kita ketemui…
    zik baru je tulis kisah Use Cheap Flash Drives As A Marketing Tool For Your BusinessMy Profile

    1. tehr says:

      …sebelum kembali ke asal, zik

  11. Bertambah ramai network si Tehr ni. Macam ni, bolehlah lawan2 berpantun beramai-ramai.
    Sabahan Bloggers Club baru je tulis kisah add Blogspot 1 buttonMy Profile

    1. tehr says:

      malang la pulak, sis
      tuan punya ‘kedai’ kehilangan mood nak jual pantun :(

      kalau ada sapa2 yang nak berjual pantun
      silakan sahaja
      tiada sebarang sewa dikenakan :D

  12. MDHAFiZ.NET says:

    tak sempat pulak rebut kerusi kt atas tu.. :)
    InsyaAllah di lain hari
    MDHAFiZ.NET baru je tulis kisah New Perodua Myvi 2011My Profile

    1. tehr says:

      masih ada peluang, bro
      selagi blog bernyawa :D

      1. bEe says:

        Hehehehe…. Takpe, pasni HAFIZ.NET confirm dpt duduk kat kerusi atas ;)

        1. suri says:

          berebut kerusi heeee..dato, datin, yb ekekeee

  13. tips-kurus says:

    erk, belum ada air teh baru yek today?
    *nak kepastian: blog CIKGU ke ni? syoknye cuti!! :-)
    tips-kurus baru je tulis kisah Penangan Nora Elena!!My Profile

    1. tehr says:

      saya memang seorang cikgu dari kelantan dan bertugas di kelantan :)

  14. yusri says:

    ni yang nak kena bagi komen banyak 2 kat sini ni…hahaha
    yusri baru je tulis kisah Kau kena Hukum mesti tweets 100 kaliMy Profile

    1. tehr says:

      silakan2
      satu komen hanya RM0.00 sahaja :D

  15. akubiomed says:

    Terima kasih bro Tehr. Lain kali kita main lagi batu seremban dipangkin bawah pokok mangga :-)

    1. padin says:

      wah jangan lupa ajak aku sekali
      lama dah tak main tu hehee

      1. tehr says:

        main batu seremban?
        aku tak reti :D

        tak apa, aku tukang buat air dan tukang sorak
        haha

  16. benjy says:

    Wahhh ! ….. terima kasih CIKGU kerana meletakkan Avatar b3njy yang tak hendsome tu …. kekekeke … malangnya b3njy terpaksa berdepan dengan Line tak clear untuk Digi internet broadband b3njy ni … malangnya mungkin bulan depan b3njy tersingkirlah b3njy … hu hu hu …
    benjy baru je tulis kisah MEREKA DAPAT PIALAMy Profile

    1. tehr says:

      line internet memang jadi cabaran kepada kita di malaysia ni
      apa nak buat, benjy :(

  17. Aku plak terlupa nak screen shot pengkomen terbanyak pd Mei 2011 yg lalu.. adeehhh… bz dgn keje smp x igt.. bukan apa risau dgn projek yg tgh kejar date line… rasa mcm bersalah lah plok :(
    aktechpage.com baru je tulis kisah BookCafecommy- Kedai Buku Online PTSMy Profile

    1. tehr says:

      senarai pengomen bulan lepas atau sebelumnya masih dapat dikutip, AP
      masukkan tarikh je

  18. titan says:

    wahh, tahniah pada mereka semua. Terima kasih juga pada Mei..
    titan baru je tulis kisah The InvigilatorMy Profile

    1. tehr says:

      mereka semua memang best
      termasuk bro titan juga
      thanks

  19. zulkbo says:

    salam..
    ermmm..nasib baik ada juga menyelit
    kesibukan harian membataskan nak
    ziarah blog rakan..cuba sehabis baik
    :)
    zulkbo baru je tulis kisah Gambar Wanita Di Conteng Di Tubuh Akan Di Siasat Pelakunya – PDRMMy Profile

  20. dnoBiz says:

    masih berjaya kekal dalam carta nampaknya :D
    dnoBiz baru je tulis kisah Klip Video Marilah – Nak ke Pasaran AS atau nak kemanan Ni My Profile

  21. Gayahspears says:

    wah.. terbaiklah pantun Bro..
    Gayah memang suke selit2..hahahaha
    Gayahspears baru je tulis kisah Gayahspears Menjadi DJ Radio Perak FMMy Profile

  22. ghost writer says:

    nampaknya nama aku mulai tidak kelihatan selepas berapa hari tidak melakukan lawatan rasmi…hi3
    ghost writer baru je tulis kisah selera peribadiMy Profile

  23. bEe says:

    Terim Kasih ye cikgu ;)

    Sempat juga meneyediakan pantun utk kami :cool:

    Tahniah kpd semua & semoga kerajinan mengunjungi sesama kita dpt lbh mengeratkan ukhuwah bersama :-D

  24. Hisyam says:

    Wah, banyaknya referrer.

    #P.S: Domain blog sudah bertukar dari hisyam92.com kepada hisyamz.com. TQ

  25. Salam bro,

    Saya sejak kebelakangan ni telah diserang oleh virus malas tahap lritikal yang menyebabkan blog kurang berupdate,kurang melakukan blogwalking dan macam-cama lagilah.

    Tahniah kepada yang berjaya.
    PakarBuahPinggang baru je tulis kisah Kenali Diabetis Insipidus Bah 2My Profile

  26. suri says:

    terima kasih kerana menghargai kami semua :)

    bro bila lagi nak rebut kerusi kt negeri2 bloger lain ekekeee..

  27. mcm satu kumpulan lagi dgn zik he
    thanks bro :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun