Teman Blogger Separuh Masa

angry birds

TehrDemikian kisah 'Teman Blogger Separuh Masa' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


27 Comments

  1. titan says:

    pandai ke dia main benda tu? haha..
    titan baru je tulis kisah Dapatkan G+ banyak dengan AsiaCube.comMy Profile

    1. Jangan pandang sebelah mata wehhh….
      Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah The Healthcare System and Cancer Treatment for the Elderly : A Follow UpMy Profile

      1. hafizmd says:

        sekali dia tgk burung, mau tak lepas…
        hafizmd baru je tulis kisah Petua Kesihatan:Punca Kebas TanganMy Profile

      2. titan says:

        gua tak percaya. gua tak percaya..
        titan baru je tulis kisah Susah juga ganti tayar kereta Saga ni..My Profile

  2. Miss Yati says:

    Cantik mata dia. Buat muka manja lak tu.

  3. Buat muka comel pulak dia ye.. Hehe
    Hazmin Hamudin baru je tulis kisah Worldless Wednesday | Kenapa Lelaki Menipu ?My Profile

  4. maza says:

    wakakaa..

    baca yassin deh, lagi syok woo.. hehehe
    maza baru je tulis kisah Pergi tak akan kembali lagiMy Profile

  5. kakmahh says:

    Samalah kita. Separuh masa
    kakmahh baru je tulis kisah Fort Cornwallis, Penang@Pulau PinangMy Profile

  6. de engineur says:

    cantiknya miaw miaw tu!
    de engineur baru je tulis kisah Merry ChristmasMy Profile

  7. Bro Zulkbo says:

    salam..
    memang boring nampak
    si comel tu..apa nak buat,
    blogger tegar nih..he he
    Bro Zulkbo baru je tulis kisah Kedudukan Google Terkini Contest iPhone 5 Gadget ImpianMy Profile

  8. hatiputera says:

    Kalau dia boring pasti dia taip menggunakan kukunya.hahaha
    hatiputera baru je tulis kisah Bloglist Blog Hati PuteraMy Profile

  9. akubiomed says:

    Faham-faham delima blogger separuh masa. :-)

  10. kakyon says:

    bergolek gelantang mencari idea laa tu..:)
    kakyon baru je tulis kisah entry orang malas..heheMy Profile

  11. Setia abis. Sampai terlentuk-lentuk kat situ…. Bertuah badan ehhh :D
    Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah Countdown to 2013 : The Everyday Uses Of InstagramMy Profile

  12. hairulafiz says:

    teringat kucing ku yang hilang
    hairulafiz baru je tulis kisah Kenapa saya ingin menyertai bloglist hatiputeraMy Profile

    1. cari teman pengganti bro :P
      syaifuddin alias baru je tulis kisah Contest Bersama Cik Tom danExabytesMy Profile

  13. hafizmd says:

    bukan maij setia lagi…ke tunggu habuan tetikus?hihi
    hafizmd baru je tulis kisah Petua Kesihatan:Punca Kebas TanganMy Profile

  14. cikgu naman says:

    cuba bagi dia update sekali sekala..haha
    cikgu naman baru je tulis kisah iPhone 5 Gadget ImpianMy Profile

  15. wazy says:

    Mesti kena rehat kejap tu,sambil guling-guling
    wazy baru je tulis kisah Wordless Wednesday #44My Profile

  16. mie says:

    adakah kucing itu mewakili luahan si anak?
    hehehehhee
    mie baru je tulis kisah Karnival Jom Pi Menara Alor SetarMy Profile

  17. Sya Isya says:

    sekali dia tengok angry bird tu, dia nak makan nanti
    Sya Isya baru je tulis kisah TELEKUNG DAN 37 TEKNIK HAPUSKAN MASALAH KEKERINGAN IDEAMy Profile

  18. muktasim says:

    hehe.. separuh masa pertama ke kedua… macam dalam bola sepak.. :)
    muktasim baru je tulis kisah Jadual Tarikh Peperiksaan UPSR, PMR dan SPM 2013My Profile

  19. UmmiKami says:

    Meow tu tengah tunggu tuan dia…tuan dia tengah angry.. :D
    UmmiKami baru je tulis kisah Pantun Orang Utagha ( Utara )My Profile

  20. kalo tangan sakit, die boleh tolong taipkan…
    Rapunzeel Cikilolo baru je tulis kisah khamis ada bing bangMy Profile

  21. haha..comelnya meooww..
    guna kuku pun boleh taip..haha
    syaifuddin alias baru je tulis kisah Contest Bersama Cik Tom danExabytesMy Profile

  22. cik tom says:

    wah siap ada peneman..ptt la smgt berblog..hee
    cik tom baru je tulis kisah Contest Top Refferral iPhone 5 Gadget Impian by Ummihanie.comMy Profile

  23. nie mesti kucing kesayangan nie… heee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun