Tayang Gambar Panas

Apa maksud gambar panas? Apa yang aku faham, gambar panas ialah gambar yang boleh mendatangkan perbincangan dan komen-komen negatif atau tak setuju dengan aksi dalam gambar oleh orang yang melihatnya. Gambar panas bukan sahaja berkaitan dengan remaja, perempuan atau selebriti, malah ia juga turut melibatkan tokoh-tokoh politik di seluruh dunia.

Satu contoh kadang kita nampak dalam akhbar yang kita selak, ada gambar perempuan tayang ketiak, bukankah lelaki memandang dengan mata terbeliak?

Kalau aksi gambar panas gadis remaja di laman muka buku, tentu muncul rasa rimas dan gelisah hati kedua ayah dan ibu.

Mungkin ada perempuan mengandung mahu tayang gambar perut membusung, bolehkah kita ramai-ramai sanjung serta turut sama hadir menyokong?

Atau gambar ahli politik terkini sedang berbagi ang pow di pasar babi, kita lihat gambar pun rasa geli apa lagi hendak gembira hati.

Aku nampak, gambar panas ni hasilnya dari dua keadaan. Pertamanya disiarkan secara sukarela oleh tuan punya badan. Keduanya pula dirakam dan disiarkan tanpa kebenaran. Bila dah tersiar memang mustahil untuk disekat dan ditahan. Untung rugi nanti di hari kemudian, sendiri mahu tahu siapa yang buat kesalahan.

TehrDemikian kisah 'Tayang Gambar Panas' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


48 Comments

  1. Juan says:

    memang panas la bila baca kat sini xda gambar panas
    Juan baru je tulis kisah Penceramah Penceramah Agama di MalaysiaMy Profile

    1. setuju dan rasa tertipu oleh tuan punya blog .. he he :D
      Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah Melancong Ke Indonesia | Day 5 – Bandung Ke JakartaMy Profile

      1. akubiomed says:

        Panas hati tidak ada gambar panas. Ha..haa…

        1. tehr says:

          haha
          sori aaa…
          aku simpan tengok sorang2 je :-)

    2. adele says:

      amboi..amboi..nak kena babab ni :D
      adele baru je tulis kisah Kenapa Mudah BosanMy Profile

      1. tehr says:

        memang nak kena tu :-)

  2. Melatiqistyna says:

    Gambar panas yg mampu menimbulkan buah mulut org… *mana gambonye?*
    Melatiqistyna baru je tulis kisah After 125 years, secret Coke formula is out….My Profile

    1. tehr says:

      gambarnya tak letak kat sini
      takut terbakar blog ni nanti

  3. titan says:

    aku selalu gak wat entri gambar panas nih. haha..
    titan baru je tulis kisah Lelaki kacak suka sepak bola.My Profile

    1. tehr says:

      aku tengah cuba ni
      apa2 hal jadi aku cakap titan yg ajar
      haha

      1. titan says:

        oit..oittttttt..
        titan baru je tulis kisah Lelaki kacak suka subjek kimia.My Profile

    2. nurmisnan says:

      itu pasal dia panas jer bila duduk rumah… har3
      nurmisnan baru je tulis kisah Cermin mata baruMy Profile

  4. adele says:

    kalo gambar makanan tgh berasap lg la panas…. :D
    adele baru je tulis kisah Kenapa Mudah BosanMy Profile

    1. tehr says:

      makanan panas buat orang senyap je, adele
      semua dok layan enaknya je

  5. kakyon says:

    nak cepat popular..kena buat cerita panas kut..hehe
    kakyon baru je tulis kisah hobi baru..My Profile

    1. tehr says:

      juga satu cara cepat nak jatuhkan musuh
      banyak juga orang guna senjata ni

  6. nurmisnan says:

    choiiiii… mana ler gambar panasnyer.. panggang atas api
    ker? har3.. tak sanggup. Tipah tertipuuuuu
    nurmisnan baru je tulis kisah Cermin mata baruMy Profile

    1. tehr says:

      Tak boleh tunjuk la
      Simpan dan tengok sorang2 je

  7. fuad ansari says:

    gambar panas terkadang2 boleh menyebabkan seseorang terpaksa menghadapi kepanasan ‘hari kemudian’..
    fuad ansari baru je tulis kisah SoaLaN KLiSe..My Profile

    1. tehr says:

      Tu la pasal
      Masing2 nak kena jaga tu

  8. yas says:

    Waaa…ni memang panas nih….ingatkan ade la gambonya…hehehe jgn makan sensorang bro…kasi share laa…..hahaha
    yas baru je tulis kisah T Shirt Ustaz Azhar IdrusMy Profile

    1. tehr says:

      Haha
      Siapa pun tak boleh tengok kecuali diri sendiri

  9. zulkbo says:

    salam..
    ha ha..bab tayang ketiak
    tu yang tak boleh tahan cikgu :)
    kalau cantik okey..takut berserabut
    mau muntah..la la
    zulkbo baru je tulis kisah Kenali Baginda Nabi Muhammad SAW : Biodata PeribadiMy Profile

    1. tehr says:

      Salam kembali
      Kan lebih elok disorok?
      Buat nyusahkan orang je :-)

  10. hatiputera says:

    hahaha,,ingatkan ada gambar panas betul,,, :D
    hatiputera baru je tulis kisah Statistik bulan januari 2012My Profile

  11. LadyBird says:

    salam cikgu.. dah lama x nampak cikgu..
    gambar panas tu biasanya gambar yg x senonoh..
    betullah ape yg cikgu senaraikan tu..
    LadyBird baru je tulis kisah Jangan Memberi, Kami PrihatinMy Profile

  12. kakyong says:

    memang sengal jer rasanya jika ade yg sesuka tayang gambor panas ni..

    kita pun malu nak tengok…
    kakyong baru je tulis kisah Contest Malaysia Top Blogger | Meh le kome support kakyong[dot]com©My Profile

  13. rahman says:

    tak baik menipu tau.. bedosa .. kih kih kih :)
    rahman baru je tulis kisah Bumi berputar pantas, betul kahMy Profile

  14. shraqs says:

    Nak buat sesuatu kena pikir dulu, jangan main redah je. Karang tak pasal2 dapat liputan percuma. Kalau sendiri yang buat semata2 nak cari publisiti lantak dialah.. :)
    shraqs baru je tulis kisah Lelaki Scotland vs Siri (Video)My Profile

  15. SiTokei says:

    ada tgk gambar panas ahli politik kasi ang pow..:)
    tapi rasanya takde la panas mana pun…;)
    SiTokei baru je tulis kisah Blogger Perlu Ada IdentitiMy Profile

  16. suri says:

    berita bila sy baca ada selebriti tayang pic masa dia dok sarat hamil huh..bahaya ar klu org buat sesutu dg pic dia tuh huhu…

  17. floyd says:

    harap-harap org yg suka skodeng org lain utk mendapat cerita panas akan merasa rimas dan panas dgn perbuatannya. Tak payah lah cari salah org lain kan, baiki lah diri sendiri dulu. Kesian ngan YB YB yg selalu jadi mangsa.
    floyd baru je tulis kisah SESB: Kemukakan Permohonan SegeraMy Profile

  18. maza says:

    maza suka yg suam2 kuku jerk.. ahaks… lalalala

    Muka buku bikin hangat
    twitter pula luah persaan
    gambar bikini juga hangat
    ditambah pula hasutan setan..

    ahaks.. pantun hentam2 aje.. hahahaha

  19. lunaticg says:

    Hahahahaha…. mesti dah ramai yang masuk blog ni sebab terhidu cerita panas. Tahniah bro…, cara ini memang berkesan nak tarik visitor cuma kena bagi “goodies” kat mereka supaya stay lama sikit. Dulu saya ada satu blog yang ada “cerita-cerita panas” macam ni (bukan cerita lucah tau). ditepi tu ada link bergambar wanita seksi.
    lunaticg baru je tulis kisah Malaysia Fancy Number BanknoteMy Profile

    1. b3njy says:

      Betul tu ia teknik SEO juga namanya :D
      b3njy baru je tulis kisah LAPORAN KPI BULANAN BLOG BENJY – JANUARI 2012My Profile

  20. Hairul says:

    mmg ramai yg guna cara tu utk menarik perhatian….
    tapi menganggu nafsu kaum adam.. :D
    Hairul baru je tulis kisah Cara menghilangkan rasa tension, risau dan bimbang dalam Islam Part 1My Profile

    1. b3njy says:

      Itu biasa tu brooo … hehehehe
      b3njy baru je tulis kisah LAPORAN KPI BULANAN BLOG BENJY – JANUARI 2012My Profile

  21. azura says:

    dulu lain sekarang lain
    dulu bukan main sekarang ke lain
    azura baru je tulis kisah Misteri Segi Tiga BermudaMy Profile

  22. b3njy says:

    Kalau gambar panas wanita seksi cun gila Benjy tumpang sekaki juga nengok … hahahahaha :D
    b3njy baru je tulis kisah LAPORAN KPI BULANAN BLOG BENJY – JANUARI 2012My Profile

  23. b3njy says:

    sekeping Gambar juga akan menjadi panas jika terjemur di bawah matahari yang terik :D
    b3njy baru je tulis kisah LAPORAN KPI BULANAN BLOG BENJY – JANUARI 2012My Profile

    1. kulanz says:

      yang tu bukan gambar panas, tapi gambar terbakar, hehehe
      kulanz baru je tulis kisah Ini Bukan Bola Sepak, Ini Perang!My Profile

  24. ghost writer says:

    silap orang lar kalau sendiri tayang macam kat fesbuk atau mana-mana jaringan sosial.kat press mungkin silap editor lar.
    ghost writer baru je tulis kisah batu ketiga dari matahariMy Profile

  25. Mus says:

    penggunaan gambar tanpa kebenaran memang tak baik..
    gambar sejuk diedit boleh jadi gambar panas..
    Mus baru je tulis kisah “Rumah Terbalik” Tarikan Baru Pelancongan Di TuaranMy Profile

  26. mie says:

    gambar panas!!!
    mau terbakar nanti..
    heheee
    mie baru je tulis kisah Wordless Wednesday #6My Profile

  27. amirulfaiz says:

    Betul tu, masing-masing jawablah di kemudian hari. Waktu mulut tidak boleh menjadi saksi.
    amirulfaiz baru je tulis kisah Walimatul ‘urus di Kampung Tengah, SegamatMy Profile

  28. kulanz says:

    kalau isteri aku nampak aku merenung gambar panas di muka buku.. telinga akupun panas dek kerana leterannya :D
    kulanz baru je tulis kisah Senarai Sekolah Berprestasi Tinggi di Malaysia 2012My Profile

  29. panas betul rasanya sebab tak jumpa satu pun gambar yang panas tu
    sabree hussin baru je tulis kisah Majalah Solusi Isu No.39 “Stres Manfaat Dan Mudarat”My Profile

  30. mangis rambutan durian nanas
    kopi susu air sarsi
    gambar panas gosip panas
    tingkatkan prestasi kurangkan kontraversi

    ۞۞۞۞Salam Maulidur Rasul۞۞۞۞
    diy pemasangan carpet dan insulflex lantai kereta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun