Tambah Setahun Lagi

Ada sesiapa di antara pengunjung dan pembaca yang tahu hari ini hari apa? Hari Khamis? Hari lahir aku? Sebelum aku terus menulis dan mengarut dalam entri ini, apa kata kita sama-sama tarik nafas untuk menyanyikan lagu yang popular ini. :D

Selamat Hari Jadi, Selamat Hari Jadi
Selamat Hari Jadi, Selamat Hari Jadi

Sekadar hari jadi Tehramuan.Com bersama WordPress dengan hosting dan domain sendiri. Itu sahaja. Sebenarnya aku baharu sahaja membuat bayaran kepada penyedia hosting NetKL, untuk sambung hayat Tehramuan.Com ini setahun lagi.

semut

menulis kisah mengarang cerita
detik yang berlalu tidak terasa
sekarang dah masuk tahun ketiga
tehramuan.com di alam maya

Berbaloikah tiap tahun bayar domain dan hosting? Mujur juga aku ada dapat sedikit duit dari blog untuk membayar domain dan hosting. Untuk pengetahuan, iklan Nuffnang, exabytes dan hadiah kontest serta giveaway dari rakan blogger yang menampung dan menyambung hayat blog WordPress Tehramuan.Com ini.

Banyakkah dapat duit dari blog?

TehrDemikian kisah 'Tambah Setahun Lagi' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


21 Comments

  1. Yas says:

    Asal ada yg boleh menampung kira ok la tu bro….janji lepas dari meloponggg jek…hehehe…Tahniah.
    Yas baru je tulis kisah Kisah Kehidupan-21 Tahun Hidup Dengan RantaiMy Profile

  2. maza says:

    wakaka….

    kalau sudah menjadi hobi dan kesukaan, apa-apa sahaja sanggup dilakukan cikgu.. walaupun harganya mahal gitw.. hahahah

    tahniah cikgu..
    teruskan berblog..
    I like cikgu!
    maza baru je tulis kisah Tandatangan terakhirMy Profile

  3. Cikgu Hairul says:

    Tahniah cikgu. Insyallah pendapatan dari blog ni akan mencurah-curah nanti.
    Cikgu Hairul baru je tulis kisah Perokok tak boleh masuk UniversitiMy Profile

  4. padin says:

    tahniah cikgu… moga terus sukses hendaknya, :D

  5. akubiomed says:

    Selamat menyambut ulang tahun untul blog Teh Ramuan. :-)
    akubiomed baru je tulis kisah Tip memilih pasangan cara old styleMy Profile

  6. donnyien says:

    selamat menyambut ulang tahun Tehramuan.com. Blog ni melangkah setapak lagi ke depan, moga terus maju dan memberikan banyak informasi :)
    donnyien baru je tulis kisah Blog posts auto Re-PublishMy Profile

  7. onlajer says:

    aku punya yang free takde hasil takpe lagi
    cuma yang bayar belum setuplagi rasa macam rugi
    onlajer baru je tulis kisah RASULULLAH DIHINA, JIHAD JAWABNYA!My Profile

  8. Selamat hari ulangtahun kepada blog tehramuan.com…. :)
    Blog saya lama lagi nak sambut anniversary.
    Malaysia coin baru je tulis kisah Tukar duit syiling lama di BankMy Profile

  9. Eizil says:

    Pertama kali singgah ke sini walaupun nampaknya dah meraikan ulang tahun nampaknya, tahniah diucapkan, semoga terus menulis di sini… :)

    1. Eizil says:

      Salam perkenalan daripada saya…
      Eizil baru je tulis kisah Perlukah lelaki pandai memasak?My Profile

  10. hafidz says:

    Selamat Mengenapkan SATU TAHUN untuk blog Teh Ramuan.
    Tahniah ya! :D
    hafidz baru je tulis kisah Video: Monoloque feat. Adira & Hazama – Juwita (Mana Hilangnya?)My Profile

  11. chii says:

    selamat haru ulangtahun buat tehramuan.com..semoga sentiasa sudi menyajikan kepada kamu pantun2 yg menarik….eheh
    chii baru je tulis kisah Kebersihan adalah sebahagian daripada ImanMy Profile

  12. Amirez says:

    selamat hari lahir TehRamuan.com. dah ada income untuk tampung blog setiap tahun kira ok dah tu ;)
    Amirez baru je tulis kisah Sulur Bidar Makhluk Aneh di Tasik KenyirMy Profile

  13. Naziman says:

    Sekurang-kurangnya ada yang menampung bro. Bagus bayar dua tahun sekali. Kan senang. hehe
    Naziman baru je tulis kisah Rahsia untuk jadi top Blogger MalaysiaMy Profile

  14. de engineur says:

    (sambil menarik nagas panjang): Selamat Hari Jadi, tehramuan.com

    Ok lah tu, Ada yg menampung bayaran. sya tpaksa keluar duit bayar fee tahunan, tapi dah minat blogging, apa boleh , kena seluk poket jgak.
    de engineur baru je tulis kisah Homeowners can apply for Solar Rooftop from Sept 24My Profile

  15. selamat hari jadi blog tehramuan.com
    semoga terus berpantun… :D
    Hairul Hissam baru je tulis kisah TM Streamyx Package | 7 Sebab Saya Bertukar Ke TM StreamyxMy Profile

  16. semoga berterusan cikgu..msuk contest pon leh jdik sumber pendptan smpingan lak..hehe
    Jebeng Otai™ baru je tulis kisah JebengOtai.com : Impian Dan PerlaksanaanMy Profile

  17. Nazri says:

    sekejap je setahun bro, tak sempat nak perasan .. by the way, thanks for sharing info dalam blog ni
    Nazri baru je tulis kisah Claim Elaun Hospital: Kuman Dalam DarahMy Profile

  18. Hafizul says:

    tak terlewat lagi untuk sy ucapkan selamat hari jadi tehramuan.com..hehe…semoga akan mendapat beribu riban traffic sehari..aminnnn
    Hafizul baru je tulis kisah Review Buku ‘ Blog + Google Adsense = Duit ‘My Profile

  19. Dja@SisHaza says:

    Salam empunya blog.

    Ziarah pertama …sambung setahun lagi yg berbaloi krna ada pulangannya …..

    Intai2 di sini utk tips blogging yg berkesan.
    Salam sukses :)
    Dja@SisHaza baru je tulis kisah JAMU UNTUK WANITA DAN PERSEPSI LELAKIMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun