trafik blog

Apa Cerita

Kalau mahu tahu apa cerita yang sebenarnya, korang mesti cepat-cepat terjah blog Kongsi Macam2 Cerita yang sememangnya ada bermacam-macam cerita ini. Blog cikgu juga ni. Bukan Versi MengumpatSekadar Blogging Kongsi Macam2 Cerita Kehidupan Sejujurnya aku dah tak ingat, antara aku dan Cikgu Dja@sishaza, siapa yang terlebih dulu jenguk blog siapa. Yang […]

10 Blog Terbaik Sepanjang 2013

Dengan menggunakan Google Analytics, kita boleh dapatkan senarai 10 Blog Terbaik Sepanjang 2013. Ya. Selain dari enjin carian, blog sahabat juga menjadi punca trafik blog. Begitu juga kepada blog ini. Sepanjang tahun lepas, tehramuan.com mendapat banyak trafik dari enjin carian juga dari blog terbaik sahabat. Entri terima kasih ini tak sempat aku […]

Guest Blogging Part 2

Dalam entri Menjadi Penulis Jemputan [Guest Blogging] beberapa hari lepas, ada beberapa soalan dalam kotak komen yang memerlukan aku menjawabnya. Aku memilih untuk meletakkan jawapan dalam entri sambungan ini. Boleh kan? soalan hadir mahu bertanya penulis jemputan bagaimana gaya menulis entri apakah cerita ada tetapan atau bebas sahaja 1. Guest […]

Menjadi Penulis Jemputan [Guest Blogging]

Saya mahu jemput awak menulis di blog saya. Agak-agaknya macam tu la kalau kita mahu menjemput atau meminta rakan atau siapa saja menulis untuk blog kita. Sebagai guest blogger. Saya berminat untuk menulis di blog awak. Agaknya begitu pula apabila kita meminta kebenaran untuk menulis dan mempamerkan hasil tulisan kita di blog […]

Jom Sesakkan Trafik

Konvoi keliling kampung dengan kereta dan motosikal sambil membunyikan hon. Bagus ke? Tolak tepi pada bahagian hiasan dan serba macam benda yang dilekatkan di atas kenderaan kerana kita tak perlu pun memberikan pandangan. Tapi telinga tetap juga akan diterjah dengan bunyi hon yang merosakkan ketenangan. Tak dikira bunyi ekzos lagi […]

jobdirumah
Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun