duit dari blog

Cek Dari Nuffnang Bila Dapat Masuk Akaun

Bunga-bunga dalam taman hati terus mekar berkembang bila terima cek daripada Nuffnang. Harum baunya dan semerbak wanginya menerpa masuk ke telinga anak isteri. Walau pun mereka sebenarnya tak pernah ambil tahu, tapi aku pula yang seronok sangat nak bagi tahu. Aku tuliskan dalam entri ni pun saja nak bagi tahu korang. 1. Saja nak […]

Cara Paling Mudah Dapat Duit Dengan Blog

Aku pasti ramai yang bertanya kepada kawan-kawan atau paling kurang pun bertanya kepada diri sendiri bagaimana mahu mendapat duit mudah dengan blog. Pernah tanya, kan? Aku sendiri pernah tanyakan diri sendiri lama dahulu. Betulkah boleh dapat duit dengan buat blog? duit ada di mana-mana sahaja dengan blog pun begitu juga kerana aku […]

Tambah Setahun Lagi

Ada sesiapa di antara pengunjung dan pembaca yang tahu hari ini hari apa? Hari Khamis? Hari lahir aku? Sebelum aku terus menulis dan mengarut dalam entri ini, apa kata kita sama-sama tarik nafas untuk menyanyikan lagu yang popular ini. Selamat Hari Jadi, Selamat Hari Jadi Selamat Hari Jadi, Selamat Hari Jadi Sekadar […]

Mimpi Jadi Kenyataan

Isteri beri duit masuk dalam tangan Tapi bukannya untuk buat simpanan Mimpi yang indah mahu jadi kenyataan Bukan hanya sekadar sebuah angan-angan Layan internet layan blog tiap hari Dia suruh aku beli sebuah galaxy Oh, I love u and i know u love me Tersenyum tersengeh rasa senang dalam hati […]

Biarkan Mereka Jatuh Cinta

Saya pasti ramai di antara pembaca yang pernah jatuh cinta kepada seseorang. Beringat-ingatlah sekiranya masih dalam dunia cinta, kerana cinta banyak dugaan dan pantang larangnya. Kiranya telah menduduki jinjang pelamin, doa saya semoga anda berbahagia selamanya. Atau mungkin juga ada yang pernah kecewa dalam cinta atas berbagai sebab dan alasan. […]

jobdirumah
Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun