ahmadfaizal

Bagaimana Menulis Entri Blog Dengan Mudah

Soalan bagaimana mahu menulis entri untuk blog dengan mudah ni memang selalu jugak masuk dalam kepala aku. Sebabnya korang sudah sedia maklum. Tiada idea. Tak tahu nak tulis apa. Malam ni aku dapat pula idea bagaimana mahu menulis entri. Dan dengan penuh bangganya aku mahu tunjukkan 3 cara bagaimana menulis […]

Rentak Dan Melodi Tak Terkalah

Apa yang korang boleh faham dengan istilah ‘tak terkalah’ ini? Pernah terjumpa di mana-mana? Aku sendiri hanya dalam sebulan dua ini sahaja terbiasa dengan istilah begini. Sejak rentak dan melodi blog Buat Duit Dari Planet Bumi tak dapat didendangkan sekitar bulan lepas. Sesekali ada juga timbul soalan dalam otak aku siapa sebenarnya […]

jobdirumah
Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun