SyamilaMohd’s Giveway

Apa khabar semua. Harap-harap mood blogging semua tidak ke laut. Hari ini sungguh tidak sempat untuk mengadap blog kerana perlu menyelesaikan beberapa perkara di sekolah. SKPM pula masih belum siap sepenuhnya.

Entri kali ini adalah untuk menyelesaikan tag join GA yang diberikan oleh saudara Wadud, admin blog Kehidupan Blogger Malaysia. Wadud telah memberikan tag untuk join GA ini beberapa hari yang lepas, tetapi hanya malam ini sempat membuatnya. Sori ya bro. :D

Tak tau la ada peluang nak menang atau tidak, terserah saja. Kalau tak menang pun dapat juga memeriahkan dunia blogger, kan? Kata Wadud, “Ni pown, just trying to find my lucky jer.. hehehe.. sebab pemenang diangkat dengan cabutan bertuah oleh tangan2 yang bertuah jugak la kan?”

GA ini telah disepakati oleh dua blogger iatu SyamilaMohd dan Ummi2Shope, hadiahnya juga oleh mereka berdua. Siapa-siapa juga boleh cuba nasib untuk memenangi GA ini dengan beberapa syarat ringkas.

1. Jadi follower blog SyamilaMohd & Ummi2Shoppe

2. Buat satu entry pasal GA ni…tag sekurang2nya 2 org kawan utk sama2 ambil bahagian

3. Tampal banner GA di atas dalam entry dan sidebar uols dan link kan ke http://syamilamohd.com

4. Add blog SyamilaMohd dalam bloglist uols

5. Tinggalkan komen di entry ini dlm format berikut :

Hadiah yang disediakan seperti berikut :

Pertama : Pakaian Baby & Kanak2 yang ada di Ummi2Shoppe…boleh pilih yang mana suka..sepasang/sehelai sahaja bergantung kepada stock yang ada.

Kedua : Sekeping Cloth Diapers – juga boleh pilih mana2 yang anda suka bergantung kepada stock yang ada.

Ketiga : Satu Coolababy WET Bag – ekas pakaian basah seperti baju mandi/cloth diapers yang dah kotor.

Jom sertai GA dari SyamilaMohd dan Ummi2Shope ini. Mana tau kan ada rezeki di hujung tahun. :D

TehrDemikian kisah 'SyamilaMohd’s Giveway' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


17 Comments

  1. etomyam says:

    menarik sekali, hujung2 tahun ni bukan setakat kedai buat sale, blogger pun ramai yg buat tawaran istimewa, perkembangan menarik ni :D
    etomyam baru je tulis kisah Doris Day- Peter Drucker Dan Awie WingsMy Profile

    1. suri says:

      hujung tahun datang lagi..duit yang megalir pastikan pada brg2 yg benar perlu shaja ;)

  2. good luck bro..menang kongsi sama hadiahnya ye
    secantikmanis baru je tulis kisah awardMy Profile

  3. cikmin says:

    Dah ramai blogger buat GA beserta TAG ni… :)

    p/s cikmin.com pun ada buat kejutan istimewa..tapi tak entri khas pun..biar lah ia datang secara ikhlas.. :)
    cikmin baru je tulis kisah Sambutan Hari Lahir TRIOMy Profile

  4. cikmin says:

    eh lupa..semoga berjaya ye teh.. :)
    cikmin baru je tulis kisah MU Blueberry & Chocolate 3kgMy Profile

    1. suri says:

      saya nak ucapkan juga nghee..klu nak beli mau gak kena klrkan wet huhu..

      1. gayahspears says:

        setuju dgn suri..hihi

  5. wadud says:

    wah.. time kasih dah wat broo.. ehehehe..
    wadud ucapkan gudluck eh.. :D
    dan.. moga berjaya.. :D
    wadud baru je tulis kisah Makna Al-Quran KarimMy Profile

  6. belalang says:

    semoga berjaya tehr!
    belalang baru je tulis kisah Jawapan Contest Meneka Gambar SBTMy Profile

  7. kulanz says:

    sesekali join macam ni best juga..
    moga ada rezeki bro..
    kulanz baru je tulis kisah Kisah Rapunzel Tangled Yang Mencuit HatiMy Profile

  8. bisk says:

    belum pernah sekalipun join GA contest nih..ntah naper,mungkin tak reti kot.hihi

    gud luck tehr…InshaAllah menang,leh lha save bajet ye dak..apa pon mencuba tuh yang penting.
    bisk baru je tulis kisah sendiriMy Profile

  9. Hadi Rofiee says:

    Selamat berjaya untuk semua yang menyertainya. :-)
    Hadi Rofiee baru je tulis kisah Teknik meminta duitMy Profile

  10. akubiomed says:

    Yang memberi moga dimurahkan rezeki yang menerima moga menikmati :-)
    akubiomed baru je tulis kisah Dah 100 hari blog AkuBiomedMy Profile

  11. Norgadis says:

    Moga berjaya, rasanya inilah kali pertama entri tiada pantun hehehe…
    Norgadis baru je tulis kisah SiapakahMy Profile

  12. mijie says:

    banyak tawaran yang tak mampu untuk aku ikut skrg ni
    mijie baru je tulis kisah Terpilih sebagai maxis10 Review HTC Desire ZMy Profile

  13. zik says:

    mana tahu ada lah rezeki tuh….
    zik baru je tulis kisah 10 top video youtube yang paling banyak view diduniaMy Profile

  14. gayahspears says:

    malas nak join..hahaha.. naseb bek tak kena tag..wakakaka
    camat maju ya bro~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun