Stadium Baru Kelantan

Pusing-pusing sekitar internet hari ini, masih juga tak jumpa maklumat stadium yang akan digunakan sebagai gelanggang Perlawanan Akhir Piala FA antara Kelantan dan Terengganu pada 11 Jun nanti. Ada khabar yang belum pasti mengatakan ianya akan berlangsung di Stadium Shah Alam. Tetapi jumpa pula berita yang menarik perhatian, stadium baru kelantan akan dibina oleh kerajaan negeri di Bukt Merbau, Pasir Puteh.

kelantan kini semakin majustadium baru kelantan
sentiasa aman sejak dahulu
mungkin ada stadium baru
demikian katanya tuan guru

peminat sukan nanti gembira
terlebih lagi penyokong bola
acara sukan semakin berjaya
suruhan agama jangan dilupa

Katanya stadium baru nanti dapat memuatkan 40 000 orang dengan ruang masjid di merata bahagian bagi memudahkan peminat sukan mengerjakan solat. Bersekali dengan stadium ini akan dibina juga kompleks sukan dan bandar baru. Seronoklah orang Pasir Puteh, seronoklah orang Kelantan. :D

TehrDemikian kisah 'Stadium Baru Kelantan' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


46 Comments

  1. bEe says:

    Uiikksss, cikgu sokong team Kelantan ker???

    1. tehr says:

      dulu… kini dan selamanya :D
      biasa la orang sokong pasukan negeri sendiri kan, bee

      1. dnoBiz says:

        Dah memang Orang kelate… :D
        dnoBiz baru je tulis kisah Artis ditahan – Bantu siasatan kes pecah RumahMy Profile

        1. Ismail N says:

          steady rock warrior.. he he..
          kelantan is present.. negeri kawe johor tu past.. semoga future sama lah kita berentap :D
          Ismail N baru je tulis kisah Kucing Oh KucingMy Profile

          1. suri says:

            terbangun juga kelantan pasni akan ada byk lagi bangunan didirikan sana :)

          2. tehr says:

            rock warrior?
            haha
            memang rock sokmo :D

          3. suri says:

            sy cam tak pca bro tehr orang kelantan..

            hurmmmm.. mungkin sb bhsa pantun yg d guna tak ada loghat kelantan geeee

    2. bEe says:

      Org kuat Kelante lah ni yer :-)
      hehehe

      1. tehr says:

        harap semangat je yang kuat, bee
        hehe

  2. dnoBiz says:

    Akhirnya tercapai juga hasrat untuk RW ada stadium sendiri
    dnoBiz baru je tulis kisah Subsidi Ron 95 – Hakikat yang harus dielakanMy Profile

    1. tehr says:

      harap2 kesesakan kenderaan dalam bandar dapat dikurangkan la, dno

  3. zulkbo says:

    salam..
    memenuhi permintaan peminat
    yang semakin teruja dengan team
    tempatan..selamat maju jaya buat
    team Kelantan Darul Naim
    :)
    zulkbo baru je tulis kisah Video Sex Anwar Ibrahim – Kesan Positif Terhadap IslamMy Profile

    1. tehr says:

      salam kembali
      nampak di luar kota bharu ni
      saya suka kerana kurangkan kesesakan

  4. yas says:

    Wahh..bertambah meriah le nanti org Kelantan bila
    dh ada stadium baru…semoga sukan bolasepak mesia bertambah maju!!! caiyokkkkk….
    yas baru je tulis kisah Email layangAnda percaya semua niMy Profile

    1. tehr says:

      ya la, bro
      moga2 bertambah lagi kejayaan
      rohani dan jasmani

  5. Affan says:

    ada gak terbaca pasal isu stadium ni.
    harap2 tak runtuh macam kat t’ganu he he he
    Affan baru je tulis kisah Berpindah ke WordPress – Cepat sebelum terlambat!My Profile

    1. yas says:

      insyaallah tak kut…
      takkan pengurusan Kelantan nak buat mende yg sama cam kt Ganu tu….
      yas baru je tulis kisah Review blog bersama ariedMy Profile

      1. suri says:

        semoga berjalan lancar..manfaat utk semua sapa yg tak suka :)

    2. tehr says:

      harap2 kejadian tu tak berulang

  6. titan says:

    fuhh..merah menyala..
    titan baru je tulis kisah Interface baru Says yang lebih handsomeMy Profile

    1. tehr says:

      red warriors la katakan :D

  7. MDHAFiZ.NET says:

    Kelantan Semakin Maju..dan membangun bersama Islam :)
    MDHAFiZ.NET baru je tulis kisah MDHAFiZNET WordPress Version!!My Profile

    1. tehr says:

      insya allah amin

  8. Hadi Rofiee says:

    Saya sangat tertarik berkenaan dengan pembinaan surau di dalamnya. Alhamdulillah, inilah apa yang sepatutnya. Semoga menjadi ikutan negeri-negeri yang lain. :-)
    Hadi Rofiee baru je tulis kisah Blogger dan JurugambarMy Profile

    1. tehr says:

      moga2 impian menjadi kenyataan
      plan lengkap belum keluar lahi tu, hadi

  9. Tahniah kepada pasukan Kelantan…..
    bertambah semangat ler untuk ke final ni nanti ni kan?
    Sabahan Bloggers Club baru je tulis kisah Blogspot meta description snippet discussionMy Profile

    1. tehr says:

      semangat stadium baru
      hehe

  10. Ismail N says:

    40,000 ehhh… mcm pi Anfield lak :D
    nape tak buat 75,000? baru rasa mcm OT ehhh..
    Ismail N baru je tulis kisah Kucing Oh KucingMy Profile

    1. tehr says:

      75k? jangan2 tak ada orang nanti
      huhu

      1. Ismail N says:

        ready aje weh.. mana tahu M’sia jadi tuan rumah world cup.. kelantan boleh jd salah satu gelanggan ehhh.. :D
        Ismail N baru je tulis kisah Akaun Twitter BaruMy Profile

  11. terbaik lah stadium ni, ada surau merata!
    trasa nak sokong pasukan kelantan pula,….
    Kamarul Azri™ baru je tulis kisah selamatkah password andaMy Profile

    1. tehr says:

      sokong, KA
      jangan tak sokong :D

  12. decrewz says:

    Nanti mesti main bola ikut waktu lepas solat kan.. :)
    decrewz baru je tulis kisah Ini Bukan Entry Politik Kotor Dimana MelayuMy Profile

    1. tehr says:

      betul tu, jai
      selesaikan yang wajib dulu

  13. akubiomed says:

    Kalau permainan boleh memberi kesatuan apa salahnya :-)
    akubiomed baru je tulis kisah Menempuhi kegelapan malam yang panjangMy Profile

    1. tehr says:

      yups
      apasalahnya, kan?

  14. mari-mari kito pakat wat kijo
    bersatu hati dok kiro tuo mudo
    bia negeri kito kayo rayo
    nikmat tuhe bui kito jange lupo

    tahniahhh ….. tahniahhhh….

    dapat stadium baru lepas ni….

    ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_—\_l__l—[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)–o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ” Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Maaf lama tak ziarah kamu semua….
    Jom Terjah entry terbaru ??
    diy spray bumper dan grip handle pintu
    azli.afzainizam baru je tulis kisah Tips-tips periksa kereta untuk perjalanan jauhMy Profile

    1. tehr says:

      gomo klate gomo :D

  15. nurida ardy says:

    harap kelantan jadi Juara…:P
    nurida ardy baru je tulis kisah Persahabatan Aku dan KauMy Profile

    1. tehr says:

      harap2nya begitu la, nurida
      kelantan belum pernah jadi juara piala fa ni

  16. mie says:

    lagi ramai la org paser puteh datang stadium..
    ehehheee
    mie baru je tulis kisah Nur Kasih The Movie Kini Di PawagamMy Profile

  17. Gayahspears says:

    amboi.. semangat ya.. huhu..
    cantik stadium kelantan…
    harap2 ade lah hasil ya..huhu
    Gayahspears baru je tulis kisah Makan HatiMy Profile

  18. Cik Siti says:

    semoga berjaya buat team kelantan dan terengganu… berharap dapat bermain dengan penuh semangat kesukanan…
    Cik Siti baru je tulis kisah Berakit-rakit ke huluMy Profile

  19. ada potensi untuk jadi kubu kuat seperti old trafford, kan sama2 red :D

  20. ohcikgu says:

    emm..warna kegemaranku..hehe
    ohcikgu baru je tulis kisah Sejarah dan evolusi Kad Pengenalan MalaysiaMy Profile

  21. Mus says:

    semoga pembinaan stadium ini akan membangkitkan semula zaman kegemilangan bola sepak negara kita
    Mus baru je tulis kisah Light Calligraphy – Seni Digital Yang MenarikMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun