Siri Bercakap Dengan Ayah | Cikgu Yang Ajar

“Ayah ni kan…”

“Apa pulak dengan ayah?”

“Sehari-hari makin kacak la.”

“Hmmm”

“Makin bergaya pulak.”

“Aik? Tak pakai baju macm ni bergaya?”

“Yaa la, bergaya! Baik pulak tu.”

“Macam dah lain je, bunyi…”

“Pemurah lagi… sama macam emak.”

“Ni dah masuk bab bodek ni. Siapa ajar Amat bodek ni?”

“Cikgu yang ajar. He he he…”

TehrDemikian kisah 'Siri Bercakap Dengan Ayah | Cikgu Yang Ajar' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


28 Comments

  1. Melatiqistyna says:

    Err, apa tujuan anak ayah bermulut maneesss tu… Ada udang sebalik mee kah? Tihihihi
    Melatiqistyna baru je tulis kisah Bapak Borek Anak Rintik…. :D My Profile

    1. b3njy says:

      Biasalah tu nak minta sesuatu tu :D
      b3njy baru je tulis kisah APA ? NUR AMALINA PECAH REKOD LAGI ?My Profile

  2. kimmie says:

    hahahaa…bijaknya anak membodek ayah.
    kimmie baru je tulis kisah Voucher RM200 untuk Pelajar IPTAMy Profile

  3. Norgadis says:

    Hahaha… esok dapatlah duit belanja lebih ya ayah… :)

  4. kakyong says:

    amboi.. pandainya bodek ayah… siap puji kacak lagi.. ;)
    kakyong baru je tulis kisah Kisah pembantu rumah di tempat sayaMy Profile

  5. ohcikgu says:

    apa lagi kalau budak. nak mainan atau nak duit lebih la tu..
    ohcikgu baru je tulis kisah Kien Kiat dan Boon Heong tewas. Lin Dan dan Chong Wei MARA ke suku akhir terbuka korea 2012My Profile

  6. zulkbo says:

    salam..
    ada la apa-apa yang
    nak di belinya dan
    nak sponsor tu..he he
    zulkbo baru je tulis kisah Panduan Menghormati Guru Di SekolahMy Profile

  7. b3njy says:

    Aduuhhhhh !! … kacak betullah anak abah tu … jom ikut abah gi kedai … abah belanja makan OK …. :D
    b3njy baru je tulis kisah APA ? NUR AMALINA PECAH REKOD LAGI ?My Profile

  8. b3njy says:

    Akhirnya cikgu pecah rahsia ajar anak murid bodek ayah …. hehehe
    b3njy baru je tulis kisah APA ? NUR AMALINA PECAH REKOD LAGI ?My Profile

  9. b3njy says:

    satu anak tak apa juga kalau ada 5 orang anak macam tu botoaklah bapanya nanti ….
    b3njy baru je tulis kisah APA ? NUR AMALINA PECAH REKOD LAGI ?My Profile

  10. b3njy says:

    Kalau bapa kena bodek macam ni mesti c anak dapat sesuatu biasalah bapakan pemurah tetapi kalau bodek emak … hemmm siaplah dapat penampor le jawabnya :D
    b3njy baru je tulis kisah APA ? NUR AMALINA PECAH REKOD LAGI ?My Profile

  11. floyd says:

    so…dapat ker benda yg dihajati tu? Mesti mulut manis ngan ayah utk dptkan sesuatu kan kan kan
    floyd baru je tulis kisah 100% Power Supply coverage in Sabah by 2012My Profile

  12. mak lagenda says:

    Ha ah la..ayah ni SEHARI HARI semakin kacak la. Bhahaha..skima betui ayat amat ye. Jelas sungguh cikgu BM dia ni bagus..

    Hihihihi..
    mak lagenda baru je tulis kisah MAKCIK HAJAH KENITMy Profile

  13. chii says:

    cikgu yg ajar? eh eh..bukan ke ayah pun cikgu :p
    chii baru je tulis kisah Tempayan yang RetakMy Profile

  14. yas says:

    Hehehe…awas cikgu2 sumerr…kang ade lak makbapak yg dtg nyerang kat sekolah…:)
    yas baru je tulis kisah Bergambar Di Atas Gunung Kjeragbolten – Batu TergantungMy Profile

    1. Hadi Rofiee says:

      Realiti zaman sekarang. Serang-menyerang. Hehe.
      Hadi Rofiee baru je tulis kisah Pengalaman Menaiki Perkhidmatan Awam di Syria dan MesirMy Profile

  15. uih ada subjek baru rupenya dalam sukatan pelajaran sekarang ni
    sabree hussin baru je tulis kisah Petanda Kecil Kiamat Pertama : Nabi Muhammad s.a.w. Diutuskan Ke DuniaMy Profile

  16. titan says:

    advance juga cikgu-cikgu sekarang ye. hehe..
    titan baru je tulis kisah Pertandingan Pengalaman Kena Denda di SekolahMy Profile

  17. Chipcoklat says:

    aiii.. la cikgu… nape la di ajor bbudak mcm tu.. ni silap2 ayah boleh kalah ngan anak sendiri..hahahaha…
    Chipcoklat baru je tulis kisah Penulis Baru Di Blog Cecite-CeciteMy Profile

  18. padin says:

    haha ada benda la yang dia nak mintak tu ekekee
    padin baru je tulis kisah Bagaimana Ia BermulaMy Profile

  19. meredah hutan masuk paya
    hilang arah jalan salah
    membodek ayah ada maksudnya
    mintak tambah duit sekolah

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    tip servis motorsikal lc135
    azli.afzainizam baru je tulis kisah Tip periksa kerosakan dan Servis RadiatorMy Profile

  20. kulanz says:

    “cikgu yang ajar..”
    baik punya jawapan tu.. :D
    kulanz baru je tulis kisah Gerakan Bebas Anwar 901My Profile

  21. Norizwan says:

    hahah…habis…cikgu yang ajar…untung la pandai bodek…nak minta sesuatu tu….
    Norizwan baru je tulis kisah Kahwin selepas 33 tahun bercintaMy Profile

  22. akubiomed says:

    Kalau mulut manis ada niat undang sebalik batu. :-)

  23. amirulfaiz says:

    Hehe, bagus betul cikgu yang ajar tu.
    amirulfaiz baru je tulis kisah Belajar, untuk lulus peperiksaan sahaja?My Profile

  24. eiela says:

    amboi2.. haha kadang-kadang cikgu selalu bergurau dengan murid-murid macam tuh, sebab tuh jadi macam tuh.
    eiela baru je tulis kisah Sesi Rawatan 2012 – Takut CucukMy Profile

  25. kemain lagi ea kalu ada benda yang nak minta. semanis madu bibirmu itu hehe
    rainbowcloudy baru je tulis kisah kitar si rama-ramaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun