Si Kecil Mencuri Telur

curi telur

Ingin Bela Kucing? Klik Sini!

makan telur

TehrDemikian kisah 'Si Kecil Mencuri Telur' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


27 Comments

  1. kakyon says:

    emmm..tak reti nak komen..:)
    kakyon baru je tulis kisah tumit kaki pecah?My Profile

  2. Cik Siti says:

    dah moden ni….. nak juga rasa lain dari yang lain
    Cik Siti baru je tulis kisah Malam Bersama Keluarga…..My Profile

    1. tehramuan says:

      selama saya bela kucing
      baru kali ni je nampak kucing curi telur
      dapat pula dia makan telur yang dah masak tu :D

  3. Pelik jugak tgk kucing ni suka makan telur…. ;)
    Dia makan telur rebus je ke?
    Malaysia Coin baru je tulis kisah Nilai & Harga Duit Syiling 10 sen MalaysiaMy Profile

    1. tehramuan says:

      baru sekali ni je dia curi telur
      kami memang tak pernah bagi dia ni makan telur rebus

  4. shraqs says:

    Saya memang tak suka kucing. :(
    shraqs baru je tulis kisah Samsung Galaxy CameraMy Profile

    1. tehramuan says:

      kami anak beranak ni memang suka kucing :D

  5. padin says:

    harap kucing ni membesar dengan sihat dan cergas…. :D

    1. tehramuan says:

      harap2 macam tu la
      hehe

    2. suri says:

      Padin
      blh tangkap tkos
      suri baru je tulis kisah TengkolokMy Profile

  6. hatiputera says:

    Biasanya kucing buat main golek-golek sahaja telur,,tapi ini kira genius sebab pandai curi telur.
    hatiputera baru je tulis kisah Wanita Malaysia Paling Ramai CurangMy Profile

    1. tehramuan says:

      tu la pasal, bro
      kami anak beranak gelak sakan dengan kelakuan dia ni

  7. akubiomed says:

    Suka betul kucing siam tersebut makan telur. :-)
    akubiomed baru je tulis kisah DIY Proton Gen2 Power Window RegulatorMy Profile

    1. tehramuan says:

      kuciang biasa je ni, bro
      cuma bulu dia je yang agak gebu

    2. suri says:

      ab
      mmg tak der perasan segan curi tuan punya telur kwin heee
      suri baru je tulis kisah Laungkan Merdeka KitaMy Profile

      1. suri says:

        tehr kucig bisa skg mana mkn ikan dia tolk skrg makn nasi brani lagi ..

        mgDa..
        suri baru je tulis kisah Darah NifasMy Profile

    1. tehramuan says:

      ada benarnya juga dia ni lapar
      kami pulang dari tempat kenduri dah lewat petang

    2. suri says:

      bro tk bgi dia cendol HEEE
      suri baru je tulis kisah TengkolokMy Profile

  8. Bro Zulkbo says:

    salam..
    janrang saya jumpa kucing
    makan telur nih..telur kenduri
    pulak tu..he he
    Bro Zulkbo baru je tulis kisah Menjadi Popular Macam Oppa Gangnam Style ?My Profile

  9. lapar ni.. telur yang bulat pun dah nampak macam ikan
    rainbowcloudy baru je tulis kisah see your relationship with AllahMy Profile

  10. pandai betul kucing tu ambil kat bunga telur…
    Hairul Hissam baru je tulis kisah Boleh Tak Beriklan Di Blog Hairul ? Dan Statistik Blog HairulMy Profile

    1. suri says:

      aroma begitu menggugat jiwa
      suri baru je tulis kisah Laungkan Merdeka KitaMy Profile

  11. suri says:

    telur rebus mmg sedap cich sama kicap cap kiaps
    suri baru je tulis kisah Laungkan Merdeka KitaMy Profile

  12. hafizmd says:

    Dasat kucing ni…siap bukak sendiri telur ni…hehe
    hafizmd baru je tulis kisah Keputusan Piala Malaysia:Kelantan Gah, Terengganu Lelah!My Profile

  13. dulu slalu bg mkn frieskies smpaikan lauk ikan sardin pun die dh x heran..hehe
    Jebeng Otai™ baru je tulis kisah Komentator Tegar Ogos 2012My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun