Setiap Penyakit Ada Ubatnya

pil

TehrDemikian kisah 'Setiap Penyakit Ada Ubatnya' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


13 Comments

  1. betul tu. HIV macamana pulak ye? :D
    khairul asrol baru je tulis kisah Download Koleksi Lagu-lagu Raya TerkiniMy Profile

    1. de engineur says:

      Sudah ada, scientists cuma perlu beberapa tahun lagi utk membuatkan ubat2an tersebut berkenaan sepenuhnya
      de engineur baru je tulis kisah World’s first Test-tube beef burger unveiledMy Profile

  2. sangilapi says:

    Salam cikgu,
    ubat dan taubat saling berkait :-)

    *di kesempatan yg masih tersisa,
    salam kemaafan dari aku :-) *

  3. zool says:

    insyallah.. semoga sembuh untuk berhari raya
    zool baru je tulis kisah Wordless Wednesday #Kad Selamat Hari RayaMy Profile

  4. akubiomed says:

    Nak Raya tak sihat pula yer bro?
    akubiomed baru je tulis kisah Wordless Wednesday – Salam LebaranMy Profile

  5. hafiz says:

    Ye kita cuma perlu berusaha.,
    hafiz baru je tulis kisah Menghantar kereta untuk diservisMy Profile

  6. dja@sishaza says:

    InsyaAllah, setiap penyakit ada penyembuhnya…mudah2an sihat sejahtera dan slmt berhari raya
    dja@sishaza baru je tulis kisah PETUA AGAR DAGING CEPAT EMPUKMy Profile

  7. de engineur says:

    Bro, semoga semuanya okay.
    Selamat Hari Raya Aidilfitri, dari Sabah.
    de engineur baru je tulis kisah World’s first Test-tube beef burger unveiledMy Profile

  8. byk makan ulam bro…
    sebab ulam meningkatkan kemampuan organ tubuh kita.. seterusnya menguatkan imun kita…
    Hairul Hissam baru je tulis kisah Resepi Biskut Raya Cornflake & Kurma Butter Cookies Paling SpecialMy Profile

  9. Benar, tapi yang mana satu? Bagaimana cara menghasilkannya?
    SentiasaPanas baru je tulis kisah Budak Bawah Umur Kantoi Onani Di Cyber CafeMy Profile

  10. Rina says:

    Insya Allah semua penyakit akan ada obatnya, tetap semangat dan tabah bila mendapatkan suatu penyakit meskipun itu penyakit berat dan sulit tuk di obati :)
    Rina baru je tulis kisah How To Create jQuery Featured Content Slider For WebsiteMy Profile

  11. luthfi says:

    lebih baik mencegah daripada mengobati,,
    luthfi baru je tulis kisah Kegiatan untuk demensiaMy Profile

  12. Hafizul says:

    Besarnya..ubat untuk sakit apa lah ni yer..hehe..semoga sihat gembira selalu..
    Hafizul baru je tulis kisah Wordless Wednesday #66 – Luahan Hati Pondok KecilMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun