Setahun Bersama WordPress

wp

Selamat Ulangtahun untuk tehramuan[dot]com. :D

Beberapa orang rakan blogger meninggalkan komen bahawa blog tehramuan ini tidak dapat dilayari pada hari Selasa dan Rabu lepas. Sebenarnya masalah ini timbul kerana domain dan hosting blog ini telah tamat tempoh dan Mr Tehr tidak membuat apa-apa bayaran pun.

Ok. Kami dah renew hosting & domain anda utk 1 tahun lagi.

Namun, disebabkan domain anda direnew SELEPAS expiry date, maka, ia akan ambil masa sikit (dlm 12-72 jam) utk kembali stabil & berfungsi seperti biasa.

————-
NetKL

Kat atas tu ialah email yang Mr Tehr terima daripada NetKL selepas bayaran dibuat. Urusannya tak juga ambil masa yang lama sebenarnya dan sangat mudah, hanya Mr Tehr je yang tersilap congak haribulan. Terima kasih kepada NetKL.

setahun dengan wp

Sehingga entri ini ditulis, blog ini mencatatkan sebanyak 14 875 komen dan diluluskan. Beberapa komen spam yang diterima telah Mr Tehr padamkan kerana sangat tidak sesuai dan tidak berkaitan. Dalam setahun ini juga blog ini tidak menerima apa-apa masalah dan bergerak sangat lancar.

Terima kasih kepada bro Joe Sangilapi dan semua sahabat blogger yang sentiasa memberi semangat kepada Mr Tehr untuk terus menulis. Tahun depan, insya-Allah Mr Tehr akan beringat untuk memperbaharui domain dan hosting. :D

TehrDemikian kisah 'Setahun Bersama WordPress' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


40 Comments

  1. Abgreds says:

    Selamat ulang tahun untuk blog cikgu… pengisian unik dengan cara tersendiri. Tahniah!
    Abgreds baru je tulis kisah Baca betul-betul !My Profile

    1. Kawe baru sahaja komen diblog mdanif.com :D Dia pun sambut 1 tahun birthday gak blog dia. Korang buat sama-sama ker ni? He he… anyway congrats dan happy birthday tehramuan.com
      DuluLainSekarangLain msh adik lagi..umur baru 6 bulan ehhh..
      Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah Wordless Wednesday #13 – Triple H (18sx)My Profile

      1. tehr says:

        kebetulan tu, bro
        dlsl akan ulangtahun bulan mac 2011 ya?

        1. Yup, Mac 2012 nanti jemput dtg ke rumah (blog), kawe tempek gambar kek :D Tengok jer, tak leh makan …
          Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah Namewee, Nasi Lemak Busuk F*** UTUSANMy Profile

  2. Juan says:

    pakai netkl gak ker, saya pon pakai netkl jugak, tapi yg x tahan tu bro punyer komen nak dekat 14+++ tu, bnyk nyer komen, saya sikit jer, ni menunjukkan blog ni memounyai ramai peminat, heheh
    Juan baru je tulis kisah Samsung Galaxy Tab WiFi P1010My Profile

    1. tehr says:

      mulanya domain ni hadiah dari bro joe
      tahun ni kira sambung la ni, juan

  3. bEe says:

    Tahniah ye cikgu :-)
    http://sakura040582.wordpress.com perlu byk belajar lagi neh dgn http://www.tehramuan.com :-)

    hehehe

    1. tehr says:

      boleh2
      nak belajar apa tu, bEe :D

  4. Nida says:

    As-salam..

    Teruskan menulis…:)
    Nida baru je tulis kisah Apa?? Piala Dunia Rugbi!!!!!My Profile

    1. tehr says:

      insya-allah, akan diterukan
      terima kasih kerana singgah

  5. surihatiku says:

    tahniah genap setahun moga akan lebih info dan bantu akan d ketengahkan okh tuan rumah lagi heeee
    surihatiku baru je tulis kisah Apakah Itu Rabies?My Profile

    1. tehr says:

      hanya setahun jagung je ni, suri
      jangan2 jagung rongak
      haha

  6. surihatiku says:

    pas ni kena pangkah kat kelender tahon dopan supya tarak miss lagi untk renew lesen blog ngee… ;)
    surihatiku baru je tulis kisah Apakah Itu Rabies? Part IIMy Profile

    1. tehr says:

      haha
      tu la pasal
      tahun depan ni harap2 tak la terlupa

  7. surihatiku says:

    semoga terus maju dalam bidang penulisan pantun..inilah salah satu cara mempertahankan budaya kita =)
    surihatiku baru je tulis kisah Adni Adakah Ini Suratan Atau Kebetulan Part IIMy Profile

    1. tehr says:

      kadang2 entri tak ada pantun pun, suri
      idea kering
      huhu

  8. Syafrizal says:

    tahniah diucapkan, saya pulak dah lama tak jenguk blog WordPress saya. sekarang beralih pada blogspot dengan menumpukan pada blog perawatan saya.
    Syafrizal baru je tulis kisah Menghilangkan ketagihan hisap dadah dengan akupunkturMy Profile

    1. tehr says:

      blogspot pun bagus juga, bro
      saya dah jenguk blog bro tadi

      semoga terus maju

  9. surihatiku says:

    pani blh tak cikgu buat dondang sayang plk hee..ada sikit kelainan or….buat dikir barat plk lalala…

    suri lari!!!

    apa ko merepak nie hiiiii ;)
    surihatiku baru je tulis kisah Cara Menawan Hati PasanganMy Profile

    1. tehr says:

      haha
      saya dah cuba buat untuk dialek kelantan [dikir barat] tu
      tapi tak menjadi
      payah benar rasanya

  10. padin says:

    hehe selamat ulangtahun untuk tehramuan.com..
    hee moga terus bertahan dan maju..

    mmg glamor blog ni, jadi bila semalam tak dapat masuk
    tertanya2 juga takkan berhenti tiba2 hahaha
    padin baru je tulis kisah Gambaran PeribadiMy Profile

    1. tehr says:

      aku belum bercadang nak berenti lagi, bro
      esok2 tak tahu la apa jadi

  11. yas says:

    pehh…kene wat reminder dlm hp la cam tu tehr….
    seb bek dah settle….
    yas baru je tulis kisah Wakaf – Pemangkin Ekonomi UmmahMy Profile

    1. tehr says:

      sepatutnya macam tu la, yas
      memang aku yang cuai
      hehe

      1. nurmisnan says:

        tak mau berhentilah.. on jer… kkkkkkkk
        nurmisnan baru je tulis kisah Daun Jarum Tujuh Bilah merawat Kanser dan penyakit lainMy Profile

  12. bluedianthus says:

    Tahniah sebab blog tehr ini dah berusia setahun bersama WordPress. Saya masih lagi setia menggunakan blogspot. Belum terfikir nak beralih arah lagi. Apapun, semoga tehramuan.com ini sentiasa sukses pada masa akan datang. Lama saya tak singgah kat sini tehr. Mudah2an tehr ceria dan sihat selalu ya. :)
    bluedianthus baru je tulis kisah Buka Akaun Simpanan Emas Maybank serendah 1gramMy Profile

    1. tehr says:

      macam2 ramuan ada dengan wp ni, blue
      kadang sejuk, kadang panas :D

  13. nurmisnan says:

    Panjang umurnya mr. tehramuan.com
    semoga terus success dlm bidang penulisan…
    alamak… kek dah habis.. hik3… lain kali kita tiup
    lilin sama2 dgn semua blogger…
    nurmisnan baru je tulis kisah Daun Jarum Tujuh Bilah merawat Kanser dan penyakit lainMy Profile

    1. tehr says:

      haha
      lupa nak tempek gambar kek

  14. Nuar Haruha says:

    Teh ramuan hidangan diberi,
    Disulam pantun indah bicara;
    Sudah setahun segak berdiri,
    ku ucap tahniah buat saudara.

    1. tehr says:

      disulam pantun indah bicara
      berbunga-bunga di dalam hati
      terima tahniah dari saudara
      tambah semangat di dalam diri

  15. Zulkbo says:

    salam ..
    tahniah bro..
    sebagai seorang yang
    selalu singgah sini saya
    tumpang bangga dengan
    blog teh ramuan
    Zulkbo baru je tulis kisah Gambar Sekitar Letupan Towers Empire Shopping Mall Gallery SubangMy Profile

    1. tehr says:

      salam kembali
      setahun yang penuh dengan ilmu baru bagi orang seperti saya ni
      memang tak terlawan dengan orang muda2 :D

  16. MR.Z says:

    selamat ulangtahun ye..teruskan berblogging.. suka melihat blogger enjoy berblogging.. semangat tu masih ada bagus la.. hehe
    MR.Z baru je tulis kisah Hukum Hudud dan Perlaksanaannya di MalaysiaMy Profile

    1. tehr says:

      hanya kerana tak mahu ketinggalan pengalaman baru, mr.z
      nak lawan orang muda memang tak daya dah :D

  17. adele says:

    patutlah byk kali masuk tak boleh..rupa2nya usia dah setahun kena berganti baru..semoga terus suskses ye cikgu :)
    adele baru je tulis kisah Wordless Day #5 – Old vs New Pingpong BatMy Profile

    1. tehr says:

      masalah sebenar say tak tahu bila dia tamat, adele
      huhu

  18. akubiomed says:

    Patutlah ada suatu hari blog bro tidak boleh akses. Saya dapat agak mesti tidak mempebaruhi atau lewat melakukannya.

    Sudah sampai ulang tahun blog Teh Ramuan. Keunikan blog ini menjadi ia dikelasnya tersendiri :-)
    akubiomed baru je tulis kisah Pemain veteran Selangor masih berbisaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun