Samsung Galaxy S III Pandai Menari

samsung galaxy s3

Nak kata aku dapat percuma gajet canggih Samsung galaxy S III ni dari Nuffnang, tak juga. Tapi kalau dah memang Nuffnang nak bagi hadiah kat aku dan kalau dah memang rezeki aku, tak kisah saja. Aku akan terima dengan senang hati. Kecil tapak tangan, tangki air aku tadahkan! :D

Sebenarnya hari ini aku sempat melihat iklan Samsung Galaxy S III keluar menari-nari dekat blog Tehramuan.Com ini pada semua tempat. Ketiga-tiga sekali keluar. Memang jarang nak berlaku macam ni.

Sebab itulah juga aku tergerak hati nak menulis entri ini. Ada harapan aku nak dapat Buffered Earnings [BE] dari Nuffnang [sila jangan percaya]. Lagi pun rasanya dah lama juga blog ini tak terima BE dari Nuffnang. Hehehe…

Khabarnya harga Samsung Galaxy S3 di Malaysia adalah sekitar RM2,199 hingga RM2,200 bergantung kepada kawasan jualan. Fuh, boleh senget juga sebelah bahu bawa duit ke kedai [duit syiling] untuk membeli sebuah Galaxy S III ni. :D

EXCLUSIVELY FOR MAXIS ONE CLUB
Grab the Samsung Galaxy S III at RM599 with VALUE PLUS 150 & 1GB Data Plan

Itu adalah apa yang aku salin bulat-bulat dari laman Maxis. Untuk maklumat lebih lengkap, korang boleh terjah ke sana. Atau korang boleh juga pilih plan yang ditawarkan oleh syarikat telekomunikasi yang lain.

dapat sebuah galaxy s iii
sebagai hadiah di harijadi
entah siapa yang nak beri
mungkinkah ia dari isteri?

Bestnya kalau dapat sebuah Samsung Galaxy S III sebagai hadiah harijadi. Kan?

TehrDemikian kisah 'Samsung Galaxy S III Pandai Menari' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


38 Comments

  1. nurmisnan says:

    Not bad.. nipis dan look sexy yawww.. hik3
    nurmisnan baru je tulis kisah Dialog siibu dengan anakMy Profile

    1. tehramuan says:

      memang nipis sangat
      cuma duit ke perlu tebal nak dapatkan benda ni
      huhu

  2. mak lagenda says:

    ha ah..blh x nak request SIII ni sbg hadiah harijadi mak tak lama lg?? Hihihi..

    klu RM 2000++, means sama la lbh kurang harganya dgn SII waktu mak beli aritu..
    mak lagenda baru je tulis kisah BEG STUDY : LAMA VS BARUMy Profile

    1. tehramuan says:

      boleh saja tu, mak
      tapi kena guna jurus 9 la
      haha

  3. Kalau dapat hadiah memang lah best. Betul ke?
    Saya harap cik tehramuan dapat hadiah yang diingini :)
    Shasha Catering baru je tulis kisah Anda Ingin Gembira?My Profile

    1. tehramuan says:

      haha
      sekadar layan angan2 je ni :D

  4. mmg syiok, nak2 kalo yg tersayang adiahkan, kekekeke
    melatiqistyna baru je tulis kisah Mutiara Kata…My Profile

    1. tehramuan says:

      kalau dapat hadiah, memang la
      kalau nak beli sendiri, jauh panggang dari api
      huhu

  5. sapa yg join maxis one club tu mmg untung la..huhu
    Jebeng Otai™ baru je tulis kisah Pemadam Api ABCMy Profile

    1. tehramuan says:

      untung2
      tapi bukan aku la, bro
      haha

  6. akubiomed says:

    Bestnya kalau dapat Samsung Galaxy SIII terkesima.
    akubiomed baru je tulis kisah Applikasi Instagram for Chrome untuk peminat tegar kini di ChromeMy Profile

    1. tehramuan says:

      ada sapa2 nak bagi hadiah ke, bro
      nak juga :D

  7. iwan delaroc says:

    benda free semua best :-)
    iwan delaroc baru je tulis kisah playlistMy Profile

    1. tehramuan says:

      yups
      memang best sangat2

  8. ha ha ha! senget bahu bawak duit riban-riban?

    hai tehr senget :P

    semoga rezeki samsung galaxy s III berpihak pada tehr. amiinnn.

    kerat dua tau nanti.(share! :D)
    rainbowcloudy baru je tulis kisah ayuh berjuang!My Profile

    1. tehramuan says:

      kerat dua?
      tak payah macam tu

      minggu ni aku guna, rain tunggu dulu
      minggu depan nanti, rain pulak tunggu dan aku guna

      hahaha

  9. Nazri says:

    dah bgtau isteri ke hajat dihati?
    Nazri baru je tulis kisah Waspada Phishing Credit Card Via Hosting RenewalMy Profile

    1. tehramuan says:

      haha
      galaxy tab ari tu pun, dia yang belikan
      tak berani la aku nak minta yang ni lagi
      haha

  10. cikgu naman says:

    haritu ada menang SGSII bagi kat isteri masa harijadi beliau..hehe

    betul ke dpt BE?
    cikgu naman baru je tulis kisah Mungkin Jerman Juara Euro 2012My Profile

    1. tehramuan says:

      mana ada dapat BE, cikgu
      tak ada pun
      sekadar cerita si pemancing je ni :D

  11. titan says:

    suruh pengetua belikan la..
    titan baru je tulis kisah Download 3GP Gadis bertudungMy Profile

    1. tehramuan says:

      pengetua belikan?
      jauh la gunung kinabalu dari gunung tahan
      huhu

  12. zool says:

    insyallah boleh dapat tu….
    lainlah blog ligakampung.com nak dapat BE Euro pun takde.. huhuh
    zool baru je tulis kisah Liga Perdana Inggeris mendapat hak penyiaran televisyen bernilai RM15.33 billionMy Profile

    1. tehramuan says:

      tak dapat apa pun, bro
      saja2 pasang pancing ni :D

  13. ProfHariz says:

    Andai dapat s3 hadiah hari jadi alangkah bertuahnya diri ini.
    ProfHariz baru je tulis kisah JUARA EURO 2012My Profile

    1. tehramuan says:

      memang bertuah sangat tu, PH
      hehe

  14. hafizmd says:

    kacaknya samsung galaxy III
    memey kene dgn hati
    apa tunggu lagi
    kalau dapat hari ni
    mau senyum sepanjang hari
    hafizmd baru je tulis kisah Trend Makan Awal PagiMy Profile

    1. tehramuan says:

      memang senyum sampai telinga
      nak pulak orang bagi percuma
      banyak pun masih boleh terima
      memang tak kisah punyaaaaaa

      haha

  15. kakyon says:

    kalau dpr free..tak kira mahal ke..murahke..semuanya best..
    kakyon baru je tulis kisah Jumaat yang barokah..My Profile

    1. tehramuan says:

      yups
      tak kisah la
      kalau bukan SIII, SII pun ok je :D

  16. hatiputera says:

    beruntungla kalau dapat free s3,,,aku dah kena buang status gelihati oleh nuff,,,hehehe
    hatiputera baru je tulis kisah Berpindah Hosting dan DomainMy Profile

    1. tehramuan says:

      kena buang?
      apa sebab pulak, bro?

  17. Mus says:

    memang best kalau dapat SIII ni sebagai hadiah
    Mus baru je tulis kisah Gambar Awan Unik Di Kota Kinabalu, SabahMy Profile

    1. tehramuan says:

      tu la, mus
      sapa la nak hadiahkan kat aku sebijik :D

  18. Bro Zulkbo says:

    salam..
    saya kalau diikutkan hati memang nak
    sambar..tapi bila fikir panjang..ermm..sayang
    duit lah..setakat nak telepon..guna cap ayam
    je ler nih..he he
    Bro Zulkbo baru je tulis kisah Putrajaya FLORIA 2012 : Bougainvillea Enduring BeautyMy Profile

    1. tehramuan says:

      salam kembali
      sama la, bro
      kalau nak layan internet, kecil sangat
      setakat nak buat panggilan, pakai hp cap ayam je ni :D

  19. duduk bersimpuh tanpa teman
    sambil minum diatas batu
    Samsung Galaxy S III jadi idaman
    Pujuk isteri dapatkan satu

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    diy spray cover plastic kereta
    azli.afzainizam baru je tulis kisah Diy Spray Cover plastic keretaMy Profile

  20. chii says:

    Tgh dok pk,nak minta sape eh hadiahkan. Heheh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun