Sambung Atau Tidak

sambung atau tidak

TehrDemikian kisah 'Sambung Atau Tidak' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


25 Comments

  1. Kalau servis selama ni memuaskan hati, tidak salah menyambung lagi. Tapi kalau ada jumpa servis yang lagi baik, apa salahnya beralih arah.
    Hazmin Hamudin baru je tulis kisah Wordless Wednesday | Buckingham PalaceMy Profile

  2. Mak Lagenda says:

    Betul tu min.. pendapat mak pun sama. Klu servis k..why not smbg je tp jika ada tawaran lbh baik, service better dr yg lama, kita try tukar..
    Mak Lagenda baru je tulis kisah WORDLESS WEDNESDAY : SALAH SPELLINGMy Profile

    1. suri says:

      mak tukar memang best dapat lagi timba pengalama dg hosting..dominan yg baharu
      suri baru je tulis kisah Potensi Bersara Wang Tetap BercambahMy Profile

  3. hafiz says:

    Kenapa bro, nak beralih arah ke

    1. suri says:

      jangan tergoda ya hee,,pilihan yang terbaik untuk blog yang di sayangi.
      suri baru je tulis kisah Job Dari Rumah Membantu Saat TerdesakMy Profile

  4. kena tengok servis r bor..bandingkan yg man elok..hu3..
    blogger lelaki baru je tulis kisah 10 Soalan Tentang LelakiMy Profile

  5. akubiomed says:

    Tepuk dada tanya selera.
    akubiomed baru je tulis kisah Abang Koning sambut Hari LahirMy Profile

    1. suri says:

      harap jawapan dapat di berikan secepat yang mungkin :)
      suri baru je tulis kisah CPUV Campaigns Nuffnang 7_ 2013My Profile

  6. hafizmd says:

    1. Mesti sambung
    2. Sambung di sini atau tempat lain…bagus juga..cari angin baru
    3. Mesti sambung =)

    Apapun all the best utk cikgu =)
    hafizmd baru je tulis kisah Wordless Wednesday #45 3 Cara Dicintai…My Profile

  7. UmmiKami says:

    Assalam cikgu…

    Kalau sekali sekala beralih arah apa salah,ya cikgu, tapi yang lama jangan lupa ya…. :)

    1. suri says:

      sambungkan terus bayar aja melalui mybank2u
      suri baru je tulis kisah Teknik Menjana Pendapatan Pasif Dengan Goyang KakiMy Profile

  8. Mohd Shubhi says:

    Yang penting blogging kena sambung….
    Mohd Shubhi baru je tulis kisah Segmen – Saya mahu ditegurMy Profile

  9. kakiblog says:

    sambung sahaja..bayar dan buat kerja macam biasa..setakat ini ok je .
    kakiblog baru je tulis kisah 100 Blog Yang Berjaya Diterjah Dalam Misi Blogwalking (siri 1)My Profile

  10. suri says:

    sambung sb net kl terbaik dan termurah kerja pantas.setakat ni tak der masalah bila berurusan dg mereka.tpai klu rasa ada rm lebih nak cari angin baru tak ada hal.bt pilihan yg terbaik. salah satu blog saya msih lagi under net kl :)

  11. Ismail N says:

    kena tanya lah soalan ..mahu blogging lagi ker tidak? adehhh.. kalau mahu, janganlah sakitkan kepala pindah hosting lain. :wink:
    Ismail N baru je tulis kisah Tonnes of Cuteness : Baby Pandas in a CribMy Profile

  12. AUC says:

    kalau x de masalah boleh terus je, tapi kalau bermasalah sokmo cari yg lain je lah…
    AUC baru je tulis kisah Wordless Wednesday 61 (Hujan Emas)My Profile

  13. shahfir says:

    kena jumpa ahli nujum dulu sambung ke tak huhu…
    shahfir baru je tulis kisah PEMBEDAHAN MEMBUANG GUMPALAN RAMBUT DALAM PERUTMy Profile

  14. kalau terbaik teruskan bro :)
    Khairul Zamri baru je tulis kisah Ninetology – Ke Arah Yang Lebih ProfessionalMy Profile

  15. Lynn™ says:

    Hehe…cikgu tengah fenin kepala ni.
    Lynn™ baru je tulis kisah SUSHIMy Profile

    1. suri says:

      itu berhenti menanda buku-buku latihan anak murid
      suri baru je tulis kisah Job Dari Rumah Membantu Saat TerdesakMy Profile

  16. Joe says:

    Kalau kualiti servis dy baik, elok lah sambung
    Joe baru je tulis kisah Panda, Penguin Dan Yang Terbaru HummingbirdMy Profile

  17. suri says:

    sambunglah kalau tak rugi sebab layanan depan bagus
    suri baru je tulis kisah Pengalaman Anak Duduk Dalam KeretaMy Profile

  18. Hafizul says:

    Rasanya macam pernah komen di artikel ni..tapi kenapa tak ada pulak?ke saya bermimpi masa tu?hehe
    Hafizul baru je tulis kisah Maafkan Aku Jika Ada Yang TerasaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun