41 Comments

  1. suri says:

    lebih selesa guna pic sendri senga org nak kenai heeee

    1. tehr says:

      ya.
      ramai yang guna pic sendiri

      1. Ismail N says:

        Memandangkan guna blog peribadi, rasanya lebih afdal guna muka sendiri.. :D kerana blog itu seperti represent diri kita jugak. Of course la ada yg malu-malu nak tunjukkan rupa kan? So, tiada masaalah juga guna gambar lain.

        1. dnoBiz says:

          Aku setuju dengan Bro,
          untuk blog peribadi wajah sendiri lebih sesuai…
          dnoBiz baru je tulis kisah Ana Raffali tercalon 3 ketogori – Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010My Profile

          1. tehr says:

            memang pendapat ramai ni, dB :D

          2. suri says:

            ya undilah avtar ;)

  2. padin says:

    guna yang sedia ada je ni tehr, ekekee, tak kira di acc disqus, gravatar, nuffnang, facebook pon gune image ni je hehehee…
    padin baru je tulis kisah Konsep SabarMy Profile

    1. tehr says:

      semua dalam satu
      satu untuk semua

      memang terbaik, bro

  3. ingatkan nak tumpukan 1 avatar sahaja
    secantikmanis baru je tulis kisah PULAU DAYANG BUNTING – hari kedua di Pulau LangkawiMy Profile

    1. tehr says:

      kalau banyak2 nanti
      takut lupa pula katalaluan :)

  4. bisk says:

    masih cuba menukar imej…tetap jugak mau gunakan logo rasmi B …
    bisk baru je tulis kisah keterasinganMy Profile

    1. tehr says:

      buat logo biskut, bisk
      mesti cun

    2. suri says:

      setianya dirimu di mata kami

  5. belalang says:

    belalang punya lak pic belalang yg malu2 kucen smbl menyorokkan wajah d belakang mask…huhuhu
    belalang baru je tulis kisah Entry Promosi- Giveaway Jz Business World &amp Ilham Nurry EntrpriseMy Profile

    1. tehr says:

      kira ok juga ni, belalang
      malu2 kucen :)

  6. sangilapi says:

    aku pakai yang asal je lah :)
    sangilapi baru je tulis kisah bengkel blackberryMy Profile

    1. tehr says:

      sama la, bro
      aku pun tak cadang nak tukar

  7. mie says:

    kebanyakkan mcm tu la..
    nk reka logo sendiri ..
    tp xde idea..
    ehehee
    mie baru je tulis kisah Hard Rock Hotel Penang DiterjahMy Profile

    1. tehr says:

      idea? aku pun tak ada idea nak buat logo ni, mie

    2. suri says:

      berlari di pantai mie mesti ada idea muncul punya ;)

  8. Cik Siti says:

    Cik Siti suka dengan alam sekitar… saja je ambil gambar senja dan kena dengan tema bayu kenangan
    Cik Siti baru je tulis kisah Bila kemampuan anda dipandang sebelah mataMy Profile

    1. tehr says:

      memang sesuai sangat la
      bayu dengan senja :D

  9. akubiomed says:

    Gravatar ini dikira trademark memang kalau ada Gravatar lebih mudah dikenali :-)
    akubiomed baru je tulis kisah Penyamaran ala Mission ImpossibleMy Profile

    1. tehr says:

      yups, memang lebih muda orang nak kenal

  10. kaizen says:

    belum ada logo ag… hohoho
    kaizen baru je tulis kisah KoNSeRT LiVe MaHeR ZaiN 2011 SHaH aLaMMy Profile

    1. tehr says:

      nanti ada masa luang
      buat la satu, bro

  11. sud@is says:

    ad dua logo ni camna tehr
    sud@is baru je tulis kisah Pentingkah TarikhMy Profile

    1. tehr says:

      aku kurang faham sikit
      dua logo kat mana, sud@is?

  12. agak2 saya punyer image kua ape lak..ehehehe
    (tak dftar mmg la tak kua kan..lemaunyee diri ni)
    alexa yussida baru je tulis kisah jum tgk pic pakwe ke-2 alexa yussidawahahaMy Profile

    1. tehr says:

      ada keluar G sedang mendongak :D

  13. RedBoys says:

    rasanya avatar sekarang mewakili image no 1.
    avatar sekarang amat pelbagai dan unik sekaligus dapat menarik perhatian pengomen lain ke blog anda.
    RedBoys baru je tulis kisah 8 Sikap Lelaki Yang Perlu DiubahMy Profile

    1. tehr says:

      dengan sendirinya dapat dilihat siapa yang lebih kreatif

  14. kakyon says:

    buat masa ni selesa dengan apa yang ada. teringin nak tukar..kena belajar dulu buat avatar lain..
    kakyon baru je tulis kisah Azam 2011My Profile

    1. tehr says:

      avatar kakyon tak keluar lagi ni
      tapi tak apa… kakyon pikir2 dulu nak buat macam mana

  15. zik says:

    nie pun baru tukar avatar baru.. huhu
    zik baru je tulis kisah Bagaimana sabun terhasil- cara pembuatannyaMy Profile

  16. dnoBiz says:

    Pada aku mana mana pun ok tapi seboleh boleh nya cuba kekalkan sesuatu avatar tu sebab ianya merukan aset yang akan menjadi Ikon kepada sesuatu blog, terutama untuk tujuan branding
    dnoBiz baru je tulis kisah Wayang Kulit – Wayang Kulit Di MalaysiaMy Profile

  17. adele says:

    salam..
    baru je tukar avatar..hehe.

    salam perkenalan dr sy :)
    adele baru je tulis kisah MUET and IMy Profile

    1. tehr says:

      salam kenal, adele
      avatar yang cantik :)

  18. Norgadis says:

    Saya guna gambar sendiri, walaupun dah berubah dari warna asalnya, tapi masih jelas wajah sendiri hehehe…
    Norgadis baru je tulis kisah Pelacaran Avon GC 2011 Outspoken Party By FergieMy Profile

  19. Hafizul says:

    Tetiba pulak rasa macam nk buat logo untuk jadikn avatar..huhu
    Hafizul baru je tulis kisah Pendapatan ke-18 Panduan Menjahit BajuMy Profile

  20. Hafizul says:

    Bersyukur kerana diciptakan sebagai manusia..huhu..Ada rezeki nk ke sini gak ehh..
    Hafizul baru je tulis kisah Suami Pandai Masak, Isteri Makin Sayang?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun