Pemain Bola Sepak Paling Kacak

Siapa pemain paling kacak di Malaysia sekarang? Korang tahu? Kalau tanya aku, aku pilih Titan je. Pemain serba boleh yang bermain untuk Kelab Earncent dalam Liga Superblog. :D Memang seronok kalau dapat jadi pemain serba boleh ni.

pemain paling kacakbanyak skuad ramai pemainsteven-gerrard
pasukan lelaki anggota wanita
markah dapat berderet point
mata diberi kejaguhan dicipta

berjaya banyak digelar juara
tutur dan kata halus berbudi
biar berlagak bermacam cara
biar bersuara menjaga pekerti

Aku memang tak tahu siapa pemain bola sepak yang paling kacak di Malaysia atau pun di seluruh dunia. Tapi aku paling suka tengok ketua pasukan Liverpool, Steven Gerrard main bola, walau pun aku sebenarnya seorang peminat Manchester United. :D

TehrDemikian kisah 'Pemain Bola Sepak Paling Kacak' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


22 Comments

  1. zool says:

    Kalau nak ikut kacak memang ramai..
    Tapi kalau nilai dari populariti rasanya mungkin Beckham, Cristiano Ronaldo jadi pilihan kot..

    Kalau kat Liga Super, mungkin Asarudin Putra, adik beradik Aidil kot.. tapi kacak2 ni pompuan punya mata le.. Kita lelaki tak pandang .. kita tengok dia terer ke tak main bola sudahlah..
    zool baru je tulis kisah Aerial MyVi baru dipasangMy Profile

    1. tehr says:

      haha
      tu la pasal
      aku memang tak tahu sapa yang kacak
      aku suka nengok mereka main bola je :D

  2. padin says:

    kalau di Malaysia, titan lah jawabnya, hahahaa
    padin baru je tulis kisah Cuti Rehat Akhir TahunMy Profile

    1. tehr says:

      hehe
      kan, aku dah kata dah

    2. akubiomed says:

      Saya pun mengagak kalau kacak di Malaysia. Siapa lagi dan tidak bukan Titan. :-)

      1. surihati_ku says:

        dia ker kacak..kack kt blog jer haaaa :)
        surihati_ku baru je tulis kisah Bila Hati Tidak MenahanMy Profile

    3. titan says:

      terima kasih. terima kasih..terharu kome bila deme cakap camtuu..
      titan baru je tulis kisah Komisen kedua dari NetklMy Profile

    4. chii says:

      ahaaha..xde sapa yg boleh lawan ngan kacak nya titan :p
      chii baru je tulis kisah Jawapan Kepada PersoalanMy Profile

  3. Juan says:

    org yg paling kacak adalah org yg mampu meninggalkan komen disini, hehe
    Juan baru je tulis kisah Kajian Perbandingan Agama bawa Keharmonian Negara – Perlukah?My Profile

    1. tehr says:

      haha
      macam tu pulak

  4. MDHAFiZ.NET says:

    Coach Rajagobal kot…hehehe… :)
    Bagi saya org yg kacak itu ialah org yg bijak..bukannya diukur dr luaran… :)
    MDHAFiZ.NET baru je tulis kisah World’s Shortest Woman 2011My Profile

    1. tehr says:

      umumnya ukur dari luar je, bro

  5. Norizwan says:

    siapa yer paling kacak hehe…tak der sapa nak jawab hehe…
    Norizwan baru je tulis kisah Keputusan Maharaja lawak mega minggu ke-8My Profile

    1. tehr says:

      nanti kita dengar apa kata peminat wanita pula

  6. saya bukan minat sangat bola.. tapi dulu suka tengok MU main.. tu pun sebab nak tengok david beckam sepak bola .. mungkin dia kot yang boleh di kategorikan sebagai kacak tu
    sabree hussin baru je tulis kisah Kaya Duit, Kaya Hati, Atau Kaya Keduanya…?My Profile

  7. surihati_ku says:

    ingatkan tajuk entri tv 3

    tentang dhia tu nghee.e..
    surihati_ku baru je tulis kisah Bal√£o De Ar QuenteMy Profile

  8. zulkbo says:

    salam..
    saya pernah buat entri
    “pemain bola paling hodoh”
    satu masa dahulu..cuba google
    he he..
    zulkbo baru je tulis kisah Comelnya ! : Koleksi Gambar UnikMy Profile

  9. titan says:

    patut dari pagi sampai ke malam ni teruk betul batuk aku..ada orang sebut nama kat sini..uhuk..uhukkk..
    titan baru je tulis kisah Komisen kedua dari NetklMy Profile

  10. yas says:

    skg ni kacak tu dh beralih kat ko plak la bro….hehehehe
    yas baru je tulis kisah Masa Tambahan Bila Jadi Seorang BloggerMy Profile

  11. chii says:

    pemain kacak? macam ramai je
    chii baru je tulis kisah Jawapan Kepada PersoalanMy Profile

  12. dalam rumah ada saka
    jumpa bomoh bermain pedang
    aku suka tengok kaka
    perwatakkan tenang tangkas dipadang

    Maaf lama tak singgah sini sebab saya cuti panjang
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    tip pilih sport rim

  13. Hadi Rofiee says:

    Semua pemain Malaysia kacak-kacak belaka. :D
    Hadi Rofiee baru je tulis kisah Pengalaman Pertama Menjadi FasilitatorMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun