Norshahrul Idlan Talaha Pemain Paling Bernilai 2011

norshahrul idlan talahaMalam tadi sempat juga aku menjenguk berita di tv sekejap. Sekali lagi Norshahrul Idlan Talaha menerima Anugerah Supermokh Pemain Paling Bernilai tahun 2011, kali kedua berturut-turut. Gelaran Penyerang Terbaik juga menjadi milik beliau kali ini. Seorang lagi pemain Kelantan yang menerima anugerah ialah Khairul Fahmi Che Mat [Apek] sebagai Penjaga Gol Terbaik.

Anugerah Supermokh Pemain Paling Bernilai Norshahrul Idlan Talaha Kelantan
Jurulatih Terbaik Irfan Bakti Mohd Salim Terengganu
Pemain Harapan Wan Zack Haikal Wan Noor Harimau Muda A
Penyerang Terbaik Norshahrul Idlan Talaha Kelantan
Pemain Tengah Terbaik Safiq Rahim Selangor
Pertahanan Terbaik Norhafiz Zamani Misbah N. Sembilan
Penjaga Gol Terbaik Khairul Fahmi Che Mat Kelantan
Persatuan Negeri Terbaik Selangor FA
Kelab Bola Sepak Terbaik Selangor PKNS FC

Anugerah Bola Sepak Kebangsaan ini adalah berdasarkan kepada aksi dalam Liga Super dan Liga Perdana sepanjang tahun 2011.

TehrDemikian kisah 'Norshahrul Idlan Talaha Pemain Paling Bernilai 2011' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


33 Comments

  1. akubiomed says:

    Tanniah kepada pemenang agar ia menyuntik semangat Harimau Malaya supaya disegani lawan.
    akubiomed baru je tulis kisah Wordless Wednesday # – Stopping timeMy Profile

    1. tehr says:

      moga2, bro
      peminat juga sedang penuh semangat ni

  2. amirulfaiz says:

    Cerah masa depan bola sepak Malaysia. InsyaAllah. :)
    amirulfaiz baru je tulis kisah Duduk makan bersama cendiakawanMy Profile

    1. tehr says:

      amin
      harap mereka tak leka dengan anugerah dan pujian

  3. zik says:

    KFC tuh terbaik.. harap jangan ada lagi kontroversi … lagi…
    zik baru je tulis kisah Anugerah BolaSepak Kebangsaan 2011 (100 PLUS FAM)My Profile

    1. tehr says:

      seronok bila cerita hal bola je

  4. Jai says:

    Harap2 lepas ni akan ramai lagi lahir pemain terbaik…
    Jai baru je tulis kisah Video Kenyataan Shida Harmi Tentang Gambar Mesra Dengan ApexMy Profile

    1. tehr says:

      harapnya macam tu la, jai

  5. Cik Siti says:

    tahniah kepada semua… semoga teruskan usaha untuk kejayaan yang lebih baik.
    Cik Siti baru je tulis kisah #8 Wordless wenesdayMy Profile

    1. tehr says:

      moga2 kita dan peminat semua terus ceria

  6. yas says:

    Tahniah jugak…aku pun minat gak kat mamat ni, tp semenjak kebelakangan ni seakan2 agak menurun je prestasi beliau…
    yas baru je tulis kisah Pic pengkebumian tentera Pakistan – 24 terbunuh dalam serangan NATOMy Profile

    1. nurmisnan says:

      iyalah.. kureng menyengat sejak akhir2 nih… Tak makan
      nestum kot.. har3
      nurmisnan baru je tulis kisah Wordless Wednesday #23My Profile

      1. hafizmd says:

        nestum? mungkin jugak tu… =)

    2. tehr says:

      kita tunggu tengok tahun depan bila ada cabaran baru dari pemain import

  7. zulkbo says:

    salam..
    hebat semua pemain tu
    tahniah buat mereka semua
    harapan bakal menaikkan
    martabat bolasepak negara

    1. tehr says:

      salam kembali
      moga2 kita sentiasa dapat bersorak riang :D

  8. hafizmd says:

    tahniahlah pada mereka2 ni…

    pada yg tak menang, takpe, moga jadi motivasi utk terus berusaha
    hafizmd baru je tulis kisah Sesi jawab tag si cantik manisMy Profile

    1. tehr says:

      tak menang pun tak apa kalau peminat suka dan sentiasa beri persembahan terbaik

  9. Kawe jeling kat list di atas. Pemain pertahanan terbaik ialah Norhafiz Zamani Misbah. Dkt 30 tahun dah dia and sadly dia masih yg terbaik di Malaysia selama 10 tahun yg lalu. Tak der sapa nak ganti ker?
    Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah Soalan Dan Jawapan Akta Pekerjaan 1955My Profile

    1. tehr says:

      tu la pasal, bro
      takkan nak harap mereka je sampai bila2
      parah jadinya nanti

  10. cikpia says:

    diaorang memang layak untuk anugerah tu…

    1. tehr says:

      eh, cikpia
      lama tak nampak :D

      yups, mereka memang layak dan selalu buat kita seronok

  11. ghost writer says:

    patut najmi lar pemain harapan.wan jack agak lemah lar.badrol pun boleh tahan.
    ghost writer baru je tulis kisah pisahMy Profile

    1. tehr says:

      aku tak arif sangat dengan pemilihan ni, ghost
      mereka ada alasan sendiri tu

  12. chii says:

    tahniah buat semua pemenang anugerah..semoga dpt menyuntik lagi semangat pemain2 lain untuk jadi yang terbaik di masa akan datang
    chii baru je tulis kisah Tag dari TitanMy Profile

  13. titan says:

    huh..kacak la norshahrul..harap dia akan lebih kacak dan banyak jaringkan gol.
    titan baru je tulis kisah Komisen ke 4 dari TeliadMy Profile

  14. kakyong says:

    tahniah.. semoga lebih ramai pemain yg hebat dpt dilahirkan lagi..
    kakyong baru je tulis kisah Musim Berkhatan : kenapa perlu bersiram air @ berendam dalam sungai?My Profile

  15. Juan says:

    diharap dengan anugerah ni mampu menyuntik semangat utk terus maju jaya
    Juan baru je tulis kisah Projek Hari JumaatMy Profile

  16. Pergi ke sumur belum balik
    mencari kelapa buat santan
    Norshahrul Idlan pemain terbaik
    Menjadi tonggak pasukan kelantan

    Membeli kuih untuk odah
    memakai baju warnanya polos
    Khairul Fahmi cekaplah sudah
    menjaga gol jangan bolos

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    claim insurans motorsikal langgar kereta
    azli.afzainizam baru je tulis kisah Tip periksa kerosakan dan Servis RadiatorMy Profile

  17. Encik Mus says:

    harap mereka terus maju dan konsisten..
    Encik Mus baru je tulis kisah Satu Disember Dua Ribu Dua BelasMy Profile

  18. Hafiz says:

    tahniah…dia cakap thailand & vietnam lebih baik dari indonesia…hahaha…Indonesia negara Islam …Thai ngan Vietnam negara kafir penyembah berhala…Dia gi lah main kat NEGARA KAFIR PENYEMBAH BERHALA sana nung…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun