Mycraftzon

ilazainalEiela - Tuan punya blog Ilazainal yang dilahirkan dan dibesarkan di Kuala Pilah, Negeri Sembilan. Seorang yang sangat suka membaca dan menulis.


Jom kita berkenalan dengan Mycraftzon, blog kraf milik ilazainal.com menempatkan semua hasil kerjatangan khususnya dalam kraf felt, sulaman manik dan juga sulaman reben. Pelbagai produk ada di sini. Konsep yang diketengahkan ialah simple tapi cantik. Tempahan diambil secara offline dan juga online. Untuk online penghantaran akan dibuat melalui pos laju. Setakat ini hanya manik sahaja yang belum dibuka untuk online.

mycraftzonMycraftzon juga tak menerima urgent order, dan untuk pelanggan yang ingin menempah dalam kuantiti yang banyak adalah dinasihatkan untuk membuat tempahan sebulan atau dua bulan lebih awal untuk mengelakkan sebarang kesulitan. Antara barangan yang dihasilkan ialah keychain, cekak, hiasan kereta, bunga penanggah dan juga macam-macam lagi.

mycraftzon

Segala kerjatangan yang ada di Mycraftzon nih sesuai untuk dijadikan cenderahati untuk apa-apa majlis, ikut pilihan pelanggan. Hasil kerja dibuat dengan teliti dan 100% hasil tangan sendiri. Sekiranya ada yang berminat jangan segan untuk menempah dengan Mycraftzon ye. Harga menarik dan hasil terbaik.


Jom singgah ke Mycraftzon yang dimiliki dan diuruskan oleh sahabat blogger eiela. Kaum wanita memang pandai menghasilkan Hasil Kerja Di Rumah yang cantik. Terima kasih kerana menyertai segmen yang dibuat oleh Tehramuan.Com ini.

bunga jembal dalam jambangan
mycraftzon menjual kraftangan
siapa yang mahu siapa berkenan

boleh segera membuat tempahan

TehrDemikian kisah 'Mycraftzon' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


31 Comments

  1. suri says:

    moga industri ini akn berkembag biak hee..mudha buat bidget murah.. bro tawaran tu dh tutup ker? huu..

    1. TehR says:

      yups, industri kraf ada potensi besar untuk berkembang maju
      idea manusia kreatif pula tak pernah habis :D

      tawaran masih dibuka, suri
      silakan

      1. suri says:

        dah htr bro heeee last minit hii..klu ada tak ok bgthu ya :) terima kasih..
        suri baru je tulis kisah Sebening Hati Yang SuciMy Profile

  2. suri says:

    sy suka biat benda init ime2 saya boring apa lagi hujung minggu ada sahaja idea nak buat.
    suri baru je tulis kisah Kisah Main Dengan KekasihMy Profile

    1. TehR says:

      molek sangat tu, suri
      tahniah

  3. Hairul Azni says:

    Cantik ladybird tu.. :-)
    Hairul Azni baru je tulis kisah Bukit Gambang Waterpark Februari 2013My Profile

  4. sud@is says:

    buat juga bila ketagih
    tak tepi bila dah letih

    gitar tu canti
    sud@is baru je tulis kisah Antara Masin Dan Barakah Arahan Tuan GuruMy Profile

  5. hafizmd says:

    Nampaknya sudah ada yg mula mengambil peluang ni..terbaik!

    Jomlah pakat terjah, kot2 ada yg berkenan =)
    hafizmd baru je tulis kisah Lelaki, Nyamuk dan EstrogenMy Profile

  6. ghost writer says:

    boleh tahan hasil tangan dia. kemas dan kreatif. dah tengok kat blog dia tadi.
    ghost writer baru je tulis kisah #runutkataMy Profile

  7. de engineur says:

    Promote blog rakan ye cikgu.
    Cantik gak gitar2 kecik tu
    de engineur baru je tulis kisah India exceeds Renewal Energy targetsMy Profile

  8. eiela says:

    cepatnya..terima kasih tehr bg peluang promosi kt sini

  9. onlajer says:

    cantik-canti ya tehr
    onlajer baru je tulis kisah Mana Barang Gua?My Profile

  10. Mak Lagenda says:

    Kalau dah ada bakat ni, semua benda yg dibuat tu menjadi kan tehr..?
    Mak Lagenda baru je tulis kisah JURNAL UNTUK PROPOSAL KAJIANMy Profile

  11. Petua Puteri says:

    menariklah kraftangannya..
    buatkan saya terfikir utk buat video ebook kedua kraftangan.. he.he.he
    Petua Puteri baru je tulis kisah Resepi Spaghetti Bolognese Prego Mudah Dan SedapMy Profile

  12. azwan says:

    tangan aku keras. tak boleh buat benda-benda macam ni.haha..
    azwan baru je tulis kisah Man Utd Tidak Bergantung Kepada Robin van PersieMy Profile

  13. yas says:

    Klau wat bisness on9 bagus juga nih…..cun maaaa
    yas baru je tulis kisah Kenyataan Rasmi KPM~ Isu Cikgu Mohd Lotfi NorMy Profile

  14. ohcikgu says:

    wahh. cantik betul tu..
    ohcikgu baru je tulis kisah Ala cikgu, nak main bolaaaaaa!!My Profile

    1. suri says:

      oder..oder heeee
      suri baru je tulis kisah Chunbe PasteMy Profile

  15. Wan Fauzi™ says:

    cantik Keychain gitar tu..
    Wan Fauzi™ baru je tulis kisah Genap Dua Tahun Revolusi SyriaMy Profile

  16. Hasil kerja yg amat kreatif lagi menarik. Tentu ramai pelanggan ni. Boleh lah kawe check pricing nanti :D
    Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah Ella : Ratu Rock MalaysiaMy Profile

  17. effort lab says:

    Zaman sekarang, siapa yang kerja gaji bawah 1300 tu, better buat bisnes sendiri. contohnya macam bisnes dalam entri ni. dapat lebih dari makan gaji. zaman dah berubah.
    effort lab baru je tulis kisah Hobi Memancing [2 gambar]My Profile

  18. Hafizul says:

    Cantik..macam mana diorang ni buat yer?hehe..
    Hafizul baru je tulis kisah Spam Is Now Registration On Your SiteMy Profile

  19. Sara says:

    cantik@sy suke craft2 cmni :)
    Sara baru je tulis kisah Inilah Sunnah Rasullullah Ketika Bangun TidurMy Profile

    1. suri says:

      jom oder kt saya heeeee http://cahayacinta.com/my-suri-shop
      suri baru je tulis kisah Chunbe PasteMy Profile

  20. Bro Zulkbo says:

    salam..
    mesti comel pengendali blog tu
    secomel gitar keychain dalam
    gambar..he he
    Bro Zulkbo baru je tulis kisah Kronologi Terkini Ops Daulat Tragedi Lahad Datu SabahMy Profile

  21. padin says:

    comel je kraf tu, aku cukup jeles dgn org kreatif nih,

  22. Mus says:

    comel-comel.. anak-anak pasti suka ni
    Mus baru je tulis kisah Slow Shutter Kali Kedua Di Perdana Park, Tanjung AruMy Profile

  23. fiezaradzi says:

    comelnya gitar tu.. hehe.. pandai eiela buat kraf tangan..
    fiezaradzi baru je tulis kisah Apa Itu Mycoplasma InfectionMy Profile

  24. kreativ banget ituh ya, bagus deh

  25. brohantu says:

    time piala dunia ni, jangan lupa buat kraft bentuk bola
    brohantu baru je tulis kisah Siakap Terbesar Di Dunia di PancingMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun