Mencari Yang Terbaik

Bulan ini Mr Tehr membuat sedikit perubahan pada senarai pengomen yang berada di sidebar. Tujuannya adalah semata-mata mahu memberi peluang kepada seberapa ramai sahabat yang berkomen mendapat link iklan percuma setiap minggu. :D

Kalau tidak ketemu ramuan,pengomen
Tidak merasa minuman pagi;
Kalau tidak keranamu tuan,
Tidak hamba bertukar begini.

Kalau tumbuh pohon petola,
Taburan baja saya siramkan;
Kalau sungguh terbaik cara,
Begini hamba cuba kekalkan.

Kalau selama ini, senarai yang tertera adalah 10 pengomen terbanyak dalam bulan semasa, sekarang Mr Tehr tukarkannya kepada senarai pengomen mingguan. Rakan blogger yang kurang berkesempatan meletakkan komen juga akan turut sama tersenarai.

pengomen terbaik julai 11

Pengomen tegar blog ini Mr Tehr tidak lupakan dimana avatar lima [5] pengomen terbaik setiap bulan TETAP akan berdasarkan kepada jumlah komen terbanyak seperti biasa. Banner sebagai top referring site juga tidak berubah, masih berdasarkan kepada pemberi trafik terbanyak yang disenaraikan oleh Google Analytics.

Selamat membaca dan berkongsi pendapat untuk semua.

TehrDemikian kisah 'Mencari Yang Terbaik' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


27 Comments

    1. tehr says:

      mereka semua memang hebat dalam memberi semangat, cikgu
      memang best

  1. Cik Siti says:

    perubahan mencari yang terbaik…. bagus tu….
    Cik Siti baru je tulis kisah Corat-coret Aidilfitri 2011My Profile

    1. tehr says:

      cuba2 nak sesuaikan, cik siti
      selalunya kalau tak menulis/berkomen
      godek2 blog la kerjanya :D

  2. ehem ehem… burrppppppp.. (banyak minum teh)….

    1. tehr says:

      jemput2, bro
      biskut ada lagi ni :D
      tq

    2. dnoBiz says:

      teh yang mampu buat peminatnya ketagihan heheh
      dnoBiz baru je tulis kisah Ac Mizal Ke ? – Kejatuhan Artis JutawanMy Profile

      1. tehr says:

        haha
        tak apa
        teh 0 tanpa gula tak merbahaya

  3. Adele says:

    Hai..hai…tak ada juga..ish
    Adele baru je tulis kisah Jadual Ujian Muet Akhir Tahun 2011My Profile

    1. tehr says:

      tak apa, adele
      saya memang tahu adele selalu singgah
      thanks

  4. sud@is says:

    mereka2 yg hebat diblog hebat
    sud@is baru je tulis kisah Jenazah Noramfaizul Selamat TibaMy Profile

    1. tehr says:

      pastinya mereka memang hebat
      tapi blog ni bukan hebat mana pun, sud@is
      kacau bilau je ni

  5. zulkbo says:

    salam..
    saya tak kisah sangat..
    asalkan ada entri baru
    pasti saya ke sini..
    insyaallah…

    moga terus success
    dalam berblogging Bro
    :)
    zulkbo baru je tulis kisah Gambar Selepas Bencana Taufan Talas Yang Melanda JepunMy Profile

    1. tehr says:

      salam kembali
      masih sedang mencari arah juga ni, bro
      tak tahu nak fokus ke mana

  6. Norgadis says:

    Kalau tidak keranamu tuan,
    masakan blogger berkunjung ke sini
    Kalau tidak pantunmu tuan
    Tidak hamba datang kemari…
    Norgadis baru je tulis kisah Meriahnya Raya…My Profile

    1. tehr says:

      kalau jatuh si buah nangka
      jatuh selisih di tepi papan
      kalau sungguh bagai dikata
      terima kasih hamba ucapkan

  7. dnoBiz says:

    semuanya hebat hebat belaka…
    salah satu acara yang boleh memberi semangat kepada pengomen dan juga tuan punya blog..
    dnoBiz baru je tulis kisah Kematian Noramfaizul – Keluarga terima pampasan Rm 200 ribu dan Mati SyahidMy Profile

    1. tehr says:

      semangat untuk tuan punya blog terutamanya, dno
      kalau tulisan kita bersemangat, pengomen juga bersemangat

  8. suri says:

    salam..
    ada terbaik kena cari2 d balik pngkomen yg byk2 hee…

    slmt hri raya tuan rumah
    suri baru je tulis kisah 1 Bulan 2 Peristiwa Yang Penuh BermaknaMy Profile

    1. tehr says:

      pengomen semuanya best2 belaka, suri
      mood tuan blog je yang kadang2 hanyut
      huhu

  9. Norasikin says:

    Dah banyak merasa
    Mungkin kurang gulanya
    Kalau tak sedap juga
    Ke tong sampah la jwbnya
    Dah lama mencuba
    mungkin ini la masanya
    kalau gagal juga
    gantung laptop la jwbnya
    Norasikin baru je tulis kisah Entri Saya di Rompak dengan KejamMy Profile

    1. tehr says:

      dah lama mencari
      masih tak jumpa lagi
      arah ke mana pergi
      mungkin bukan rezeki

  10. akubiomed says:

    Terima kasih bro Tehr.
    akubiomed baru je tulis kisah Honda Malaysia memanggil balik Civic, City dan JazzMy Profile

    1. tehr says:

      sama2 kasih dan tq :D

  11. bEe says:

    Sedapnyer hidangan teh cikgu :-)
    bEe baru je tulis kisah 1 Syawal yg Hening…My Profile

  12. padin says:

    hehe bagusla macam ni, bagi peluang sama rata untuk semua pengkomen blog tehr :D

  13. gayahspears says:

    nama Gayah tak tersenarai pon :(
    nampak sangat memang sudah lame menyepi :(
    gayahspears baru je tulis kisah Di sudut lubuk hati~My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun