Maut Kerana Sesat Jalan

pepatung

TehrDemikian kisah 'Maut Kerana Sesat Jalan' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


21 Comments

  1. Eizil says:

    Terperangkap nampaknya… makan besarlah si labah-labah lepas tu… :D
    Eizil baru je tulis kisah WordPress Elvin dan Ikan RohuMy Profile

  2. Salah landing la pulak.. Abis terperangkap dah.. Kenyang la si labah-labah lepas ni.
    Hazmin Hamudin baru je tulis kisah Wordless Wednesday | Kereta Tamiya Tinggal RangkaMy Profile

  3. daddydee says:

    Jerangkap maut.
    daddydee baru je tulis kisah Casio G-Shock GB-6900 Bluetooth EnableMy Profile

  4. kesiannya :(
    Rapunzeel Cikilolo baru je tulis kisah cuti sehingga rasa ketergetahanMy Profile

  5. maza says:

    aderkk.. udah sampai hukum alam..
    jadinya, sesat jalan pulang ke pangkal jalan..

    hehehe
    maza baru je tulis kisah Tarikh 12.12.2012 alamat istimewa dan petanda bahayaMy Profile

  6. Op speed trap tu..:D Tak de saman tapi terus execution…
    Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah WordPress 3.5 Is ElvinMy Profile

    1. Aarman says:

      Sbb ada kamera AES tu yg tersasar takut kena saman.
      Aarman baru je tulis kisah Laman Web BulkPing Kena HackMy Profile

  7. hairulafiz says:

    perangkap yang samar-samar
    hairulafiz baru je tulis kisah 3 Blog Pilihan TerbaikMy Profile

  8. Sarang labah2 yang memerangkap…
    Afifah Munirah baru je tulis kisah Responsible Blogging 2013: Blogging Secara BerhemahMy Profile

  9. hafizmd says:

    Ini kalau sudah terjerat, alamatnya mmg takde jalan keluar.

    Hukum alam =)

    p.s-teringat 1 cerita tentang teori ‘kecil makan besar’ dalam situasi merger
    hafizmd baru je tulis kisah Wordless Wednesday #26.1 Malaysia vs ThailandMy Profile

  10. padin says:

    hehee tak jumpa landasan kot tu yang salah landing, miahahahaa
    padin baru je tulis kisah Masak dan MakanMy Profile

  11. Aarman says:

    Makan besarlah si labah-labah.
    Aarman baru je tulis kisah Laman Web BulkPing Kena HackMy Profile

  12. donnyien says:

    hello tehr,
    mendalam betul maksud gambar diatas, semoga kita lebih berhati-hati semasa memandu kenderaan ataupun ketika keluar rumah.
    donnyien baru je tulis kisah Berbahagia kerana lemah lembutMy Profile

  13. titan says:

    tak ada signboard. camanalah dia nak tauu..
    titan baru je tulis kisah Komisen ke 4 dari Jobdirumah.comMy Profile

  14. Arrazi says:

    Betul juga analoginya. Terima kasih.
    Arrazi baru je tulis kisah Langkah PertamaMy Profile

  15. fiezaradzi says:

    mmg tersesat sungguh ni.. dan mmg maut jap lagi, kalau tak de yg menolong
    fiezaradzi baru je tulis kisah Ayam Penyet Jalan GombakMy Profile

  16. Cik Siti says:

    mesti menyesal lalu kat situ….hehehe
    Cik Siti baru je tulis kisah kipas….My Profile

  17. Ummi Hanie says:

    owh… tajuk yg saspennn sekali ;)
    Ummi Hanie baru je tulis kisah Sudah cukup cukup sudah…. naik ROLLER COASTER itu!My Profile

  18. Naziman says:

    Berhati-berhati ketika berjalan,
    Kalau terlanggar batu itu silap sendiri,
    Nampaknya ada mangsa sesat jalan,
    Tersenyum lebar la aku makan malam ini.

  19. Ladfe Amir says:

    kelajuan membunuh alaupun matanya sangat besar. ternyata kelajuan semasa terbang jauh lagi laju dari pandangan matanya
    Ladfe Amir baru je tulis kisah Bukannya Fizo Omar (Episod 1)My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun