Mana Rumah

tidur lena

TehrDemikian kisah 'Mana Rumah' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


20 Comments

  1. Cik Siti says:

    dah letih bermain le tu sampai tak sempat nak balik rumah
    Cik Siti baru je tulis kisah kipas….My Profile

  2. UmmiKami says:

    Nangka dipetik dayang sulu..
    Jala dihampar keluar seberang..
    Ketika kecik dipeluk ibu..
    Dikala besar terbiar seorang..
    UmmiKami baru je tulis kisah Pantun Beradat Santun Melayu…My Profile

  3. hatiputera says:

    letih sangat tu. Menyimen ke .
    hatiputera baru je tulis kisah Bagaimana Mencipta Backlink Dari Google.My Profile

  4. onlajer says:

    Berbaring disimen tanpa alas?
    onlajer baru je tulis kisah i Phone 5 Blogger Cari Jalan Memilikinya.My Profile

  5. akubiomed says:

    Tertidur diatas papan lapis. Penat bermain agaknya. :-)
    akubiomed baru je tulis kisah Wordless Wednesday – # pengat durianMy Profile

  6. donnyien says:

    hello bro..

    penat bermain sampai terlentok di simen
    donnyien baru je tulis kisah Lelaki kacak masuk jerangkap samarMy Profile

  7. papa mifz says:

    rehat sekejap lah tuh…jap2 lagi sambung main balik…hehe
    papa mifz baru je tulis kisah Wordless Wednesday – Hadiah yang Paling MengerikanMy Profile

  8. Juan says:

    seribu satu mcm persoalan
    Juan baru je tulis kisah Kembara Jalanan Bersama : Kisah Si Penjual AirMy Profile

  9. ni mengantok sangat ni….

    tak kire kat mane pun…
    Rapunzeel Cikilolo baru je tulis kisah wordless wednesday : kasut keselamatanMy Profile

  10. padin says:

    Jenuh tunggu maknya bergosip kot, ekekee

    1. rain says:

      padin ni pernah ngikut la tu…

  11. Norizwan says:

    mana rumah? Home less….??
    Norizwan baru je tulis kisah Blog ondscene.my mahu ditamatkan?My Profile

  12. titan says:

    gua tak faham. sila explainnn..
    titan baru je tulis kisah Istanbul, gua datang!My Profile

  13. Hafizul says:

    Hehehe..siang hari ok jer kalau terbaring tanpa rumah mcm ni..kalau mlm2 jeng kreng rasa..hehe
    Hafizul baru je tulis kisah iPhone 5 Gadget Impian – Please Vote Me!!!My Profile

  14. Budak-budak kalau dah penat bermain, dekat pangkin pun jadi jugak nak lelapkan mata.
    Hazmin Hamudin baru je tulis kisah Statistik hazminhamudin.com Bulan November 2012My Profile

    1. tp rasanya ni bukan dkt pangkin..mcm board kat atas tanah..
      Jebeng Otai™ baru je tulis kisah 3 Blog Pilihan TerbaikMy Profile

  15. kimmie says:

    dah penat sangat tu…landing je kat mana yang ada.
    kimmie baru je tulis kisah Wordless Wednesday 44: Apa yang tidak kena??My Profile

  16. Mungkin sedap gak tidur di sana. Air-cond semulajadi….
    Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah My Favourite Rock Bands Of The 80′s And 90′sMy Profile

  17. fiezaradzi says:

    ni anak saper ni, sampai tertidur dia kat situ, kesiannya..
    fiezaradzi baru je tulis kisah SesakMy Profile

  18. ohcikgu says:

    alalala..kesiannya dia..
    ohcikgu baru je tulis kisah Dah kata, jangan usik harimau tuu..My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun