Malaysia VS Vietnam

malaysia vs vietnam

TehrDemikian kisah 'Malaysia VS Vietnam' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


16 Comments

  1. Kalah sudah… Harap persembahan Malaysia dapat dipertingkatkan bagi menghadapi piala AFF November nanti.
    Hazmin Hamudin baru je tulis kisah Wordless Wednesday | Hasil Seni Part 2My Profile

    1. btul bro..tgl beberapa bulan jer ag..
      Jebeng Otai™ baru je tulis kisah Hantu Drift : Drift KeretaMy Profile

  2. maza says:

    aderkkkkk!!!!

    bagaimanakah nasib kita di arena piala Suzuki nanti. huhhu
    maza baru je tulis kisah Hanya yang terbaik ditawarkan tempat ke UMMy Profile

    1. hafizmd says:

      kalau main macam malam tuh..boleh bye2 awal =)

  3. azura says:

    oh yeke kalah….ermmm
    azura baru je tulis kisah Pelan Pembangunan Pendidikan 2013-2025My Profile

  4. donnyien says:

    malaysia boleh~
    donnyien baru je tulis kisah Wordless Wednesday # Gunung KinabaluMy Profile

  5. semoga berjaya nanti.. jangan hampakan peminat 2,…..
    beritahariannet baru je tulis kisah Wajah Baru Blog Berita-Harian.NetMy Profile

  6. Cik Siti says:

    kalah tidak mengerti mengalah… diharap cuba dengan lebih baik dan bersungguh-sungguh

  7. padin says:

    habis je game aku terus tido…
    huhuhuhuhuhuhuh
    padin baru je tulis kisah Dialek Negeri PerakMy Profile

  8. rahman says:

    aku masih yakin dengan datuk raja walaupun kita tewas… takdehal ..boleh mantapkan team lagi….
    rahman baru je tulis kisah Layan Leko Leko di Plaza Metro KajangMy Profile

  9. rain says:

    asah kuku dan taring semula
    rain baru je tulis kisah motivation and be creativeMy Profile

  10. hafizmd says:

    Mmg nampak macam ada sesuatu yg tak kena atau sengaja di ‘tak kenakan’ oleh coach.

    Harap ini bukan ukuran sebenar prestasi skuad HM
    hafizmd baru je tulis kisah Bola Sepak:Malaysia vs VietnamMy Profile

  11. adehh.. tercalar lak Harimau Malaya… Tapi harimau luka tu yg bahaya ehhh….
    Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah Latte @ Gloria Jean’s CoffeesMy Profile

  12. irsah says:

    Sama lah kita.. sekian saja… wabillah-hitaufik…
    irsah baru je tulis kisah Menjaga 10000 Backlinks Lebih Senang Dari Jaga RM10KMy Profile

  13. akubiomed says:

    Harap pasukan Harimau Malaya kembali bangkit sebelum perlawan sepak mula bermula.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun