Liga Super 2013 | Keputusan Perlawanan Ketujuh

Malam ini sempat aku menonton perlawanan bola sepak Liga Super 2013 di antara Perak vs Pahang di TV1. Keputusannya ialah Perak [1] vs [0] Pahang. Sambil online dan singgah di blog rakan-rakan, sambil layan bola. :D

Pasukan tuan rumah yang menang dalam perlawanan ke-7 dalam saingan Liga Super 2013 ini ialah Perak, ATM dan Kelantan.

T-Team melepaskan kelebihan bermain di gelanggang sendiri apabila sekadar seri dengan Felda United pada aksi petang tadi. Menyertai T-Team sebagai tuan rumah yang seri ialah PKNS dan Johor Darul Takzim.

T-Team 1 – 1 Felda United
ATM 2 – 0 Selangor
Perak 1 – 0 PAHANG
PKNS 2 – 2 Negeri Sembilan
Kelantan 2 – 0 Terengganu
Johor Darul Takzim 2 – 2 Lions XII

Nampaknya tiada pasukan yang berjaya mencipta kemenangan di gelanggang lawan pada perlawanan ke-7 Liga Super 2013 ini. Pasukan tuan rumah yang tewas di gelanggang sendiri juga tiada.

TehrDemikian kisah 'Liga Super 2013 | Keputusan Perlawanan Ketujuh' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


18 Comments

  1. donnyien says:

    tengok game ni sambil update blog.. hehe. tahniah Perak!
    donnyien baru je tulis kisah Pemeriksaan Kesihatan Secara PercumaMy Profile

  2. maza says:

    oh.. tak sempat nak jenguk tv itu.. asyik terpikat kat ustaz Don di TV Al Hijrah lah cikgu.. hehe
    maza baru je tulis kisah Asal Usul Kampung Sri Lukut, Kahang, JohorMy Profile

  3. hairulafiz says:

    nasib baik johor seri dapatlah 1 mata
    hairulafiz baru je tulis kisah Wordless Wednesday #17 : Sabar menungguMy Profile

    1. de engineur says:

      Johor pasukan tumpuan dan glamer musim ni, bro. Kita nantikan persembahan Johor
      de engineur baru je tulis kisah EPF can afford more than 6.15% dividendMy Profile

  4. Petua Puteri says:

    tahniah pasukan yg menang…
    Petua Puteri baru je tulis kisah Cara Memilih Jamu & Ubat Agar Tidak Memudaratkan DiriMy Profile

  5. Bro Zulkbo says:

    salam..
    Pahang kalah
    Selangor pun kalah..
    apa lah nasib nih..
    Bro Zulkbo baru je tulis kisah Terkenang Semasa Dulu Zaman Rambut Belah TepiMy Profile

    1. hairulafiz says:

      takpe kira semua team seimbang ada kalah hihihi
      hairulafiz baru je tulis kisah Wordless Wednesday #17 : Sabar menungguMy Profile

  6. sudah lama tak lihat siaran sepakbola karena mainnya tak seperti pemain eropa sana kebanyakan sering ribut penontonnya
    grosir jilbab murah baru je tulis kisah Jilbab Marisa OvalMy Profile

  7. tak sempat tengok dalam tv1 ..ada kerja
    hanafi abdullah baru je tulis kisah WW#:Air Yang MenyegarkanMy Profile

  8. Suri says:

    haa,,cayalah perak msh blh bertahan dlm gol lagi

  9. de engineur says:

    Takpe, pasukan bro menang di tempat sendiri, 2-0. Tahniah
    de engineur baru je tulis kisah EPF can afford more than 6.15% dividendMy Profile

  10. titan says:

    kira ok gakk..agar pemain selangor tak riak..
    titan baru je tulis kisah Komisen ke 19,20 dan 21 dari Jobdirumah.comMy Profile

  11. Mohd Luthfi says:

    untuk kali ni je aku tengok bola malaysia.. memang gempak
    Mohd Luthfi baru je tulis kisah Seminggu di Hotel Sonnenhof, Melsungen, Germany!My Profile

  12. azura says:

    sokong perak…
    azura baru je tulis kisah Besarnya Burger YazidMy Profile

  13. Adehhh.. tak larat nak tengok.. Ngantuk biji mata semalam :D
    Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah Starbucks: Grounds For Your GardenMy Profile

  14. Wan Fauzi™ says:

    kelantan bangkit di tempat sendiri.. johor dgn lion sama hebat.. susah jugak nie nak buat kesimpulan..
    Wan Fauzi™ baru je tulis kisah Dr. Syauqi Abdul Karim Mufti Baru MesirMy Profile

    1. Wan Fauzi™ says:

      pahang kurang sengat bulan nie.. atm memang hebat.. terbaik la atm..
      Wan Fauzi™ baru je tulis kisah Dr. Syauqi Abdul Karim Mufti Baru MesirMy Profile

  15. fiezaradzi says:

    3 kerja sekali ni.. ke de gak minum teh sambil buat semua kerja? haha.. terbaik..

    tak syok la, sbb negeri saya x de pun.. huhu
    fiezaradzi baru je tulis kisah Wordless Wednesday – Servis LaptopMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun