Levi’s 501 Hadiah Dari Alexa

Seronok kalau dalam hidup kita ni selalu dapat hadiah. Hari-hari pun boleh, kan? Aku pernah dapat hadiah dari beberapa orang sahabat blogger selama bermain-main dengan blog. Pernah juga dapat hadiah PR3 dari Pakcik Google. Hari ini aku dapat hadiah lagi. Gembira sangat.

yang berjauh datang mendekat
yang dekat tentu terlebih rapat
parasnya cantik suara memikat
terlihat, terdengar hati terpikat

501MY

orangnya lembut, sopan, hormat
melangkah, berlari teratur sangat
selesa memakai jeans yang ketat
bertudung, berjubah menutup aurat

Ada orang seronok berpakaian cantik tapi tak ada duit nak membelinya. Ada orang seronok dengan duit banyak tapi tak ada anak nak bermesra. Ada pula orang seronok dengan anak ramai tapi tak ada duit nak berbelanja. Aku pula seronok dapat hadiah 501 dari Alexa. :D

TehrDemikian kisah 'Levi’s 501 Hadiah Dari Alexa' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


26 Comments

  1. titan says:

    hebat.hebat.. aku baru masuk 512. Teruk dah jatuhhh..haha..
    titan baru je tulis kisah Komisen ke 3 dari AdvertletsMy Profile

    1. tehr says:

      bukak sekolah nanti lagi 4 hari tak tahu la jadi macam mana
      harap tak semakin teruk pula :D

  2. nurmisnan says:

    hik3… ingat ini betul2 kejadian… rupanya 501 gituh..
    tahniah brother… cik lexa kau naik mendadak.. gd2.
    Dulu2 memang levis peberet jeans aku.. skrg tukar
    trousers jer … hik3
    nurmisnan baru je tulis kisah Hobi riadah 2012My Profile

    1. tehr says:

      tu la pasal, nur
      ternampak kat alexa no 501 terus je teringatkan levi’s 501 :D

      1. surihati_ku says:

        sy tak tahu apa pun hee,,,,main bedal jer heee
        surihati_ku baru je tulis kisah Doa Ketika dan Selepas BersinMy Profile

  3. Jai says:

    Aku baca entry x faham, tapi bila baca komen, barulah aku faham..ha3
    Jai baru je tulis kisah Tentang Dhia Episod Akhir | Episode 30 Full DownloadMy Profile

    1. tehr says:

      aku ni kadang2 tulis mengarut juga
      nak senang hati sendiri je

      1. surihati_ku says:

        best senag hati sendri klu blh nk mmyi jer

  4. yas says:

    Caya ar bro…lebeih 501 tu…nampak gayanya tak terkejo la org laen..hehehe
    yas baru je tulis kisah Isu Madrasah Salihiah – Jawapan Dari Kerajaan PRMy Profile

    1. tehr says:

      buka sekolah nanti mungkin aku tak boleh laju lagi
      sapa2 pun boleh kejar :D

      1. nurmisnan says:

        Yas nak kejor tapi lari tak kuat.. 100 meter pun blm
        tentu lepas… har3.. kono kau Yas…
        nurmisnan baru je tulis kisah Hobi riadah 2012My Profile

        1. yas says:

          Hahaha…klau takat ngan ko aku bagi ko lari satu tiang letrik dulu la sis….hehehehe

          tp klau ngan cikgu….aku angkat tangan dulu laa…..hahaha
          yas baru je tulis kisah Dialog Antara Agama di Televisyen – Pandangan Anda?My Profile

  5. zulkbo says:

    salam..
    ermm..501 dah ke..?
    alamak lagi satu je nak masuk 500
    saya pula dah 502 My..nampak gaya
    saya mengekori anda di belakang
    he he..TAHNIAH bro
    zulkbo baru je tulis kisah Nilai Perkahwinan Pasangan Islam Kini Semakin RapuhMy Profile

    1. tehr says:

      salam
      hari ni dah ketinggalan, bro
      dah menurun pun
      huhu

  6. padin says:

    wah, dasat.. hehee teruskan usaha mengecilkan nombor tu..
    aku dulu time belajar faveret juga jeans levi’s ni, ori ke atau cap ayam,
    tapi sekarang…. dah tak pakai jeans dah, ekekee

    1. surihati_ku says:

      aku tak reti pakai jin ni heee..cam nmp tulang je heeee
      surihati_ku baru je tulis kisah Ulangtahun CahayaCinta.Com 30/12/2011My Profile

  7. Ladfe Amir says:

    tahniah bro…

    ranking bro semakin naik.
    ranking saya pulak semakin menjunam.

    insyaAllah saya akan kembali semula dengan semangat yg baru.

  8. floyd says:

    Tahniah, bro!

    With PR3 and traffic Rank 501, you are in an enviable position. Would love to be there someday…
    floyd baru je tulis kisah More Than 235,000 Individuals Declared BankruptMy Profile

  9. akubiomed says:

    Seluar jean butang tuh bro. Dulu terfikir samada sempat untuk buka seluar kalau banyak butang yang perlu dibuka. Rupanya mudah sahaja. :-)
    akubiomed baru je tulis kisah Jangan biarkan Feedburner mencuri backlink CommentLuvMy Profile

  10. maza says:

    ..errr, kebanyakan seluar maza seluar slack aje.. senang sarung dan gi mana2.. itulah seluar kerja, dan itu juga seluar jenjalan.. cuma seluar renang aje berbeza.. opsss.. lalalala
    maza baru je tulis kisah Wordless Wednesday: Lantaklah kome, ada aku kesah?My Profile

    1. surihati_ku says:

      haaa slur renag tak der? nmpak gaya kena ar bli sehelai pasal pa kt sogo kan ada sale gile2 heeee
      surihati_ku baru je tulis kisah Doa Ketika dan Selepas BersinMy Profile

  11. Tuan Tanah says:

    perghh mantap2….tahniah bro…:)
    Tuan Tanah baru je tulis kisah Dengar Radio Secara OnlineMy Profile

  12. kakyong says:

    ingatkan betul lah dpt dpt levis 501.. rupanya rank dlm m’sia..

    tahniah.. hebat tu… kakyong baru jer mencecah lingkungan bawah 1000
    kakyong baru je tulis kisah Segmen rerama berterbangan – Jan 2012My Profile

  13. wah tahniah… kawe tak der rangking pun ahakk ahak..
    Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah Mangsa Banjir Di ThailandMy Profile

  14. dnoBiz says:

    Wah Terbaik tu Tehr…
    Tahniah tahnia…..
    dnoBiz baru je tulis kisah Cinta Pandang pertama – Oh Elan…. Lap U So Much…My Profile

  15. jual tahu cepat habis
    dapat duit beli tupai
    dapat hadiah seluar levis
    boleh bergaya selalu dipakai

    tahniahhhh cekgu

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    tip hadapi temprature naik kereta
    azli.afzainizam baru je tulis kisah Tip periksa kerosakan dan Servis RadiatorMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun