Lelaki Kacak Muncul Juara

gambar lelaki kacakMalaysia Juara Hoki Remaja Asia 2012. Rasanya belum terlambat untuk aku ucapkan tahniah kepada semua lelaki kacak dalam skuad hoki remaja negara. Mereka berlaya menewaskan Pakistan 2-1 semalam dan memberikan kejuaraan kepada negara yang belum pernah dimenangi sepanjang 6 kejohanan sebelum ini. Skuad hoki remaja kita menjadi lelaki kacak selepas menunggu selama 20 tahun. Selaku Juara Remaja Asia, moga-moga mereka terus cemerlang dalam Kejohanan Hoki Remaja Dunia tahun depan.

lelaki kacak hoki remaja malaysia

Tahniah juga dari aku kepada pasukan Manchester City yang berjaya muncul sebagai Juara Liga Perdana Inggeris [EPL] musim 2011/2012 kali ini. Pasukan City sungguh kacak dan pemain mereka memang lelaki kacak semuanya. Mereka berjuang hingga ke minit-minit akhir untuk mendapatkan piala kejuaraan selepas menunggu selama 44 tahun. Memang begitu semestinya, lelaki kacak berani untuk gagal dan berani juga untuk berjaya. Tahniah kepada peminat City di Malaysia.

lelaki kacak manchester city

Agaknya siapa lagi yang akan muncul sebagai lelaki kacak dalam sehari dua ni. Adakah Kelantan The Red Warriors atau Sime Darby yang berebut Piala FA 2012 atau Muhammad Zulfahmi Khairuddin melangkah menaiki podium di litar lumba motosikal?


Cabaran SEO Lelaki Kacak ini dianjurkan oleh Earncent.com dan ditaja oleh Contengconteng.com, Mrs.Yie, Abangensem, Cikgu Dahlia, Farish Ishak, PuanBee.com, w.habibu rahman, Azri Johan, Dirmansyah, 1Malaysianews.net, LadfeAmir.com, SEO Apps, Bluedianthus.com, Hafizmohd.com, UmarFaruq.com, 1Artikel.com, Blog Bukit Besi, Radhio.com, Blog Perniagaan Internet, Hadi Hanafee, Jomtonton.net, Muaz Lelaki Kacak, Ohcikgu.com, BloggerWanita.com, Cyza Sector, LelakiAcai.com, Sabreehussin dot com, Abrablog.com dan AhmadFaizal.com.

TehrDemikian kisah 'Lelaki Kacak Muncul Juara' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


18 Comments

  1. kelantan boleh nya juara.. :)
    Jebeng Otai™ baru je tulis kisah Tips Penjagaan Muka Lelaki KacakMy Profile

  2. mie says:

    wow!!
    pakistan anatara pasukan handal..
    tahniah pasukan hoki remaja..
    habuan menanti anda..
    eehhehee
    mie baru je tulis kisah Madame Tussauds Bangkok Menarik DikunjungiMy Profile

  3. Juan says:

    eh kenapa gambar kacak saya tyerselit dalam tuh, hehe
    Juan baru je tulis kisah Google Snippet untuk Blog WanwidgetMy Profile

  4. yas says:

    Aku rasa lelaki kacak tu ialah Zulfahmi kot…..hehehe
    yas baru je tulis kisah Blogger Jumpa BloggerMy Profile

    1. rahman says:

      setuju sangat :)
      rahman baru je tulis kisah Gambar helmet Zulfahmi KhairuddinMy Profile

    2. akubiomed says:

      Setuju lelaki kacak Zulfahmi. Lebih kacak kalau beliau dapat naik podium.
      akubiomed baru je tulis kisah Dutch Lady Get Smart Get Famous Finale di Piazza@TheCurveMy Profile

  5. cik tom says:

    tahniah team hoki malaysia..tgk kelantan kacak x nanti..hehe
    cik tom baru je tulis kisah Lelaki Kacak vs Wanita CantikMy Profile

  6. fiezaradzi says:

    tahniah buat skuad hoki negara.. mmg lama tunggu..

    tak pe lah, pada yg kalah, anda tetap kacak di mata peminat setia anda.. dan peminat setia yg kalah (man U), anda tetap kacak.. hehe
    fiezaradzi baru je tulis kisah Rekod Baru Bidaan KenderaanMy Profile

  7. titan says:

    takpe. tahun ni bagi kat City..
    titan baru je tulis kisah Sahabat baik yang kacak.My Profile

    1. hafizmd says:

      tahun depan manu pasti strike back!yeahhh
      hafizmd baru je tulis kisah Wordless Wednesday #16 Kini KuningMy Profile

  8. zulkbo says:

    Salam..
    tahniah buat semua yang
    berjaya..kejayaan pasti
    mengembirakan ramai pihak
    zulkbo baru je tulis kisah 3 LELAKI KACAK Di MalaysiaMy Profile

  9. Bab MU, kawe dah menzahirkan kekecewaan di blog sendiri :D
    Bab team hoki Malaysia tu.. hmmm.. cemas gak kawe kat hujung2 tu bila Malaysia bertahan dan tinggal 9 pemain.
    Still well done buat pasukan remaja negara. Semoga beroleh kejayaan di kejohanan remaja dunia nanti..insya-allah.
    Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah The Empire Will Strike Back!My Profile

  10. chii says:

    terbaik kan..tahniah buat skuad hoki remaja malaysia kerana berjaya menjadi juara..mengalahkan pasukan dari pakistan..
    chii baru je tulis kisah Guru Inovatif Melonjakkan Transformasi Pendidikan NegaraMy Profile

  11. hafizmd says:

    Ini semua lelaki-lelaki kacak….pantang menyerah sebelum kalah!

    Terbaik!

    Kelantan mesti menang! Mesti yakni wajib…hehe
    hafizmd baru je tulis kisah Wordless Wednesday #16 Kini KuningMy Profile

  12. akubiomed says:

    Nampaknya kemenangan skuad hoki remaja dapat menebus maruah kekalahan skuad senior.
    akubiomed baru je tulis kisah Wordless Wednesday – # AkuBiomed vs Abang Long trademark Fatin LiyanaMy Profile

  13. First dgar p final ritu…. Teruja n x sangka, alih2 menang ngan Pakistan, fuhh, gembira berganda2…. Pakistan antara pasukan terkuat…. Tahniah buat Malaysia
    Melatiqistyna baru je tulis kisah Selamat Hari Guru 2012My Profile

  14. aidanatasya says:

    Tahniah.. semua lelaki kacak :)

    Selamat hari guru :)

    Semoga cikgu sentiasa dirahmati dan dimurahkan rezeki :)
    aidanatasya baru je tulis kisah SEINDAH SAKURA | LELAKI KACAK SEORANG CIKGUMy Profile

  15. zik says:

    kelantan juara seyh…… hoki memang ada sinar harapan untuk anak2 muda.. sebagai pelapis katanya…
    zik baru je tulis kisah Kelantan juara Piala FA, 2012. Tahniah dari Zikri Husaini dot com (eceh)!!piala fa 2012My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun