cahayacinta pondokkecil bayuk3nangan
tak kenal maka tak cinta
akubiomed pondokkecil apacerita
tehramuan

Lagu Hari Jadi

Ucapan Selamat Hari Lahir kepada sesiapa sahaja yang menyambut hari kelahiran pada hari ini, minggu ini atau bulan ini. Sebuah lagu khas dari aku untuk korang.

selamat hari lahir
bersyukur dengan takdir
ikhlas batin dan zahir
penuhkan dengan zikir

selamat panjang umur
beramal dan berhibur
hidup dengan teratur
elakkan sifat takbur

selamat hari jadi
ingat-ingatlah mati
hidup kita di sini
bukan kekal abadi

selamat oh selamat
moga dilimpah rahmat
bersama dan berpakat
dunia hingga akhirat

Selama ini belum pernah ada orang nyanyikan lagu masa hari lahir aku. Huhuhu. Nampak gaya lepas ni nanti, bolehlah aku nyanyi sorang-sorang dalam bilik air. :D

TehrDemikian kisah 'Lagu Hari Jadi' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Sebarang teguran dan cadangan boleh ditinggalkan pada ruangan komen dibawah.



14 Comments

  1. kimmie says:

    wah…ada bakat juga buat lagu ni…
    kimmie baru je tulis kisah Saya menang 2 tiket movie Resident Evil: RetributionMy Profile

  2. akubiomed says:

    Siapakah yang bakal mencipta melodinya pula? :-)

  3. rain says:

    besday tehr ke ni? semoga kekal kacak, muda , bergaya selalu. cikgu tehr paling menawan. :D

    lagu tehr ni dah boleh join peraduan yang bro sop buat sempena hari lahirnya. tengah-tengah cari idea, tehr pula bikin lirik. kena sangat !
    rain baru je tulis kisah motivation and be creativeMy Profile

  4. Cik Siti says:

    birtday EN Tehr ye… ke birthday orang rumah? walau bagaimana pun selamat hari lahir moga murah rezeki dan dipanjangkan umur…. amin….
    Cik Siti baru je tulis kisah Resepi sambal ikan bilisMy Profile

  5. hatiputera says:

    Lagu ini dicipta sempena hari lahir tehr ke…
    hatiputera baru je tulis kisah Spesifikasi iPhone 5My Profile

  6. nurmisnan says:

    Lagi terharu kalau lagu yang dinyanyikan oleh mereka
    menggunakan lagu dalam filem LABU LABI..
    Allah selamatkan kamu… dan seterusnya… touchingggg
    nurmisnan baru je tulis kisah Contest Eizil – Kenapa aku menulis blogMy Profile

  7. donnyien says:

    bro birthday hari ni ker? hehe
    donnyien baru je tulis kisah Kes Penipuan Pemadam Api, Saya Kena Bayar RM220 Buta-Buta!My Profile

  8. Hari lahir bro ke hari ni? Hehe… Kalau siap skali melodi lagi cantik.
    Hazmin Hamudin baru je tulis kisah Video Filem Menghina Nabi Muhammad SAW Arahan Sam BacileMy Profile

  9. bardboo says:

    menarik lirik lagu hari jadi ni..
    bardboo baru je tulis kisah Koleksi Gambar di Pech DavidMy Profile

  10. azura says:

    hari lahir ke dunia dah jadi tarikh kena hidup lesen kan cikgu
    azura baru je tulis kisah Pengalaman saya sebagai penulis blogMy Profile

  11. padin says:

    hehee.. O/ (angkat tangan siap2)
    boleh juga cuba lagu time mandi ekekee
    padin baru je tulis kisah Hadiah Ulang Tahun Kelahiran 2012My Profile

  12. Bro Zulkbo says:

    Salam..
    selamat hari lahir
    pada yang berkenaan
    semoga murah rezeki
    selalu
    Bro Zulkbo baru je tulis kisah Gambar Pasangan Prince Will Dan Kate Middleton Di Dalam Masjid KLCCMy Profile

  13. Hari lahir bro ke hari ni?
    Malaysia Coin baru je tulis kisah Jual Duit Syiling Lama Boleh Jadi KayaMy Profile

  14. zik says:

    dia punya chorus kat mana bro… hehe..
    zik baru je tulis kisah Aku yang kemalangan, 10/9/2012My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar