Klip Video Jam 12 Tengah Malam

Ramai juga yang tertanya dan tercari-cari video Switch To U aku yang dah approved tu ada dekat mana. Iklan tak keluar, lalu klip video juga tak keluar. Sesuai la tu, kan?  Sebenarnya klip video tu ada pada iklan dekat header dan hanya keluar selepas jam 12.00 tengah malam.

sopSetakat ini aku hanya sempat melihat klip video yang dibuat oleh rakan kita Sop. Korang juga boleh menjenguk blog beliau nanti ambil idea untuk projek yang akan datang. Pastikan selepas jam 12.00 tengah malam kalau mahu lihat video beliau. Mana tahu akan ada projek baru dari Nuffnang nanti untuk korang.

simple videoVideo Projek Buat Duit Dengan Kempen Blogbuster Nuffnang untuk What Is Project C? aku dah letak di YouTube selepas tempoh kempen. Ada peluang nanti klip Switch To U ini juga akan aku letak di YouTube.

refreshKenapa iklan Switch To U dan klip video aku tu hanya keluar selepas jam 12.00 tengah malam? Itu korang kena tanya Nuffnang kerana bukan aku yang mengawalnya. Aku tak kisah pun bila ia nak keluar, cuma dalam sehari dua ni, korang kena datang selepas pukul 12.00 tengah malam kalau nak tengok. Itu sahaja.

Ada kura-kura dalam perahu,
Siapa tak cuba dia tak tahu.

Masih ingat teknik dan cara aku buat video? Belasah je! :D

TehrDemikian kisah 'Klip Video Jam 12 Tengah Malam' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


35 Comments

  1. Zuan says:

    switch 2 u? hurm tak pernah dengar pulak..
    Zuan baru je tulis kisah #KUM2013: Konvensyen Usahawan MuslimMy Profile

    1. TehR says:

      blog yang pasang iklan nuffnang kebanyakannya dapat kempen ni, bro

  2. papa mifz says:

    video tekan suis lampu tu ke bro..?? itu yang bro maksudkan..??
    papa mifz baru je tulis kisah Misi Mencari Baju Pagi RayaMy Profile

    1. TehR says:

      yups, yang tu la
      idea paling bagus dari otak karat aku
      ha ha ha

  3. akubiomed says:

    Saya sudah tonton video iklan U Mobile bro Tehr dan Sop. Kreatif. :-)

    1. suri says:

      tunggulah mr tehr sy nak tgok juga..kelmarik blog satu lgi tu dah tgok heee…
      suri baru je tulis kisah Dua Surat Tawaran Kerja Untuk SayaMy Profile

      1. TehR says:

        ya mesti tengok tu nanti
        pastikan anda tak gelak :D

  4. suri says:

    iklan sop sy masuk blog dia dua kali.yang ke 2 kali tetiba je rklr sop tgh call dan ckp2 heee…

    TERKEJUT CIK SERI !! HAAAA :p
    suri baru je tulis kisah GryllidaeMy Profile

    1. TehR says:

      hehe tu la
      nampak senang je nak buat video untuk kempen ni

  5. suri says:

    sekali dia ikut mood hantu klr malam dah
    suri baru je tulis kisah Dua Surat Tawaran Kerja Untuk SayaMy Profile

    1. TehR says:

      “dia main lampu la pulak!”
      haha

  6. fyna says:

    owh… macam tue plak ye. ^_^
    fyna baru je tulis kisah Cempedak Goreng Tepung Tebal 5 InciMy Profile

    1. TehR says:

      macam tu la
      pasti ada sebabnya tu

  7. kakiblog says:

    kalau sempat saya tengoklah nanti..
    kakiblog baru je tulis kisah Senarai 25 Blog Yang Aktif Untuk BlogwalkingMy Profile

    1. TehR says:

      yups, tengok jangan tak tengok

  8. de engineur says:

    klu connection dah baik nanti, i cuba tengok
    de engineur baru je tulis kisah Maxis network and coverage not improving!My Profile

    1. TehR says:

      :D video ringkas je, bro

  9. maza says:

    alamak.. lepas 12.00 malam.. aderkk
    waktu lena tu cikgu..
    kalau lambat tidur, esok hari datang lewat kena marah dengan cikgu.. uhuk!

    hehehe

    insyallah, maza akan menonton iklan cikgu tehr.. hehehe
    maza baru je tulis kisah DRAMA KLASIK Orang bujang tua terjebak di Ramadan 2013My Profile

    1. TehR says:

      boleh tengok waktu bangun sahur, bro maza

  10. eiela says:

    oo yg tu xtgok lg. yg lg 1 tu sy pnah tgok kat iklan tgh2 tu tkejut nmpk kucing jln2 kt iklan nuffnang.
    eiela baru je tulis kisah Kebaikan Memakan Buah KurmaMy Profile

    1. TehR says:

      klip video kucig tudah selamat kat youtube dah

  11. dja@sishaza says:

    Ok,4 minit lg jam 12 mlm…jap lagi mungkin dapat le tengok
    dja@sishaza baru je tulis kisah MELATIH ANAK BERPUASAMy Profile

    1. TehR says:

      hehe
      sabar menunggu…

  12. Mohd Shubhi says:

    Insyallah akan cuba bertahan sampai tengah malam dan cuba tengok.
    Mohd Shubhi baru je tulis kisah Siri kaya #2 : Pupuk otak niagaMy Profile

    1. TehR says:

      harap2 berbaloi, bro :D

  13. Joe says:

    Sebab mase tue slot iklan murah. So die letak la lepas kol 12. Kalau 8 pagi sampai 10 malam tue memang waktu premium.
    Joe baru je tulis kisah Buat Duit RM100 Sehari Dengan Mudah Dari Program Affiliate Part 1My Profile

    1. TehR says:

      ooo macam tu pulak ke?

  14. daddydee says:

    Penah try tp direject…
    daddydee baru je tulis kisah Jangan Beli Ebuku Teknik SEO Merah JambuMy Profile

    1. TehR says:

      boleh cuba lagi nanti, bro

  15. hafiz says:

    dah tengok dah bro…kreatifnya..
    hafiz baru je tulis kisah Tazkirah Jumaat 15My Profile

  16. kalau lepas 12 malam biasanya kurang sesuai ditonton oleh kanak2 dan biasanya kategori 18sx..

    ganas sgt ke video yg bro buat. heeeee
    Hairul Hissam baru je tulis kisah Nak Hadiah & Duit Raya Tak? Jom Sertai Kuiz ‘Saya suka baca blog hairul.com kerana…….’My Profile

  17. titan says:

    haruslah keluar waktu tengah malam dan pagi buta. Agar tak ramai orang tengok video tu.

    Taktik nuffnang, innity dengan komli. Sama aje dari dulu sampai sekarang. haha
    titan baru je tulis kisah Apa kebaikan makan Petola?My Profile

  18. Hafizul says:

    Hehe..yang saudara SOp memang saya dah tengok..hehe..selamber dia je..hehe
    Hafizul baru je tulis kisah Tips Semasa – Cinta Itu Luar BiasaMy Profile

  19. babycomel says:

    tengok dah.. ahha, switch to U =)
    babycomel baru je tulis kisah Baju Melayu Aaron Aziz Di Jakel Seluruh MalaysiaMy Profile

  20. Lynn says:

    Tak berkesempatan lagi nak tengok.
    Lynn baru je tulis kisah AnisRahim cari Lynn Munir di Google PlusMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun