Kerja Part Time Online Di Rumah

Info Mengenai Kerja Sambilan Jobdirumah :

PRU13 dah pun berlalu. Rakyat Malaysia menunggu pula ketibaan bulan Ramadhan atau bulan puasa dan seterusnya hari raya. Bukan orang Islam sahaja, bahkan kaum lain terutamanya peniaga turut sama menanti. Mereka menanti keuntungan dan mencari sumber pendapatan mereka.

Kita juga boleh mencari sumber pendapatan sampingan walau pun hanya dengan berada di rumah. Cari kerja sambilan dan lakukan di rumah tanpa terpaksa keluar rumah. Duit dapat dan tanggungjawab pula tak terabai.

duitSalah satu program yang makin dipercayai ialah jobdirumah. Program dari Jobdirumah.Com ini menyediakan khidmat asas latihan dalam bentuk tulisan dan tutorial dalam bentuk video. Penerangan tentang bagaimana cara dan di mana untuk mencari kerja sambilan dari sumber-sumber yang dipercayai.

Semestinya hanya untuk siapa yang berminat dengan beberapa syarat mudah untuk menyertainya.

  • Asas komputer & internet
  • Microsoft Office (Words & Excel)
  • Boleh menulis, membaca & faham Bahasa Inggeris
  • Ada Komputer/Laptop
  • Ada talian internet
  • Umur 18 tahun keatas
  • Boleh bekerja tanpa pengawasan

Jobdirumah bukan scam dan bukan sistem piramid. Anda tidak perlu risau kerana respon yang diterima daripada mereka yang sudah menyertainya sangat positif. Pihak jobdirumah maklumkan, mereka hanya memberikan panduan untuk mencari dan memohon kerja secara sambilan di rumah.

Apa yang penting ialah jangan malas untuk berusaha. Perahu sudah di air, pengayuh sudah di tangan. Antara mahu atau tidak sahaja lagi sama ada untuk join atau tidak jobdirumah ini.

Pada yang berminat mencuba kerja sambilan / part time bersama jobdirumah boleh KLIK DI SINI.

TehrDemikian kisah 'Kerja Part Time Online Di Rumah' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


One Comment

  1. ros says:

    Assaamualaikum… Sy mmg tgh cari kerj dari rumah. Sy betul2 nak tau boleh dipercayai ka? Sbb kena yuran rm50, bg saya besar nilai rm50 tu.

    Harap dapat membantu. Trima kasih ya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun