Keputusan SPM 2011

kpmHampir setengah juta [468,808] calon mendatar dan menduduki Sijil Pelajaran Malaysia [SPM] pada tahun 2011 yang mana keputusannya akan diumumkan pada 21 Mac ini.

Berdebar? Sudah semestinya ramai yang berdebar dan tentu juga ada yang tidak merasa apa-apa. Ada yang tidak menduduki peperiksaan pun, hanya sekadar mendaftar sahaja.

Calon-calon sekolah boleh mendapatkan keputusan SPM di sekolah masing-masing sementara calon persendirian pula boleh menghubungi Jabatan Pelajaran Negeri [JPN]. Calon-calon juga boleh mendapatkan keputusan masing-masing melalui perkhidmatan mySMS dengan menaip SMS jarak kadpengenalan jarak angkagiliran dan hantar ke 15888.

TehrDemikian kisah 'Keputusan SPM 2011' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


3 Comments

  1. suri says:

    spm masa tu nak amik rasa sejuk seram heeee

  2. suri says:

    ada sorg anak sedara sy amik result ni harap2 gempk ar heeee

  3. akubiomed says:

    Ibubapa pelajar yang menunggu keputusan SPM tentu lebih berdebar daripada anak mereka. :-)
    akubiomed baru je tulis kisah Membidik di Pesta Belon Udara Panas Putrajaya 2012My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun