Keputusan Malaysia Vs Bahrain

malaysia vs bahrainMalam ini Malaysia akan menentang Bahrain di Stadium Shah Alam. Dua pasukan terbaik kumpulan akan layak secara automatik ke pusingan akhir Piala Asia 2015 yang akan di adakan di Australia.

Bolehkan Malaysia layak secara automatik?

Tiga pasukan dalam Kumpulan D masih mempunyai peluang untuk layak secara automatik iaitu Bahrain, Qatar dan Malaysia. Dan peluang Malaysia akan lebih cerah kiranya dapat mengumpul 6 mata dengan mengalahkan Bahrain malam ini.

Apa peluang Malaysia kalau kalah kepada Bahrain?

Peluang Malaysia masih ada kiranya kalah kepada Bahrain malam ini tetapi akan menjadi sedikit pudar. Untuk layak sebagai pasukan tempat ketiga terbaik daripada 5 kumpulan yang sedang bersaing juga sukar.

Keputusan Malaysia Vs Bahrain.

Tak ada cara lain untuk dapatkan keputusan dengan cepat. Korang mesti menonton live streaming atau siaran langsung perlawanan Malaysia vs Bahrain malam nanti.

TehrDemikian kisah 'Keputusan Malaysia Vs Bahrain' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


17 Comments

  1. Jangan menjadi korban sempena raya korban ni dah la. Hehe. Harap boleh la menang.
    Hazmin Hamudin baru je tulis kisah Selamat Hari Raya Aidiladha 2013My Profile

    1. Nazri says:

      harimau sepatutnya tak leh bt korban .. cayyo harimau malaya
      Nazri baru je tulis kisah Godaan Pasembor Padang KotaMy Profile

  2. Lyn™ says:

    Setakat malam ni jam 10.15pm keputusan seri 1-1. Ok juga tu.

  3. zool says:

    seri 1-1 .. masih ada peluang ni
    zool baru je tulis kisah Hotel Karavan di JermanMy Profile

  4. cikgu naman says:

    first half tenggelam terus kita

    apa²pun masih ada peluang lagi ni…moga² boleh pergi jauh lagi
    cikgu naman baru je tulis kisah 15GB internet 4G dengan RM69 sebulanMy Profile

  5. onlajer® says:

    ok lah seri , yang penting tak kalah hehe
    onlajer® baru je tulis kisah Lafaz Takbir Dua Hari RayaMy Profile

  6. hafiz says:

    Okaylah dapat 1 mata
    hafiz baru je tulis kisah From nothing to somethingMy Profile

  7. wazy says:

    tahniah buat Malaysia,dapat juga 1 mata
    wazy baru je tulis kisah Wordless Wednesday #77My Profile

  8. papa mifz says:

    tugasan lebih getir menanti pasukan Malaysia selepas nih…
    papa mifz baru je tulis kisah Pengalaman di Little Big ClubMy Profile

  9. Khidhir says:

    seri je.. nasib sempat score 1..
    Khidhir baru je tulis kisah KeePass Cara Alternatif Menyimpan PasswordMy Profile

  10. titan says:

    patut leh menang malam tadi..
    titan baru je tulis kisah Kaklong sayang orang tak?My Profile

  11. profhariz says:

    Apa perancangan malaysia selepas ni?
    Kena usaha lebih gigih la jawabnya.
    profhariz baru je tulis kisah Penyakit Jantung Koronari dan Pilihan RawatanMy Profile

  12. hafizmd says:

    seri…satu mata yg cukup mahal tapi takde makna kalau kalah kat bahrain nanti

    harap coach raja dapat susun balik pemain yg lebih bagus nanti…
    hafizmd baru je tulis kisah Kelayakan Piala Asia 2014. Masih Ada Peluang?My Profile

  13. Hafizul says:

    Tahniah buat pemenang..hehe
    Hafizul baru je tulis kisah Surat Cinta PiahMy Profile

  14. Rina says:

    Tahniah buat Malaysia dapat poin 1 karena seri. Semoga dipertandingan selanjutnya bisa menang. semangat …
    Rina baru je tulis kisah The MySQL Extension is Deprecated And Will Be Removed From PHP ProgrammingMy Profile

  15. tahniah malaysia seronok tengok match ni
    Khairul Zamri baru je tulis kisah Video BrosurMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun