Kelayakan Piala Asia 2015 | Peluang Harimau Malaya

Peluang Harimau Malaya dalam Kumpulan D bersama Qatar, Bahrain dan Yaman. Sejujurnya adakah peluang Malaysia cerah, samar-samar atau gelap?

Menjelang Kelayakan Piala Asia Australia 2015 ini Harimau Malaya diundang kecederaan pemain utama. Kita juga kalah 0-3 dalam persahabatan dengan Iraq pada 01.02.13 lepas.

Kumpulan D

Ranking Dunia Ranking Asia Negara
106 11 Qatar
117 13 Bahrain
158 26 Malaysia
165 30 Yaman

Perlawanan Qatar vs Malaysia pada 06.02.13 jam 11:30 malam waktu Malaysia akan berlangsung di Stadium Al-Sadd, Doha. Apa peluang Harimau Malaya dan apa harapan anda sebagai peminat dan rakyat Malaysia? Kalah, seri atau berjaya mencipta kemenangan?

TehrDemikian kisah 'Kelayakan Piala Asia 2015 | Peluang Harimau Malaya' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


9 Comments

  1. azwan says:

    peluang tak besar mana. tipis rasanya. persahabatan dengan iraq pun kalah.
    OK, itu eksperimen. sebab ramai yang pemain pilihan utama cedera. so boleh anggap keserasian tak ada.

    malaysia berada dalam kumpulan yang sukar. qatar dan bahrain pilihan. tapi yaman pun kita tak tahu kekuatannya.

    ni tahap asia, tahap asia tenggara tahun lepas pun kita tak lepas. so memang agak sukar lah cabaran harimau malaya dalam kempen piala asia ni
    azwan baru je tulis kisah Misteri Badri RadziMy Profile

  2. kalau ikut ranking, qatar adalah separuh lebih hebat dari malaysia. but who knows kan?
    Rapunzeel Cikilolo baru je tulis kisah rumah yang dijadikan pejabat. yeay~!My Profile

  3. akubiomed says:

    Saya tidak menaruh harapan tinggi kepada pasukan Harimau Malaya memandang ramai pemain tonggak tersenarai didalam senarai kecederaan.
    akubiomed baru je tulis kisah Sudah cukup sudah dengan spammerMy Profile

  4. Wan Fauzi says:

    malaysia dlm group susah jugak…
    Wan Fauzi baru je tulis kisah Motivasi Atau TindakanMy Profile

  5. Travel-Zoom says:

    harap2 malaysia dpt ke pusingan kedua…
    Travel-Zoom baru je tulis kisah Three Tips for Traveling HealthyMy Profile

  6. de engineur says:

    Psikologi. Harap pemain tidak terlalu memandang tinggi pada Qatar, sekadar respect tu cukuplah. Jgn plak rasa rendah diri nanti belum berperang dah kalah
    de engineur baru je tulis kisah Green message of SERASI ProgrammeMy Profile

  7. Mengharap kejayaan untuk skuad Harimau Malaya

    Zoo Negara ada beruang,
    Membuat sarang di pohon ara
    Harimau Malaya turun berjuang,
    Mengharap kejayaan demi Negara.

  8. zool says:

    agak sukar kalau berdasarkan prestasi dan pemain semasa ni
    zool baru je tulis kisah Nazmi pulang ke Malaysia ?My Profile

  9. titan says:

    sekurangnya kena cari 2 kemenangan. 1 seri. walaupun sukar.
    titan baru je tulis kisah 10 Blogger Terbaik Malaysia.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun