KELANTAN vs PERSEBAYA

KELANTAN 1-1 PERSEBAYA
KELANTAN 2-3 PERSEBAYA

perlawanan untuk kali kedua
kalah pula dengan persebaya
kelantan dua persebaya tiga
setelah seri pertemuan pertama

piala permai

apa nak jadi penyandang juara
tahun depan cabaran berganda
bolehkah nanti menakluk asia
atau pun kekal di persada liga

TehrDemikian kisah 'KELANTAN vs PERSEBAYA' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


19 Comments

  1. ciksembang says:

    pasal bola pun boleh jadi pantun.. nak gak tanya macam mana idea berpantun ni ada je kat minda
    ciksembang baru je tulis kisah Kegayatan dengan kereta kabel LangkawiMy Profile

    1. tehr says:

      payah juga nak cerita ni, cs
      ayat2 tu datang dengan sendiri je
      tak tahu macam mana

      1. surihati_ku says:

        ada aura dtg mlm tadi kt laptop bro eee
        surihati_ku baru je tulis kisah Doa Ketika dan Selepas BersinMy Profile

  2. zulkbo says:

    salam..
    saja sembunyikan taring tu..
    tunggulah sekejap masa nanti
    ada yang kena belasah..he he
    zulkbo baru je tulis kisah Persoalan Cinta Ini : Luahan AnonymousMy Profile

    1. tehr says:

      salam kembali
      harap2nya macam tu la, zul
      yang aku takut, taring dah tercabut je :D

  3. ohcikgu says:

    ehh..camana leh kalah plak nih. tak best aa..
    ohcikgu baru je tulis kisah Yuran Sekolah 2012 dimansuhkan.My Profile

    1. tehr says:

      memang tak best sangat ni

      1. surihati_ku says:

        asal kalah tak baca doa ker?
        surihati_ku baru je tulis kisah Doa Ketika dan Selepas BersinMy Profile

  4. yas says:

    Kira tak de rezeki tuk team Kelantan je la bro…
    yas baru je tulis kisah Bantulah Adik Ini – Tabung Harapan Annisa dan AnnurMy Profile

    1. tehr says:

      memang tak ada rezeki
      tapi kalau nak main piala afc
      kelantan kena la menang gak lawan pasukan luar

  5. Encik Mus says:

    tak sempat menonton di tv semalam.
    lain kali cuba lagi..
    Encik Mus baru je tulis kisah Nombor Plat SAB4H Milik Yang Di-Pertua Negeri SabahMy Profile

    1. tehr says:

      lawan pra usim ni, mus
      tak hangat lagi

  6. shraqs says:

    Padang teruk sangat la. Tengok pun tak best
    shraqs baru je tulis kisah Someone Sent You $$$My Profile

    1. tehr says:

      mungkin juga
      tapi kelantan pun bukan tak biasa main dalam padang teruk

  7. floyd says:

    sang kancil merah kena gigit ngan buaya kuning lah tu…hehe
    floyd baru je tulis kisah Renewal Energy Sector to Create 50,000 jobsMy Profile

    1. tehr says:

      haha
      tak sempat nak cari idea tipu buaya

      tapi aku masih yakin
      kelantan akan kembali menyengat

  8. titan says:

    huh, kalah pula…

    1. tehr says:

      tu la
      memang tak kacak kalau kalah
      huhu

  9. Panjang akal otak geliga
    kuat berlari cepat penat
    kelantan dua persebaya tiga
    Kalah bukan teruk sangat

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    tip hadapi temprature naik kereta
    azli.afzainizam baru je tulis kisah Tip periksa kerosakan dan Servis RadiatorMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun