Kelantan vs Johor FC

Kelantan [2] vs [1] Johor FC
Dengar cerita kelantan menang lagi dalam perlawanan minggu ketiga Liga Super 2012 ni. Tahniah dari aku kepada Kelantan dan kepada aku juga sebagai peminat bola sepak Kelantan. :D

Keputusan penuh Liga Super 17.01.2012 adalah seperti berikut:

Felda United 1  -  0 Selangor
Kelantan 2  -  1 Johor FC
Perak 2  -  1 Negeri Sembilan
PKNS 0  -  0 Kedah
Sarawak 0  -  1 Terengganu
Singapura LionsXII 2  -  1 Kuala Lumpur
T-Team 0  -  0 Sabah

Dengar cerita juga Effa Owana malap sikit kali ni. Takkan dah habis gas, kan? Aku percaya dia akan mengganas lagi nanti. Musim liga masih panjang.

TehrDemikian kisah 'Kelantan vs Johor FC' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


7 Comments

  1. fiezaradzi says:

    tahniah buat kelantan.. wpun tean negeri tak masuk, gembira buat kawan2 penyokong negeri lain.. huhuhu…bilalah pulau pinang nak naik liga balik ni???
    fiezaradzi baru je tulis kisah Sepi Tanpa Cinta, Sunyi Tiada BeritaMy Profile

  2. yas says:

    Pahang x de…Felda pun okeh dah tue…hehehe
    yas baru je tulis kisah Wordless Wednesday – Doa Harian 5 Kali sehariMy Profile

  3. titan says:

    skurangnya, effa sumbat gol tauu. hehe..
    titan baru je tulis kisah Komisen ke 13 dari InnityMy Profile

  4. floyd says:

    Selain drp team Sabah, i mmang minat ngan team Kelantan.

    Sama gak ngan BPL, I ni die hard MU fan tapi selain drp tu I jeling2 gak team QPR tu
    floyd baru je tulis kisah Life, 100 Years From NowMy Profile

  5. ghost writer says:

    kemenangan Lions XII dimasukkan ke dalam espnews(astro).siap diberikan ucapan tahniah lagi.result perlawanan liga super yg lain,hampeh tak masuk.biasa lah,singapore.
    ghost writer baru je tulis kisah menyelimuti tubuh telanjang dengan kabus pagiMy Profile

  6. baju kurung sangat lawa
    keronsang suasa batu geliga
    Johor FC janganlah kecewa
    pasukan Kelantan unguli liga

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    prosedur motorsikal naik flight

  7. Khidhir says:

    johor fc kalah pulak..
    Khidhir baru je tulis kisah 5 Antivirus TerbaikMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun