Kedah vs Kelantan

Kedah [0] vs [3] Kelantan

danny antwiAkhirnya Danny Antwi jaringkan gol untuk Kelantan ketika The red Warriors mengalahkan Kedah 3-0 malam tadi. Nampaknya kali ini Antwi dapat juga menutup mulut pengkritik yang mengatakan beliau kurang memberi kesan kepada pasukan.

Gol pertama Kelantan dijaringkan oleh Mohammed Ghaddar menerusi tendangan penalti. Gol kedua oleh Norshahrul [Mat Yo] dan Antwi memberikan gol ketiga kepada Kelantan apabila pantas mengambil kesempatan atas kesilapan barisan pertahanan Kedah.

kelantan vs kedah

Kemenangan ini meletakkan Kelantan di persada Liga Super 2012 sekurang-kurangnya untuk sehari kerana pada 20.1.2012 hanya ada satu perlawanan sahaja. Tahniah untuk Kelantan The Red Warriors.

Gomo Klate Gomo.

TehrDemikian kisah 'Kedah vs Kelantan' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


5 Comments

  1. mie says:

    fuh!!
    3-0, no komen la…
    padahal team kedah dah tewas..
    ehehehee
    mie baru je tulis kisah "KFC Celebration Bucket" Pengganti Kek Hari JadiMy Profile

  2. yas says:

    Tahniah buat Kelantan…aku dpt gak la jeling2 kt tv masa last2 minute game nih…(time tgh oder makan)…nk tergelak tgk keeper Kedah tu…last2 gol jugak…hehe
    yas baru je tulis kisah Ally Iskandar Bernikah – Tahniah!!!My Profile

  3. akubiomed says:

    Kenapa pasukan Kedah macam langkah longlai. Gagal memberi saingan ditahap yang sepatutnya.
    akubiomed baru je tulis kisah Pulau Pinang mengamit kenangan lamaMy Profile

  4. ghost writer says:

    pengurus kedah pulak diminta letak jawatan sehingga kecoh di luar stadium.
    ghost writer baru je tulis kisah menyelimuti tubuh telanjang dengan kabus pagiMy Profile

  5. Puteri bungsu telah dipinang
    Puteri sulung masih bersendirian
    Kedah akur Kelantan menang
    Percaturan hebat dua jagoan

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    Diy neon Ledd Strip pada kereta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun