pondokkecil cahayacinta akubiomed
tak kenal maka tak cinta
dululainsekaranglain sudais-sudais apacerita
tehramuan

Kata-Kata Indah Menggoda Untuk Blogger Wanita?

Memang sangat tak patut kalau kata-kata indah menggoda hanya untuk blogger wanita yang comel-comel saja. Blogger lelaki kacak tak terkalah juga suka kepada kata-kata indah. Sejuk je rasa hati mendengarnya. Tambah-tambah lagi bila kata-kata indah itu datangnya dari bibir seorang yang bergelar isteri. Tak gitu ke?

Berbedak merah seluruh pipi,
Menambah celak di mata kiri;
Ungkapan indah penyejuk hati,
Terkadang tidak diambil peduli.

Tapi apa yang aku nak kisahkan ini kata-kata indah menggoda yang TIDAK disukai oleh blogger lelaki dan wanita. Huhuhu… Jom kita sama-sama nikmatinya bersama.

  • I’m really enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme?
  • Hi, i think that i saw you visited my weblog so i came to “return the favor”. I am attempting to find things to enhance my website! I suppose its ok to use a few of your ideas!!
  • Excellent blog you have got here.. It’s difficult to find good quality writing like yours nowadays. I truly appreciate people like you!
  • I’ve been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me.
  • What’s up, I check your new stuff like every week. Your humoristic style is awesome, keep up the good work!

i love uRasanya cukuplah 5 pilihan kata-kata indah menggoda untuk korang baca hari ini. Bacaan seterusnya korang boleh tanya Encik Akismet atau cari dalam folder spam blog korang. :D

Fikirkan apa yang positif sahaja. Kadang-kadang komen spam juga ada maklumat berguna untuk kita.

TehrDemikian kisah 'Kata-Kata Indah Menggoda Untuk Blogger Wanita?' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Sebarang teguran dan cadangan boleh ditinggalkan pada ruangan komen dibawah.



32 Comments

  1. titan says:

    penat hari-hari. kena padam manual. huh.
    titan baru je tulis kisah Tips Buat Duit dengan Blog dari Seminar DenaihatiMy Profile

    1. TehR says:

      dah jadi tugas harian la pulak, bro

      1. titan says:

        itulah. penat gak kekadang. haha
        titan baru je tulis kisah Tips Buat Duit dengan Blog dari Seminar DenaihatiMy Profile

        1. hafizmd says:

          hahaha..ambe tgk sekali imbas jer..kalau ada avatar, baru ambe tgk lagi sekali…kalau tak, kasi empty spam jer…hehee
          hafizmd baru je tulis kisah Cukup 100!My Profile

          1. Nasib kome ada gambo ye dok -_-
            Izzuddin Fauzi baru je tulis kisah Blogger Kontest: Tanah ArabMy Profile

    2. suri says:

      ingt komen yang original rupanya palsu semata ahaks
      suri baru je tulis kisah Oi !! Si Tong GMy Profile

  2. azura says:

    spam la yang buat papankekunci.com down dulu…erm

    1. TehR says:

      tu la pasal
      kadang2 buat geram kita bergelombang

      1. hafizmd says:

        bro rohaizad ada tulis, spam ni boleh kacau kekacakan blog kita di mata google =)
        hafizmd baru je tulis kisah Cukup 100!My Profile

    2. suri says:

      azura sabarlah semua itu dugaan sb seorang blogger
      suri baru je tulis kisah Tersumbat !My Profile

  3. akubiomed says:

    Kata-kata spammer cuba memikat hati. :-)
    akubiomed baru je tulis kisah LIVE LIFE LARGE LG’s blogger eventMy Profile

    1. TehR says:

      susunan ayat memang tak terkalah :D

      1. hafizmd says:

        kalau tak tahu, silap hari, dilepaskan masuk
        hafizmd baru je tulis kisah Cukup 100!My Profile

    2. suri says:

      ab
      tak suka bro heee sb penipu le kita jadi tertipu heee
      suri baru je tulis kisah Semacam Aku Tidak Boleh Fokus Pada Blog Lagi..My Profile

  4. jal says:

    heheheh memang dah biasa kata2 comel molek macam tu, kadang2 lawak pon ada komen tak kena entri hahaha
    jal baru je tulis kisah Jangan Parking Suka HatiMy Profile

    1. TehR says:

      ada juga ayat2 mereka secara umum
      macam kena je dengan apa yang kita tulis
      memang menggoda kalbu, bro

  5. sayang betul la bila komen2 yg indah dan puitis ini masuk ke spam komen.. heee
    Hairul Hissam baru je tulis kisah Ramai Kena Tipu Ribuan Ringgit Di Internet. Jom Baca Kisah MerekaMy Profile

    1. TehR says:

      haha
      mereka menang pandai memilih perkataan

      1. suri says:

        macam nak pilih calon suami atau isteri
        suri baru je tulis kisah Gian, Sangat Kemaruk. .My Profile

    2. suri says:

      hee , terkadang komen yg berkualiti pun ada tersumbt skli dlm spam asal eh heee
      suri baru je tulis kisah Sejujurnya Aku Memohon..My Profile

  6. Ann says:

    hahaha.. tergoda you…

    Eh tengok spam tu memang menyampah. buat orang excited tengok komen, tau tau.. ceh!
    Ann baru je tulis kisah Reason to blog again!My Profile

  7. Amirez says:

    selalu dapat kata2 pujian tak ikhlas ni hehe
    Amirez baru je tulis kisah Sekitar di Pesta Wau Antarabangsa Kelantan 2013My Profile

  8. kakiblog says:

    ambil dari sudut positif….bahawa bahasa mereka guna cukup mengoda sekali.
    kakiblog baru je tulis kisah Tolong Cerita Tentang Pagerank (PR)My Profile

  9. Hairul Azni says:

    Kategori ayat2 komen menggoda yang menyakitkan hati..
    Hairul Azni baru je tulis kisah Pemenang Top Komentor Mei 2013My Profile

  10. khairil says:

    ayat2 menggoda secara umum yg dicopy paste dari blog ke blog. yg pelik semua bunyi lebih kurang same je, hehe.
    khairil baru je tulis kisah Ngeri: Roller Coaster Yang Direka Untuk Membunuh PenumpangMy Profile

  11. hafizmd says:

    Komen2 camni mmg selalu masuk pakcik akismet…nasib jugak ada pakcik ni…kalau tak jenuh nak tapis
    hafizmd baru je tulis kisah Cukup 100!My Profile

    1. Tapi kadang2 ada jugak sek2 kita kene tangkap dengan pakcik akismet niee.. Jangan buang terus – semak satu kalley~
      Izzuddin Fauzi baru je tulis kisah Blogger Kontest: Tanah ArabMy Profile

  12. Dja@SisHaza says:

    hari ni saje dengar 200 lebih kata2 indah menggoda… huh bukan tergoda, loya jadinya :(
    Dja@SisHaza baru je tulis kisah TAWARAN DARI WEECLICKS .COMMy Profile

  13. Dah agak dah – SPAM belake… -_-
    Izzuddin Fauzi baru je tulis kisah Blogger Kontest: Tanah ArabMy Profile

  14. Rina says:

    kata2 sanjungan seperti itu biasanya mudah sekali terjaring oleh akismet
    Rina baru je tulis kisah Create Simple CSS Tooltips Using Title AttributeMy Profile

  15. hahaha..ayat-ayat ni memang popular..ada je delete..hehe

  16. Hafizul says:

    hahahaha..ingtkan apalah tadi..baru faham daaa
    Hafizul baru je tulis kisah Wordless Wednesday #54 – Yeahh I Know, Im Not Your ChoiceMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
Apa guna mandi pagi,
Kalau jirus badan tak dicuci;
Apa guna ranking blog tinggi,
Jika content lucah dan mencaci.
pantun
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar