pondokkecil cahayacinta akubiomed
tak kenal maka tak cinta
dululainsekaranglain sudais-sudais apacerita
tehramuan

Jersi Baru Kelantan

Jalan-jalan cari jalan sekitar alam maya, jumpa pula gambar jersi baru yang akan dipakai musim ini oleh pasukan bola sepak Kelantan. Khabarnya 2 jersi baru untuk digunakan di gelanggang lawan dan 2 jersi baru lagi untuk perlawanan di tempat sendiri. Wah, kaya… kaya… Tu tak termasuk jersi Piala AFC, yang dah tentu lebih hebat.

jersi-baru-kelantan

red warriors team kelantan
berjersi baru segak bergaya
gege riuh mencipta kejutan
bersih menyapu semua piala

Meriah… meriah. Khabarnya juga skuad The Red Warriors, Kelantan diminta untuk ‘sapu’ bersih piala yang dipertandingan tahun ini. Bawa semua sekali pulang ke Kota Bharu. Wah, kalaulah Kelantan berjaya membawa pulang semua piala pertandingan termasuk Piala AFC, rasanya Stadium Baru Kelantan yang sedang ditunggu-tunggu peminat akan segera tegak berdiri. :D

Selamat berjuang The Red Warriors, moga-moga hidup kita terus gembira musim ini.

TehrDemikian kisah 'Jersi Baru Kelantan' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Sebarang teguran dan cadangan boleh ditinggalkan pada ruangan komen dibawah.



22 Comments

  1. zulkbo says:

    salam..
    moga menaikkan semangat
    pemain bila pakai jersi baru
    ni nanti..bakal juara musim
    depan :)
    zulkbo baru je tulis kisah Sahar Gul Didera Mertua Kerana Enggan Jadi PelacurMy Profile

    1. tehr says:

      salam kembali
      semangat tengah berkobar ni :D

  2. padin says:

    hehe merah, dengan kuning… heh,
    padin baru je tulis kisah Bab 4 : My E-DayMy Profile

    1. tehr says:

      haha
      jangan la ada yang pakai seluar merah baju kuning :D

  3. yas says:

    Selamat berjuang skuad gomo kelate gomo…
    tahniah gak tuk pahang sbb dh boleh se piala..hehehe buat pembakar semangat la tue…

    erkkk….komen suda lali tajuk maa…sori bro..:)
    yas baru je tulis kisah Isu Mahasiswa UPSI ditahan – Kronologi Drama SiswaMy Profile

    1. tehr says:

      ya la
      pahang dah pun dapat satu piala
      tahniah untuk rakan2 di pahang

    2. nurmisnan says:

      hik3.. sesekali interprem apa salahnyer…
      nurmisnan baru je tulis kisah Bulan sambut 2012My Profile

  4. Amirez says:

    menarik jersi baru TRW ni tapi rasanya jersi lama lagi nampak garang :) harap2 impian untuk bina stadium baru TRW terlaksana…kalau tak silap dekat je dengan rumah aku hehe

  5. ohcikgu says:

    wah, merah kuning. macam baju selangor dah pula..
    ohcikgu baru je tulis kisah Ustaz Azhar Idrus – Soalan yang TIDAK perlu ditanya.My Profile

  6. nurmisnan says:

    kuling melah… wahhhh meriah lohhh… hik3
    Nama Red Warriors team.. dasat2.. kalau nama
    gagah, game pun mesti lebih gagah… teruskan..
    nurmisnan baru je tulis kisah Bulan sambut 2012My Profile

  7. Melatiqistyna says:

    Wahhh…. Meriah kaler… Smart apex… Hehehe
    Melatiqistyna baru je tulis kisah Persatuan seniman Malaysia buat laporan polisMy Profile

  8. b3njy says:

    Wow ! jersey warna kuning tu macam smart jeee … lawa jersey tu kan …. kalau ada duit nak buat koleksi tu …. hehehe
    b3njy baru je tulis kisah BLOGGER PILIHAN DISEMBER 2011My Profile

  9. b3njy says:

    Kira dashyat tu azam mereka tu cikgu nak sapu bersih piala … cayalah …
    b3njy baru je tulis kisah BLOGGER PILIHAN DISEMBER 2011My Profile

  10. b3njy says:

    Tetapi kalau mereka julang juga piala AFC lagi gempak … secara tidak langsung akan menaikan juga nama Malaysia.
    b3njy baru je tulis kisah BLOGGER PILIHAN DISEMBER 2011My Profile

  11. b3njy says:

    Tidak mustahil tahun ni mereka akan julang lagi liga super … harap2 pemain import juga bukan sekadar memenuhi kuota sahaja … malulah kan … :D
    b3njy baru je tulis kisah BLOGGER PILIHAN DISEMBER 2011My Profile

  12. b3njy says:

    Yang pastinya pasukan Selangor pasti ingin merebut kembali piala liga super tu lagi jurulatih baru mereka yang mempunyai track record yang cukup baik bersama Terengganu tahun 2011.
    b3njy baru je tulis kisah BLOGGER PILIHAN DISEMBER 2011My Profile

  13. akubiomed says:

    Jersi baru akan beri semangat baru kepada pasukan Kelantan.
    akubiomed baru je tulis kisah Cahaya bergemelapan di i-cityMy Profile

  14. pagi pagi gosok baju
    pakai stokin kasut sukan
    cantik baju terus maju
    moga mara juara disasarkan

    semoga hari mendatang lebih baik dan semoga tercapai apa yang diimpikan :)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    goodbye 2011 and welcome 2012
    azli.afzainizam baru je tulis kisah Tip periksa kerosakan dan Servis RadiatorMy Profile

  15. Cik Siti says:

    baju baru semangat pun kena baru…. barulah seiring dan sejalan…
    Cik Siti baru je tulis kisah Selamat Maju Jaya…..My Profile

  16. cik tom says:

    gomo klate gomo..heee
    cik tom baru je tulis kisah Hidup Ini Tidak Semudah ABCMy Profile

  17. Norizwan says:

    smat btol jersi baru ni….memang nampak gagah kelantan ni…
    Norizwan baru je tulis kisah Cerita lawak kita untuk hilangkan tensionMy Profile

  18. Ad-Dien says:

    Tahniah kelantan dengan jersi baru..tahun ini saingan liga super pasti sengit buat kelantan..hehe

    p/s- pahang juara piala raja-raja..huhu
    Ad-Dien baru je tulis kisah Tahun Baru 2012 Dan Pendapat Hukum MenyambutnyaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
Apa guna mandi pagi,
Kalau jirus badan tak dicuci;
Apa guna ranking blog tinggi,
Jika content lucah dan mencaci.
pantun
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar