Jadual SPM 2011

cermin-mataJadual SPM tak ada ke, Mr Teh?

Ada ni, ada. Nanti kejap nak buat table. :D Tak berapa lama lagi nampaknya Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia [SPM] 2011 akan menjelang. Hari pertama SPM ialah pada 14.11.2011 hari Isnin dan hari terakhir pula ialah 14.12.2011 hari Rabu. Ada yang ambil SPM ke tahun ni?

ISNIN14.11.2011 08:00 pg — 10:15 pg Bahasa Melayu Kertas 1
02:00 ptg — 04:30 ptg Bahasa Melayu Kertas 2
SELASA15.11.2011 08:00 pg — 09:45 pg Bahasa Inggeris Kertas 1
10:30 pg — 12:45 tgh Bahasa Inggeris Kertas 2
RABU16.11.2011 08:00 pg — 09:00 pg Sejarah (Aneka Pilihan) Kertas 1
10:00 pg — 12:30 tgh Sejarah Kertas 2
KHAMIS17.11.2011 08:00 pg — 09:15 pg Metamatik (Aneka Pilihan) Kertas 1
10:00 pg — 12:30 tgh Metamatik Kertas 2
ISNIN21.11.2011 08:00 pg — 10:00 pg Pendidikan Islam Kertas 1
11:15 pg — 12:55 tgh Pendidikan Islam Kertas 2
RABU23.11.2011 08:00 pg — 10:00 pg Metamatik Tambahan Kertas 1
02:00 ptg — 04:30 ptg Metamatik Tambahan Kertas 2
KHAMIS24.11.2011 08:00 pg — 09:15 pg Fizik (Aneka Pilihan) Kertas 1
10:00 pg — 12:30 tgh Fizik Kertas 2
02:00 ptg — 03:30 ptg Fizik (Amali Bertulis) Kertas 3
SELASA29.11.2011 08:00 pg — 09:15 pg Kimia (Aneka Pilihan) Kertas 1
10:00 pg — 12:30 tgh Kimia Kertas 2
02:00 ptg — 03:30 ptg Kimia (Amali Bertulis) Kertas 3
RABU30.11.2011 08:00 pg — 09:15 pg Biologi (Aneka Pilihan) Kertas 1
10:00 pg — 12:30 tgh Biologi Kertas 2
02:00 ptg — 03:30 ptg Biologi (Amali Bertulis) Kertas 3

Jadual lengkap boleh di dapati di SINI. Moga-moga adik-adik yang mengambil SPM tahun ini nanti akan beroleh kejayaan yang cemerlang. Jangan lupa study dan jaga kesihatan. Buat suruhan Tuhan dengan ikhlas dan usah segan-segan berdoa kepadaNYA. Doa dalam Bahasa Melayu pun tak apa kerana DIA faham semuanya.

TehrDemikian kisah 'Jadual SPM 2011' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


29 Comments

  1. Dah dekat nak SPM, maknanya dah dekat nak CUTI SEKOLAH … ahak ahak…
    Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah Gambar Untuk Web Dan Gambar Untuk CetakanMy Profile

    1. Mus says:

      nak bercuti ke mana tu nanti bro?
      Mus baru je tulis kisah Lobster Harga Murah Di Pulau Jambongan, Paitan, SabahMy Profile

      1. tehr says:

        aku, rasanya tak balik sarawak hujung tahun ni
        mungkin hanya akan ke kuantan je

  2. padin says:

    kih3 pengalaman amik SPM mmg tak boleh lupa la..
    macam2 perasaan ada masa tu, nervous la, takut la,
    hehe.. tp tu bagi subjek yang bukan favourite la, cthnya english dan biologi keh3…
    padin baru je tulis kisah RinduMy Profile

    1. Mus says:

      memang betul tu..
      tekanan pada subjek bukan favorites ni memang tinggi..
      Mus baru je tulis kisah Binaan Lama Yang Wajib Dilawati Kalau Ke SandakanMy Profile

      1. tehr says:

        aku dulu pun macam tu, mus
        mp yang kita tak berapa minat, memang merosakkan mood :D

  3. abang tehr, rain amik SPM taun ni. wish me luck ao. maceyy.

    ngah pulun study ni. isk isk.. pas ni tak selalu datang dah la cini :P
    rainbowcloudy baru je tulis kisah some feeling can’t explain by wordsMy Profile

    1. padin says:

      Rain amik SPM kali ke berapa ni?
      kih3, anak2 dah beratur baru amik SPM? haihh
      padin baru je tulis kisah RinduMy Profile

      1. saje teman anak, amik sama-sama bawu cemangat lebey. hihik..

        abang PADIN DAIA jangan rindu-rinduan. adik nak pulun study :P

        (pelat pulak aku)
        rainbowcloudy baru je tulis kisah some feeling can’t explain by wordsMy Profile

        1. padin says:

          eh mana dapat gelaian DAIA plak ni keh3..

          1. datang dari rain laa, terkena virus jiwang rainbowcloudy maka lekatlah padin daia.

            ke suka nama padin botak .hihi
            rainbowcloudy baru je tulis kisah tudunglah makanan ituMy Profile

          2. tehr says:

            aku tak faham apa makna tu :D

            bagus juga rain temankan anak ambil spm
            siapa dapat keputusan lebaih baik nanti, dia belanja
            hehe

  4. Hadi Rofiee says:

    Alhamdulillah, terima kasih kerana berkongsi pautan itu. Sebelum ini, saya mencari juga untuk adik saya, namun terlupa pula melakukan carian semula. :-)
    Hadi Rofiee baru je tulis kisah Berani Gagal 2My Profile

    1. tehr says:

      sama2, bro
      aku ni tumpang meriahkan majlis je
      tahun ni tak ada pun anak ambil spm

  5. Mus says:

    nah.. jadual lengkap dah ni..
    jangan salah ambik paper pulak nanti..
    Mus baru je tulis kisah Lobster Harga Murah Di Pulau Jambongan, Paitan, SabahMy Profile

    1. tehr says:

      harap2 tak ada la yang tersalah daftar kertas
      menangis tak berlagu nanti, mus

  6. yas says:

    teringat kenangan aku mase amik SPM dulu2…hehehe
    yas baru je tulis kisah New Batman is Coming!!!My Profile

    1. tehr says:

      tempat jauh lagi dikenang, yas
      inikan pula tempat ambil periksa :D

  7. zik says:

    semoga berjaya!!! masih ada masa untuk repair atau adjust2 (study) lagi apa yang patut…
    zik baru je tulis kisah Have a nice day!! (blues monday)My Profile

    1. tehr says:

      betul tu, zik
      masih ada masa lagi buat adik2 kita
      walau pun tak banyak

  8. zulkbo says:

    salam..
    saya ada adik yang akan
    menduduki tahun nih…
    adik bongsu lelaki..entahlah..
    harap dia berjaya..
    zulkbo baru je tulis kisah Manusia Mencecah 7 Billion Orang : Anda Manusia Ke Berapa Di Dunia Ini?My Profile

    1. tehr says:

      salam kembali
      insya-allah adik saudara zul akan berjaya dengan cemerlang nanti

  9. Pacifista says:

    selamat aku tahun ni tak jaga spm.dah menanda pun dah kira baik dah :)
    Pacifista baru je tulis kisah Jadual Tangga Gaji Guru DG41 – SBPA Sistem Saraan Baru Perkhidmatan AwamMy Profile

    1. tehr says:

      part jaga periksa tu memang aku tak minat sangat
      ngantuk,
      memang tak boleh tahan aku kalau tak buat apa2

  10. Lampu picit mentol putih,
    buat suluhan diwaktu gelap;
    belajar betul-betul biar sampai letih,
    barulah prestasi akan jadi mantap.

    Studi semalaman dengan Hasbullah,
    Nak cover semua topik rasa tak sempat;
    Kejayaan datang dengan izin Allah,
    Kalau tak doa memang tak dapat.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    diy polishing crome sportrim
    azli.afzainizam baru je tulis kisah Tip periksa kerosakan dan Servis RadiatorMy Profile

    1. tehr says:

      isi kelapa dibuat sambal
      air kelapa enak rasanya
      lepas usaha kita tawakkal
      serah sahaja pada yang esa

  11. Norizwan says:

    teringat masa sekolah amik SPM….pakai cermin mata hitam sbb sakit mata…hehe…hati kering…malu giler woo….

  12. dnoBiz says:

    SPM pernak buat aku seram sejuk satu masa dahulu … :D
    dnoBiz baru je tulis kisah Gurauan – Dibelasah sepupu kerana GurauanMy Profile

  13. titan says:

    teringat masa study spm dulu..haha..
    titan baru je tulis kisah Komisen ke 8 dari 701panduanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun