Hadiah RM Untuk Komen

Hadiah wang untuk pengomen. Siapa yang tak mahu tak usahlah angkat tangan. Malam ini tiba-tiba aku terterjah ke blog Saudara Nazri. Rupanya beliau sedang menganjurkan pertandingan mudah untuk rakan blogger. Ya, sungguh mudah. Kita tidak perlu berbuat apa-apa pun, hanya singgah ke blog beliau dan tinggalkan komen. Pengomen terbanyak akan dapat hadiah berupa wang. Itu saja. Tak pula disyaratkan komen panjang atau komen pendek. :D

insuran takaful

Untuk makluman semua, pada bulan Jun 2012 saya akan mengadakan pertandingan June 2012 Top Commentators. Pemenang akan dikira berdasarkan komen terbanyak dan melebihi 20 komen. Hadiah yang ditawarkan:

1. Pemenang RM50
2. Naib Juara RM30
3. Ketiga RM20

Maklumat di atas adalah apa yang aku ambil dari blog beliau. Jom kita pakat-pakat terjah ke sana dan berkomen sampai lebam. Kalau korang nak bagi aku menang, tak payah la gi komen. Biar aku sorang je yang menang sebagai pengomen terbanyak. Ha ha ha…

TehrDemikian kisah 'Hadiah RM Untuk Komen' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


43 Comments

  1. kulanz says:

    Satu usaha yang bagus untuk memeriahkan komen blog.. kita pun senang nak join tu hanya perlu rajin mengomen.. nak terjah jugalah.. :)
    kulanz baru je tulis kisah Himpunan Keluarga Sambut Hari BapaMy Profile

  2. hatiputera says:

    ramai jugak yang anjur komen contest nie,,,,

  3. padin says:

    hehee komen jgn tak komen…
    padin baru je tulis kisah Ingat SejarahMy Profile

    1. hai padin. hadiah pengkritik ada tak? nak join kuikui
      rainbowcloudy baru je tulis kisah kecewa abe roy #1My Profile

  4. dinar says:

    wah lumayan tu…
    dinar baru je tulis kisah Emas tak akan hilang “mojo” nya…My Profile

  5. adamfaiz says:

    Secara tak langsung kita promosi blog masing2 …terbaek!
    adamfaiz baru je tulis kisah Percayalah..Aku Lelaki Kacak!!My Profile

  6. Nazri says:

    Meh jemput masuk .. 1hari 1 komen pun melayakkan anda utk mendapat hadiah..
    Nazri baru je tulis kisah Pertandingan Top Commentators June 2012My Profile

  7. energy says:

    cikgu mesti boleh menang ni. cg rajin bw dan komen. good luck.
    energy baru je tulis kisah Perkara Yang Pengguna Patut Tahu Mengenai Tarif ElektrikMy Profile

  8. kakyon says:

    kejap lagi pergi terjah n komen..sebelum tu komen kat sini dulu..hehe
    kakyon baru je tulis kisah gulai kawah dah jadi feveret akk..My Profile

  9. adele says:

    tgh kering jgk ni…sape nak bg RM50 kan? :D
    adele baru je tulis kisah Rivers Flow In You Violin Cover – YirumaMy Profile

  10. adele says:

    dah lain background blog ni..tp lebih baik berbanding yg sblum..takdelah pucat aje :D
    adele baru je tulis kisah Rivers Flow In You Violin Cover – YirumaMy Profile

  11. Cik Siti says:

    nice share…
    Cik Siti baru je tulis kisah Aktiviti time sekolah…My Profile

  12. nurmisnan says:

    weeee.. kelabu itu membangun.. hik3
    semalam pun dapat jemputan utk komen
    di blog ini.. Moga murah rezeki…
    nurmisnan baru je tulis kisah Buah seabucthorn penawar segala penyakit dan lukaMy Profile

  13. Razlan says:

    Ne yang bertambah minat nak komen blog ne ehe
    Razlan baru je tulis kisah Biru Kelapa Contoh ResumeMy Profile

  14. sud@is says:

    secara tak langsung tambah kawan..
    sud@is baru je tulis kisah Ayat -ayat Menggegar Jantungku….My Profile

  15. eiela says:

    kena rajin komen jugak kalau join nih
    eiela baru je tulis kisah Tenang Dengan Doa Pelembut HatiMy Profile

    1. suri says:

      ha sy tak ada masa free huhu,,nak mgis rasanya hee..tpi nak wish good luck utk kwn2 joint
      suri baru je tulis kisah Jangka Masa SebulanMy Profile

      1. Cik Siti says:

        jangan mengalah sebelum berjuang… mesti boleh
        Cik Siti baru je tulis kisah Layan Lagu ni: Hanya Sekali-Ideal sisterMy Profile

  16. suri says:

    hee silakan komen semua mmg akan d hargai cewah
    suri baru je tulis kisah Jangka Masa SebulanMy Profile

  17. iza says:

    Assalam..
    Jom pakat2 terjah…hehe..
    iza baru je tulis kisah Aktiviti Si KecilMy Profile

  18. mak lagenda says:

    Waaaaa…patut la ada bau duit kat ujung idung mak ni. Moh kita zasss kesana jom..jgn kasih tehr menang sorang..

    hahahaha..
    mak lagenda baru je tulis kisah PERCUTIAN DI PULAU KAPASMy Profile

  19. uih best ni..serbu :)
    Jebeng Otai™ baru je tulis kisah Rumah KontenaMy Profile

  20. chii says:

    wah..mcm2 cara blogger lakukan utk menghargai tukang komn kan..ehhe
    chii baru je tulis kisah Wajah BaruMy Profile

  21. ProfHariz says:

    Saya ada final exam memang tak dapat jadi top komentar lah cam ni :(
    ProfHariz baru je tulis kisah 3 Minggu Lagi Di Bumi MelakaMy Profile

    1. Utamakan mana yang utama ;)
      Izzuddin Fauzi baru je tulis kisah Bila TerhalangMy Profile

  22. titan says:

    jangan kasitau farah aa..nanti dia menang lagi..
    titan baru je tulis kisah Komisen ke 55 dari Text Link AdsMy Profile

    1. hafizmd says:

      keh2…diam2 sudah…hehehe
      hafizmd baru je tulis kisah Celoteh Kakak #5 Angsa?My Profile

  23. rahman says:

    memang payah nak menang tu
    rahman baru je tulis kisah Buah Pisang kaki berkhasiat untuk ibu mengandungMy Profile

  24. Hafizul says:

    Emm meriah kan bila contest dibuat..tambahan pula komen contest..paling simple..i like it!!!hehe
    Hafizul baru je tulis kisah Kambing Kena StrokMy Profile

  25. Mus says:

    boleh buat duit ni..
    Mus baru je tulis kisah Bantu Saya Hapuskan MalwareMy Profile

  26. akubiomed says:

    Boleh terjah ke sana nanti. :-)
    akubiomed baru je tulis kisah Separuh dari rakyat Malaysia membazirMy Profile

    1. Sama-sama kita terjahkan :)
      Izzuddin Fauzi baru je tulis kisah Bila TerhalangMy Profile

  27. saharol says:

    Kena rajin je ni, baru boleh menang. Jom kita komen kat sana. ;p
    saharol baru je tulis kisah Berita baik & dan kurang baik buat aku yang bukan (lelaki kacak)My Profile

  28. hafizmd says:

    Wah…ini mmg sudah cukup bagus…

    InsyaAllah kita pakat erat silaturrahim kat sana pulak… :D

    Thanks Cikgu kongsi…hehe
    hafizmd baru je tulis kisah Celoteh Kakak #5 Angsa?My Profile

  29. Waahhh… Makin ramai yang buat hadiah untuk top commenter… Akan datang aku pun akan cuba buat:)
    Izzuddin Fauzi baru je tulis kisah Bila TerhalangMy Profile

  30. cik tom says:

    mcm best jgk tp xtau la dpt komen byk2 ke x sbb busy bulan ni..huhu
    cik tom baru je tulis kisah Komisyen pertama dari pakarcoklatMy Profile

  31. fiezaradzi says:

    baru tau sbb baru baca.. hehe.. ala, blog cikgu tehr pun tak menang tgn huhuu..

    nak minum teh dulu la..
    fiezaradzi baru je tulis kisah BULAN MEI, BUKAN MEI MEIMy Profile

  32. Khidhir says:

    ni da boleh kategori spam semua nanti..
    Khidhir baru je tulis kisah Memperkemas Windows Context MenuMy Profile

  33. hafidz says:

    siapalah pengomen yang bertuah tuh ya. chayok!~
    hafidz baru je tulis kisah Movie Review : Snow White and the HuntsmanMy Profile

  34. orang muda orang lama
    motor baru lamanya beca
    Komen ditulis baca bersama
    biar membina jangan mencerca

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    diy spray paint caliper brake disk kereta
    azli.afzainizam baru je tulis kisah Diy Spray Paint Caliper Brake Disk keretaMy Profile

  35. [...] kasih kepada rakan-rakan blogger yang menyertai pertandingan ini. Terima kasih juga kepada bro Tehr yang mempromosi dan menghantar traffik paling banyak untuk pertandingan ini. Nanti aku belanja [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun