Google Gravity | Jatuh Berkecai

Macam-macam gaya dibuat Pakcik Google untuk tarik minat pengguna. Satu darinya apa yang Mr Tehr baru jumpa semalam. Orang lain mungkin sekali dah lama jumpa. Mr Tehr tak dapat pulak nak agak, apa tujuan dibuat Google Gravity ni. Adakah hanya untuk main-main saja.

google gravity

Kalau boring, tertekan dan dah tak ada kerja sangat, boleh la bermain-main di http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google_gravity/

TehrDemikian kisah 'Google Gravity | Jatuh Berkecai' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


27 Comments

  1. ghost writer says:

    hahaha!aku pun dah terikut sama gi tekan..menarik!
    ghost writer baru je tulis kisah antagonisMy Profile

    1. tehr says:

      aku habis masa dekat setengah jam juga nak susun semua tu jadi hruf TEH
      memang payah dan tak menjadi pun
      huhu

  2. Pacifista says:

    haha…untuk menarik minat customer dia ni :p kita la customer dia tu :p
    Pacifista baru je tulis kisah Contest Review Alexa Lanjut 7 Hari LagiMy Profile

    1. tehr says:

      memang bagus untuk buang masa :D

  3. zik says:

    macam2 ada google nih…
    zik baru je tulis kisah Wordless Wednesday #12 (Malaysia VS Australia)My Profile

    1. tehr says:

      agaknya sebab pekerja mereka ramai sangat tak?
      sebab tu la ada macam2

  4. iwan delaroc says:

    benda yang menarik..ramai org suka.
    iwan delaroc baru je tulis kisah khilafMy Profile

  5. akubiomed says:

    Cuak kalau tiba blog roboh :-)
    akubiomed baru je tulis kisah Contest menang iPad2 dengan 5 Gum Mystery HuntMy Profile

  6. dnoBiz says:

    dah…
    aku pun dah terjebak sama dah hehehhehe
    dnoBiz baru je tulis kisah Wordless Wednesday – Keputusannya amat membimbangkan…My Profile

  7. zulkbo says:

    salam..
    ermm..tengah guna mozilla nih..
    nanti saya cuba di Crome..mesti
    menarik..he he
    zulkbo baru je tulis kisah Obama Fried Chicken : Ayam Goreng ObamaMy Profile

  8. yas says:

    Wahh sempat print tu bro….

    #Semalam x online..bz n ponek arrr..:)
    yas baru je tulis kisah Calvary Church di Bukit Jalil- Apakah berita ini benar?My Profile

  9. caliph says:

    best jaa layan gravity ni :)
    caliph baru je tulis kisah idea 5 angkaMy Profile

  10. LadyBird says:

    nak cube jugaklah nanti.. :D
    LadyBird baru je tulis kisah Gelas, Tasik dan HatiMy Profile

  11. padin says:

    hehe.. layan.. :D
    padin baru je tulis kisah 6 Tips Mengoptima Rekabentuk BlogMy Profile

  12. surihatiku says:

    seronok juga sesekli layan bgtu heee
    surihatiku baru je tulis kisah Asal Usul Nama LautMy Profile

  13. surihatiku says:

    hati berkecail blh di rawat.klu google kecai tak tahu nak jwb apa heeee
    surihatiku baru je tulis kisah Seni Batik MalasysiaMy Profile

  14. Norgadis says:

    Belum pernah cuba lagi…
    Norgadis baru je tulis kisah LABUAN WILAYAHKUMy Profile

  15. adele says:

    mujurlah setakat ni apa yang dibuat Google semuanya kreatif2 belaka, tak ada lah rasa mcm nak maki kan :D
    adele baru je tulis kisah Gambar Keindahan Semulajadi – Bukit Broga Semenyih SelangorMy Profile

  16. sbb tu Larry Page kaya ehhh.. kaya duit dan kaya idea he he..
    Dulu Lain Sekarang Lain baru je tulis kisah Comments On Facebook May Cost You RM 100K!My Profile

  17. Juan says:

    dah try, menarik jugak
    Juan baru je tulis kisah Jam Tangan Casio | NostalgiaMy Profile

  18. hafizmd says:

    as salam cikgu tehr,

    mmg seronok sunggoh baling2 google tuh….lepas jugak rasa bosan dan tekanan…hehe

    terima kasih kongsi, baru tau juge ni.. :D
    hafizmd baru je tulis kisah Abah….kami rindukanmu…..My Profile

  19. Andy says:

    Best ne ,rase terhibur juga time tengah boring 2 ne
    Andy baru je tulis kisah Simple resume examples for graduate nurseMy Profile

  20. Hadi Rofiee says:

    Habis semua berkecai kecuali perkataan Google sahaja yang tidak terpisah. Hmm… :neutral:
    Hadi Rofiee baru je tulis kisah 12 Cara Mengekalkan MotivasiMy Profile

  21. titan says:

    nama pun google. Diorang memang suka buat lawak macam tu.. nak kalahkan Sepahtu..
    titan baru je tulis kisah Kenduri Gol AustraliaMy Profile

    1. tehr says:

      mungkin juga tiru sepah
      sebab tu la jadi bersepah :D

  22. Mus says:

    aku agak jarang guna aplikasi google ni..
    baru sekarang ni mcm berminat plak..
    Mus baru je tulis kisah “Pada Zaman Dahulu” Terbitan Les’Copaque Bakal Menemui PenontonMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun