First Day Blues

First Day Blues

TehrDemikian kisah 'First Day Blues' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


16 Comments

  1. anuar says:

    Selamat menyambut tahun baru 2014. . Semoga lebih banyak kejayaan berjaya dicapai pada tahun ini. . In Shaa Allah. .
    anuar baru je tulis kisah Senarai Top 10 Lubuk Pendapatan di Jom Niaga Pada Tahun 2013My Profile

  2. kakiblog says:

    sekarang semua sibuk dengan tahun baru…
    kakiblog baru je tulis kisah Bermulanya Azam Blogger Tahun 2014My Profile

  3. cikgu naman says:

    selamat kembali ke sekolah cikgu ;)
    cikgu naman baru je tulis kisah CutiĀ² Malaysia Bersama iGotravel.myMy Profile

  4. de engineur says:

    ‘Pantun malas nak pergi sekolah esok’ menduduki tempat kedua.
    Mesti ramai yg malas nak bangun pagi ni
    de engineur baru je tulis kisah Happy, Happy New Year 2014My Profile

  5. Ismail N says:

    Kena teh or kopi secawan.. hilang ‘blues’ ehhh :D
    Ismail N baru je tulis kisah Guest Blogging Yang Tidak MenjadiMy Profile

  6. hafiz says:

    Banyak juga carian pantun disini ya cikgu
    hafiz baru je tulis kisah Selamat tahun baru 2014My Profile

  7. ohcikgu says:

    siap ada pantun tahun baru lagi tu. haha..
    ohcikgu baru je tulis kisah Laman Web Kementerian Pendidikan Malaysia (MOE) kena hack.My Profile

  8. dja@sishaza says:

    Memang betul-betul blues dah ni cikgu :( huhuhu
    dja@sishaza baru je tulis kisah RIADAH CUTI SEKOLAH CARA ORANG KAMPUNGMy Profile

  9. suri says:

    apa boleh buat eih…kena jumpa dukun kah nghee..jangan..jangan…
    suri baru je tulis kisah Selamat Tahun Baru 2014My Profile

  10. zool says:

    malas nak gi sekolah ye
    zool baru je tulis kisah Sapu paku di jalan rayaMy Profile

  11. akubiomed says:

    Harap tidak ada anak murid tersepit kepala dicelah kerusi.
    akubiomed baru je tulis kisah Pembukaan sekolah dan sambutan tahun baru 2014My Profile

  12. Hafizul says:

    Ok..pantun malas pergi sekolah tu agak-agaknya cikgu ke anak murid yang search?hahaha
    Hafizul baru je tulis kisah Luahan Hati Seorang AyahMy Profile

    1. TehR says:

      yang pastinya bukan aku yang cari :D

  13. titan says:

    rajin betul berpantun nih..
    titan baru je tulis kisah Cabaran gua untuk tahun 2014My Profile

  14. Rina says:

    Tahun baru, semangat jadi lebih full…
    Selamat berpantun ria :)
    Rina baru je tulis kisah Basic CSS Tutorial : Create CSS Style For Form, Input, Select And TextAreaMy Profile

  15. nak blajar pantun lah…seronoooook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun