Eyriqazz vs Denaihati

Eyriqazz vs Denaihati memang buat ramai blogger pening kepala. Harap-harap tak pula buat enjin carian Google turut sama pening. Korang rasa siapa yang akan muncul juara cabaran SEO yang sedang hangat sekarang ni?

Bagaimana mahu berjaya membina rangkaian, boleh belajar dari blog Denaihati. Bagaimana mahu berjaya dapat duit daripada Nuffnang, boleh belajar dari blog Eyriqazz. Itulah apa yang aku faham sekarang. Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati memang memberi peluang kita mengejar ilmu, bukan hanya sekadar mengejar hadiah yang ditawarkan.

antara Eyriqazz dan Denaihati
kedua-duanya punya cara sendiri
rujukan blogger di seluruh negeri
menambah semangat juga motivasi

eyriqazz vs denaihati

keduanya berjaya serta pemurah
sahabat keliling menumpang tuah
mencurah ilmu memberi hadiah
buatnya blogging sentiasa meriah

Bandingan blog Eyriqazz dan Denaihati dengan blog Tehramuan ni jauhnya macam langit dengan bumi. Aku dah tengok dengan GTmetrik. Blog Tehramuan.Com ini hanya dapat gred C je. Huhuhu… Tu belum dibandingkan dengan trafik atau hal-hal lain lagi. Sebenarnya tak layak pun untuk dibandingkan dengan mereka berdua.

Jom join cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati yang akan berakhir pada 31 August 2012 nanti. Banyak hadiah menarik yang disediakan. Katanya akan ditambah lagi dari masa ke semasa. Tak menang pun tak apa-apa kerana dapat turut serta juga satu kejayaan untuk blogger kecil-kecilan macam kita ni. Kan?

1st Prize – RM200 Cash + 20,000 trafik dari Denaihati.com
2nd Prize – RM100 Cash + 10,000 trafik dari Denaihati.com
3rd-5 prize – 5,000 trafik dari Denaihati.com
Entri Pilihan terbaik – RM100 Cash


Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com ditaja bersama Denaihati.com, Azri.my, Blogr.my, ziefauzi.com, Shakiddo.com, ZarulUmbrella.Com, Hatiputera.com, Papamifz.com, Mksyahir.blogspot.com, Boladaily.com, BloggerSentral.com, Mysuperkids.net dan Vitaminsemulajadi.com


TehrDemikian kisah 'Eyriqazz vs Denaihati' untuk tatapan pembaca kali ini. Teruskan membaca kisah-kisah berkaitan yang lain. Penggemar pantun boleh dapatkan pantun @tehramuan di twitter.


34 Comments

  1. cikgu naman says:

    jom kita buat contest SEO cikgu naman vs cikgu tehr ..haha

    goodluck!!
    cikgu naman baru je tulis kisah Alhamdulillah, dah bertambah ahli keluargaMy Profile

    1. tehramuan says:

      haha
      belum ada ilmu aku nak buat pertandingan macam ni
      mungkin satu hari nanti :D

  2. kakjah says:

    wah..2,2 femes ye..kak jah pun nak femes jugak.hhiiiii
    kakjah baru je tulis kisah Entri Pertama Kak Jah Uolsss!My Profile

    1. tehramuan says:

      nak femes kena join kontes, kakjah
      kalau menang lagi la femes :D

  3. ohcikgu says:

    tak tahu lagi..siapakah yang akan jadi pemenangnya. hehe..
    ohcikgu baru je tulis kisah Sejarah Pembinaan dan Penciptaan KaabahMy Profile

    1. tehramuan says:

      malam tadi jerman dah menang
      yang ni belum tahu, cikgu

      1. ohcikgu says:

        yang ni, jerman menang jugak kot. haha..
        ohcikgu baru je tulis kisah Sejarah Pembinaan dan Penciptaan KaabahMy Profile

      2. hafizmd says:

        hehehe…malam ni cikgu mesti nak england menang, kan?
        hafizmd baru je tulis kisah Kelayakan Piala Asia B-22:Malaysia vs Korea SelatanMy Profile

  4. eiela says:

    saja-saja join pun ok jugak kan. huhu
    eiela baru je tulis kisah Pengalaman Merentas DesaMy Profile

    1. tehramuan says:

      ya la, eiela
      dah tahu pun payah nak menang
      tapi kena cuba dan berani sahut cabaran juga

  5. MDHAFiZ.NET says:

    makin meriah dgn contest blog nih.. .
    tahniah berani ikut serta. ..
    sy noobs lg bab seo nih.. :)
    MDHAFiZ.NET baru je tulis kisah Malaysia Vs South Korea (AFC U-22 Championship 2013 Qualifiers)My Profile

    1. tehramuan says:

      memang tak akan menang pun, bro
      ramai otai2 yang ikut serta ni

  6. eyriqazz says:

    thanks sudi join… Oh, cikgu rupanya… Patutla terror berpantun..
    eyriqazz baru je tulis kisah (Gambar) Jambatan Pulau PinangMy Profile

    1. tehramuan says:

      tumpang meriah majlis, bro
      sambil belajar seo :D

  7. yas says:

    Apapun semoga berjaya di ucapkan kepada bro tehr!!!!
    yas baru je tulis kisah Celcom Lancar Pakej Data Bagi iPad BaruMy Profile

    1. tehramuan says:

      amin
      rasanya kali ni juga hanyut dan tenggelam di laut
      huhu

      1. hehe..sama la, dipukul ombak tsunami tenggelam didasar lautan..hehe
        Jebeng Otai™ baru je tulis kisah Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

      2. hafizmd says:

        otai yastro mesti dah pasang strategi…kita tunggu…hehehe
        hafizmd baru je tulis kisah Kelayakan Piala Asia B-22:Malaysia vs Korea SelatanMy Profile

  8. hafizmd says:

    Selamat berjaya yer Cikgu.

    Menang kalah adat berlawan
    Paling best bertambah kawan
    hafizmd baru je tulis kisah Kelayakan Piala Asia B-22:Malaysia vs Korea SelatanMy Profile

    1. booBlogs says:

      betul tu. tak menang pun takpe. tapi dapat kenal dengan blogger lain.
      booBlogs baru je tulis kisah Infografik 6 Maklumat & Syarat Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

  9. akubiomed says:

    Wah bro TehR sudah mula menunjukkan belang SEOnya. Selamat berjaya.
    akubiomed baru je tulis kisah Glitz & Glam Bloggers Party oleh Apac AventureMy Profile

  10. cik tom says:

    good luck tehr!
    cik tom baru je tulis kisah Eyriqazz vs Denaihati – Blogger Hebat!My Profile

  11. chii says:

    Hehe,ckgu pun turut serta juga. Em,chii rasa nk join gak la.tp nk kn usha blog enriqazz btl2.

    Apa pun,selamat maju jaya buat ckgu
    chii baru je tulis kisah Mari bergotong royong di hujung mingguMy Profile

  12. tudia tudia :D

    good luck nooo!

  13. tengah hari hujan lebat
    jalan kaki berbatu-batu
    kedua-dua mmg hebat
    kalah menang adatlah tu

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami…
    diy paintless dent removal
    azli.afzainizam baru je tulis kisah Diy Paintless Dent Removal (PDR)My Profile

  14. PuteraNazran says:

    Tahniah bro, saya baru jugak join, sama2 kita usaha untuk menguji tahap SEO masing2. Tahinah sekali lagi..
    PuteraNazran baru je tulis kisah Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

  15. wazy says:

    Semoga berjaya =)
    wazy baru je tulis kisah Cabaran SEO Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

  16. ProfHariz says:

    Alhamdullilah, Saya sudah turut serta :)
    ProfHariz baru je tulis kisah Eyriqazz Vs Denaihati : Blogger MalaysiaMy Profile

  17. zuls says:

    Semoga berjaya diucapkan. Contest ni memang mencabar.
    zuls baru je tulis kisah Eyriqazz VS Denahati : Blogger Malaysia BolehMy Profile

  18. jaerul says:

    semoga berjaya yer,. :D
    jaerul baru je tulis kisah Apabila terasa speechless, wordless turut menyusulMy Profile

  19. ProfHariz says:

    Contest SEO Eyriqazz vs Denaihati Blogger Malaysia sudah hampir ke penghujungnya. Hanya berbaki 10 hari sahaja untuk 10 September 2012. Selamat Maju Jaya PH ucapkan :)
    ProfHariz baru je tulis kisah 10 entri terbaik DenaihatiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pantun
Share
Tweet
jobdirumah
KERJA SAMBILAN DENGAN PROGRAM JOBDIRUMAH
Pendapatan Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Klik Untuk Mendaftar

Kajang pak malau kajang berharga,
Isteri pak malau memang sweet;
Kenapa minyak perlu naik harga,
Kita kan negara pengeluar sawit.
pantun